Helpota tulehdusta kurkumiinilla 

Kurkumalla ( Curcuma longa ) on vuosituhansien käyttöhistoria mauste- ja rohdoskasvina eri kulttuureissa ja sen sisältämä kurkumiini on tullut ansaitusti yhdeksi suosituimmista ravintolisistä.

Maksan toiminnan tukeminen, nivelien hyvinvointi, ruuansulatuksen helpottaminen sekä tulehduksen ja hapetusstressin vähentäminen ovat esimerkkejä kurkumiinin suotuisista vaikutuksista, ja niiden käsittely hyväksytyiksi terveysväittämiksi on meneillään Euroopan elintarviketurvallisuusvirastossa.
 

Tulehdus syynä kansantauteihin

Kehossa jatkuvasti piilevä matala-asteinen tulehdustila voi ajan mittaan aiheuttaa terveyshaittoja. Viime vuosien aikana onkin osoitettu, että suuri osa erilaisista kansantaudeista, kuten sokeritaudista, ylipainosta sekä sydän- ja verisuonisairauksista on suurelta osin tulehduksellista alkuperää. Kurkumiini on peräisin kurkumakasvista, ja on tärkein ja biologisesti aktiivisin sen sisältämistä kurkuminoideista. Se voi auttaa tehokkaasti vähentämään tulehdusta sekä solujen kohtaamaa hapetusstressiä. Saavuttaaksesi parhaan hyödyn, kiinnitä huomiota kurkumiinin imeytyvyyteen.
 

Tehokkaasti imeytyvä kurkumiini

Sopivaa kurkumiini-valmistetta valittaessa kannattaa kiinnittää huomiota kurkumiinin tehokkaaseen imeytymiseen. Rasvaliukoisena kurkumiini vaatii oikeanlaisen imeytymisympäristön saavuttaakseen optimaalisen tehon.

Solgar® Full Spectrum Curcumin -valmisteessa kurkumiinimolekyylit on ympäröity miselleillä, jonka ansiosta rasvaliukoisen kurkumiinin imeytyvyys tehostuu merkittävästi. Misellipartikkelit kestävät hyvin mahahappoja ja siirtyvät kokonaisina ohutsuolen imeytymispinnalle. Tutkimukset ovat osoittaneet, että misellimuotoinen kurkumiini imeytyy 185 kertaa tehokkaammin kuin tavallinen kurkumiini. Lisäksi se imeytyy 6,8 kertaa nopeammin.

Solgar® Full Spectrum Curcumin -valmisteella veren kurkumiinipitoisuus voi nousta huomattavasti korkeammaksi kuin tavallisella kurkumiinivalmisteella ja kurkumiini myös säilyy veressä merkittävästi pidempään, jopa 24 tuntia. Näin kurkumiinin nauttiminen on helpompaa ja tehokkaampaa.

Kurkumiini voi vaikuttaa veren juoksevuuteen, jonka vuoksi verenohennuslääkkeitä käyttävien on syytä keskustella lääkärin kanssa ennen käytön aloittamista.
 

SOLGAR® FULL SPECTRUM CURCUMIN

  • Imeytyy 185 kertaa paremmin
  • Imeytyy 6,8 kertaa nopeammin
  • Säilyy veressä jopa 24 tuntia
     

Tuotetta on saatavilla AITO hyvän olon kaupoissa ja -verkkokaupassa.

Lehden muita artikkeleita

Hyvän olon tarjoukset
Tarjoukset ovat voimassa AITO hyvän olon kaupoissa ja -verkkokaupassa 14.11.–29.11.2018 tai niin...
Lue
Kirsi Salo saa elinvoimaa hyvästä arjesta 
”Kun olen saanut pojat kouluun, aloitan aamuni jääkylmällä suihkulla tai kylvyllä. Kylmäaltistuksella on valtavat...
Lue
Back on Track – infrapunan lämpösäteilystä apua kipuihin
Useissa vuosikymmenien aikana tehdyissä tutkimuksissa on todettu infrapunasäteilyn parantavan ihon verenkiertoa ja...
Lue