Hoida ihosi kuntoon kesäksi!

Useimmilla meistä suomalaisista on pintakuiva iho, joka ärtyy erityisesti talvella. Nyt kannat­taakin alkaa hoitaa ihoaan kesäkuntoon.

Riittävä vitamiinien, hivenaineiden, antioksidanttien ja rasvahappojen saanti sisäisesti auttaa pitämään ihon hyvässä kunnossa. Jos ihosi tuntuu karhealta ja näyttää samealta, voit tehdä esimerkiksi puhdistuskuurin. Valitse monipuolisesti erilaisia puhdistavia kasviuutteita sisältävä tuote ja muista juoda riittävästi. 

Oikeanlaiset puhdistus- ja hoitotuotteet vähentävät ihon kuivumista ja pitävät ihon kimmoisana. Kannattaa suosia hoitotuotteissa mahdollisimman luonnonmukaisia tuotteita, jolloin minimoidaan ihon kemikaalikuormitusta.

Kevään tullen talven jäljiltä aurinkoon tottumaton iho olisi hyvä suojata erityisen hyvin. Luonnonmukaisten aurinkosuojatuotteiden lisäksi voit käyttää maksaläiskiä ennaltaehkäiseviä ja vaalentavia tuotteita. Etenkin hormonimuutokset sekä stressi altistavat näille pigmenttihäiriöille. Myös erilaiset ”aurinkokapselit” ovat tehokkaita estämään ihon palamista ja suojaamaan auringon vanhentavilta vaikutuksilta.
 

Kollageeni – ihon hyvinvointiin

Bio-Collagenix® -kauneus­juoma-ampullit on tarkoitettu kaikille, jotka haluavat huolehtia ihostaan, hiuksistaan ja kynsistään. Ne sisältävät 1-tyypin merikollageenin lisäksi myös hyaluronihappoa ja voimakasta antioksidanttia resveratrolia sekä polyfenolirikasta mustikkauutetta. C-vitamiini, sinkki ja kupari ovat mukana kollageenituotantoa ohjaavan entsyymin osatekijöinä. Bio-Collagenix® on gluteeniton, laktoosi­ton eikä sisällä keinotekoisia värejä tai aromiaineita. 
 

Vaihda juomapullosi terveellisempään!

Teevesipullossa juoma pysyy pitkään lämpimänä, ja sitä voi käyttää myös vesipullona, jolloin juoma pysyy viileänä. Voit tehdä myös raikasta makuvettä teesiivilän avulla. Lasisessa vesipullossa on tyylikäs bambukorkki ja neopreenisuojus. Ei vapauta haitallisia kemikaaleja elimistöön. 500 ml tilavuus. 

Myöskään ECOfeel lasisesta juomapullosta ei liukene veteen haitallisia kemikaaleja, ja vesi maistuu aina puhtaalta ja raikkaalta. Tyylikästä lasipulloa suojaa neopreenisuojus. 
 

Hehkuvalle iholle!

Efamol helokkiöljy sisältää tärkeitä omega-6-rasvahappoja ja E-vitamiinia herkän, kuivan, ärtyneen ja atooppisen ihon hyvinvointiin. Riittävä hyvien rasva­happojen saanti auttaa pitämään ihosi joustavana ja hehkuvana.
 

Puhdistuskuuri ihollesi

MethodDraine Detox Skin on teho­yhdistelmä luomulaatuisia virkistäviä ja puhdistavia kasveja erityisesti ihon tarpeisiin. Hyvän­makuinen juomajauhe sisältää iholle tärkeitä vitamiineja, hivenaineita ja aminohappoja. Viikon tehokuurilla ihosta tulee puhdas, kirkas ja heleä. Pakattu käteviin annospusseihin. Kaupan päälle Konjac-sieni ihon puhdistamiseen (arvo 10 €)!
 

Suojaa ja ravitse ihosi 

Pakuria on käytetty myös kosteuttamaan ja ravitsemaan ihoa. Donna Taponero pakurivoide on erinomainen kasvo­voide ikääntyvälle iholle. Sopii kuivalle ja tulehtuneelle iholle sekä ihottumiin. Hyvä tuote myös aurinkoisiin päiviin.
 

Maksaläiskiä, punoitusta?

Detria Arbutin® seerumi couperosa-ihon hoitoon ja ihon pigmenttierojen tasoittamiseen. Lomailijan luottotuote; suojaa auringon UV-säteiltä ja rauhoittaa auringon rasittamaa ihoa. Saatavilla myös couperosa päivävoide ja -yövoide!
 

Tuotteita on saatavilla Luontaistuntija-myymälöissä ja -verkkokaupassa.

Lehden muita artikkeleita

Luontaistuntija-tarjoukset
Tarjoukset ovat voimassa myymälöissä ja verkkokaupassa 2.5.–31.5.2018 tai niin kauan kuin tuotteita...
Lue
Aivosi tarvitsevat rasvaa
Yhä nuoremmilla esiintyy hermoston häiriöistä kertovia merkkejä kuten kohtuutonta väsymystä, uupumusta,...
Lue
Muistatko vielä, miltä kostea ja kimmoisa iho tuntuu?
Puhdas+ New Skin on uusi ihonhoitosarja, joka korjaa ja uudistaa ihoa. Se sopii hyvin myös herkän ihon hoitoon. Tuote...
Lue