Ihania joululahjoja ihanille naisille! 

Kollageeni – ihon nuorekkuuteen vaikuttava proteiini muodostaa 30 % ihmisen elimistön proteiinista. Sitä on ihossa, nivelissä, hampaissa, luissa, rustoissa ja verisuonissa. Kollageeni on ihon tärkein rakennusaine, koska se muodostaa 70 % ihon proteiinista ja auttaa pitämään ihon sileänä ja kauniina.

 

Tiesitkö, että 25–40-vuotiaana kollageenin tuotanto vähenee?

Noin 25 vuoden jälkeen elimistö alkaa menettää kykyään tuottaa uutta kollageenia, mikä johtaa useisiin ikääntymisoireisiin, joita ovat esimerkiksi ihon rypyt, juonteet ja veltostunut iho. Kollageenin tuotanto vähenee merkittävästi noin 40-vuotiaana, minkä jälkeen meidän kannattaa huolehtia kollageenin saannista sekä ulkoisesti että sisäisesti.

Mitä enemmän kollageenia, sen paremmalta iho näyttää

Kollageenin määrä ihossa määrittelee sen, miten nuorelta iho näyttää. Jos kollageenin määrä iholla on runsas, se näyttää nuoremmalta, kirkkaammalta ja kiinteämmältä. Jos ihon kollageenin määrä on vähäinen, iho näyttää epätasaiselta, kuivalta, ja siinä näkyy selviä juonteita. Käyttämällä kollageenia sisältäviä ihonhoitotuotteita aktivoit samalla myös elimistösi omaa kollageenintuotantoa ja kollageenivarastojen säilymistä. Kollageenihoidon aikana ihosi kollageenivarastot täyttyvät ja iho näyttää ja tuntuu nuoremmalta.
 

Hoida ihoasi sekä sisäisesti että ulkoisesti

Puhdas+ Kollageeni tuotteet ovat kotimaisia, puhtaita ja lisäaineettomia. Puhdas+ Collagen & Lemon lime on sisäisesti nautittava, hyvänmakuinen kollageenituote, jonka avulla nostat kollageenivarastojasi. 

Puhdas+ New Skin Cream ja Eye Serum auttavat hoitamaan ihoa myös ulkoisesti. New Skin on uusi ihonhoitosarja, joka korjaa ja uudistaa ihoa. Se on kehitetty niin, että se sopii myös herkän ja allergisen ihon hoitoon. Tuotteiden sisältämä hyaluronihappo kosteuttaa ihoa ja pitää sen kimmoisana ja pehmeänä. Kauran beetaglukaani kosteuttaa ja rauhoittaa ihoa sekä korjaa ihoa vaurioilta. Arnikkiuute korjaa ihovaurioita, ehkäisee tulehduksia ja auttaa ihoa uusiutumaan.

Puhdas+ kollageenilahjapakkaus sisältää Puhdas+ Collagen & Lemon lime kollageenijauheen 200 g, Puhdas+ New Skin Creamin 50 ml ja Puhdas+ New Skin Eye Serumin 15 ml.
 

Nyt voit tehdä hyaluroni­happoseerumia itse

Jos ihosi on kuiva, ota avuksi hyaluronihapposeerumi. Hyaluronihappo on ihon ylivoimainen kosteuttaja, koska se sitoo itseensä vettä jopa 1000 kertaa oman painonsa verran. Hyaluronihappo kosteuttaa tehokkaasti kuivaa tai ikääntyvää ihoa ja auttaa vähentämään ryppyjä. 

Joulun haluttu lahja on Puhdas+ Make your own hyaluronic acid ­serum kit, jonka avulla voit tehdä hyaluronihapposeerumia itse. Seerumi tehdään sekoittamalla hyaluronihappojauhetta veteen ja laittamalla seos yön yli jääkaappiin. Valmis seerumi tuntuu iholla ihanan pehmeältä ja kosteuttavalta.
 

Tuotteita on saatavilla AITO hyvän olon kaupoissa ja -verkkokaupassa.

 

Lehden muita artikkeleita

Tervetuloa aito hyvän olon joulu!
Tästä lehdestä löydät jouluisen herkulliset ja terveelliset tarjoiluvinkit sekä hyvän olon lahjaideat. Joulun tuoksua,...
Lue
Hyvän olon tarjoukset
Tarjoukset ovat voimassa AITO hyvän olon kaupoissa ja -verkkokaupassa 30.11.–31.12.2018 tai niin...
Lue
Vietä erilainen joulu! Ei turvotusta, närästystä tai liikoja lisäkiloja
Erityisesti herkkävatsaiselle jouluruoat ovat yleensä liian ”kovaa kamaa”. Laatikot, kinkut, kastikkeet ja leivonnaiset...
Lue