Ihana joululahja ihanille naisille!

Kollageeni – ihoa nuorentava proteiini muodostaa 30 % ihmisen elimistön proteiinista. Sitä on ihossa, nivelissä, hampaissa, luissa, rustoissa ja verisuonissa. Kollageeni on ihon tärkein rakennusaine, koska se muodostaa 70 % ihon proteiinista ja auttaa pitämään ihon sileänä ja kauniina.

Tiesitkö, että 25–40-vuotiaana kollageenin tuotanto loppuu?

Noin 25 vuoden jälkeen elimistö alkaa menettää kykynsä tuottaa uutta kollageenia, joka johtaa useisiin ikääntymisoireisiin, joita ovat esimerkiksi ihon rypyt, juonteet ja veltostunut iho. Kollageenin tuotanto loppuu kokonaan noin 40 ikävuoden paikkeilla, jonka jälkeen meidän tulee huolehtia kollageenin saannista sekä ulkoisesti että sisäisesti.
 

Mitä enemmän kollageenia, sen paremmalta iho näyttää

Kollageenin määrä ihossa määrittelee sen, miten nuorelta se näyttää. Jos kollageenin määrä iholla on runsas, se näyttää nuoremmalta, kirkkaammalta ja kiinteämmältä. Jos ihon kollageenin määrä on vähäinen, iho näyttää epätasaiselta, kuivalta ja siinä näkyy selviä juonteita. Käyttämällä kollageenia sisältäviä ihonhoitotuotteita aktivoit samalla myös elimistösi omaa kollageenintuotantoa ja kollageenivarastojen säilymistä. Kollageenihoidon aikana ihosi kollageenivarastot täyttyvät ja iho näyttää ja tuntuu nuoremmalta.
 

Hoida ihoasi sekä sisäisesti että ulkoisesti

Kollageenituotteita on sekä sisäisesti että ulkoisesti käytettäviä. Puhdas+ Kollageenijauheet ovat kotimaisia, puhtaita ja lisäaineettomia. Puhdas+ Collagen & Lemon lime on uusi sisäisesti nautittava ja hyvänmakuinen kollageenituote, jonka avulla nostat kollageenivarastojasi. Puhdas+ Collagen Cream ja Serum auttavat hoitamaan ihoa myös ulkoisesti. Ne sisältävät kollageenin lisäksi tyrnimarjaa, C-vitamiinia ja arganöljyä.
 

Anne Kukkohovin joululahjavinkki

Puhdas+ kollageenilahjapakkaus sisältää

- Puhdas+ Collagen & Lemon lime kollageenijauhe 200 g

- Puhdas+ Collagen Cream 50 ml

- Puhdas+ Collagen Serum 30 ml

Tuotteita on saatavilla Luontaistuntija-myymälöissä ja -verkkokaupassa.

Lehden muita artikkeleita

Luontaistuntijan Joulupuoti
Luomu raakamakeiset juhlapöytään! Govinda raakamakeispallot Herkut naposteluun ja leivontaan! Luomu kivetön...
Lue
Terveystuotealan vuoden 2017 voittajat on valittu!
Vuoden 2017 Terveystuote: Probiootti comp (Suomen Bioteekki) Tasapainoa ja hyvinvointia Sinulle. Neljä tutkittua...
Lue
Joulukuun tarjoukset
Tarjoukset ovat voimassa myymälöissä ja verkkokaupassa 25.11.–23.12.2016 tai niin kauan kuin tuotteita riittää....
Lue