High Five! Monivitamiini, joka sopii lähes kaikille

Monivitamiinin valitseminen voi olla vaikeaa. Miten valita laadukas tuote? Viridian High Five monivitamiini- ja kivennäisainekapselit ovat lisäaineeton, vastuullinen ja vegaaninen valinta!

Viridian on johtava vastuullisten ravintolisien brändi, jonka taustalla on perheyritys Iso-Britanniasta. Vastuullisuus tarkoittaa, että yritys on sitoutunut noudattamaan ekologisia toimintatapoja läpi koko tuotteen elinkaaren. Yritys myös lahjoittaa säännöllisesti rahaa hyväntekeväisyyteen, jonka kohteena ovat erityisesti lapset ja ympäristö. Tuotteet ovat pääsääntöisesti vegaanisia.

 

Laadukkaat tuotteet ilman lisäaineita

Viridian-tuotteet ovat puhtaita ja laadukkaita. Niissä käytetään vain 100 % aktiivisia raaka-aineita. Tuotteet valmistetaan ilman lisäaineita (mm. tabletointiaineet), ja niistä on karsittu yleisimmät yliherkkyyksiä aiheuttavat raaka-aineet, kuten sokeri, soija, maito, vehnä ja gluteeni.

 

Täyteaineen sijaan Viridian käyttää tuotteissaan viherseosta; sinimailasta, spirulinaa ja metsämustikkaa. Näiden superfoodien hyödyt saadaan siis kaupan päälle. Lisäksi luonnollisten raaka-aineiden fytoravinteet tehostavat vitamiinien ja kivennäisaineiden imeytymistä.

 

High Five? Stressivitamiini B5

Mitä erityistä Viridian-monivitamiinissa sitten on näiden edellä mainittujen asioiden lisäksi? High Five on lähes kaikille sopiva monivitamiini-kivennäisainevalmiste, joka sisältää normaalia enemmän B5-vitamiinia eli pantoteenihappoa (150 mg). Tällä vitamiinilla on väsymystä ja uupumusta vähentävä vaikutus. Se myös auttaa ylläpitämään normaalia henkistä suorituskykyä eli on loistava vitamiini erityisesti stressaavina ja muuten raskaina aikoina.

Lisäksi High Five sisältää monipuolisesti ja tasapainoisesti muita vitamiineja ja kivennäisaineita. Niiden pitoisuudet on optimoitu tukemaan ruokavaliota sekä toinen toistensa vaikutuksia. Mm. B12-vitamiinin lähteeksi on valittu loistava sekoitus adenosyyli- ja metyylikobalamiinia.

Vitamiini on kasvikapselissa jauheena, jonka voi halutessaan avata ja sekoittaa vaikkapa smoothien joukkoon. Yksi kapseli päivässä riittää. Hae buustia päivään lähimmästä AITO hyvän olon kaupasta!

 

Viridian-tuotteet ovat:

- Vegaanisia

- Vastuullisia

- E-koodittomia

 

ravintoterapeutti

Lehden muita artikkeleita

Hyvän olon tarjoukset
Tarjoukset ovat voimassa AITO hyvän olon kaupoissa ja -verkkokaupassa 30.8.–30.9.2018 tai niin kauan kuin...
Lue
Hyvän mielen Viridian-vinkit syksyyn!
  Viridian Sahramiuute + kehäkukka Viridian Nutrition on valinnut sahramiuutteen vuoden 2018...
Lue
Naisellisen hyvinvoinnin tukipilarit; Karpalo ja maitohappobakteerit
Karpalo on virtsateiden ystävä Karpalo on tunnettu ja tieteellisestikin perusteltu apu naiselliseen hyvinvointiin. Se...
Lue