Hektisen elämän aiheuttavat vaivat helpottuivat Coffee Slenderillä

– Vihreää kahvipapu-uutetta sisältävä Coffee Slender on ollut minulle suuri positiivinen yllätys. Kahvi maistuu todella hyvältä, ja nyt kahden kuukauden käytön jälkeen huomaan selvän eron aikaisempaan, laulaja Tia Cohen kertoo.

– Minulla on ollut aikaisemmin todella voimakkaat verensokerin vaihtelusta johtuvat reaktiot. Kun ruoka on jäänyt syömättä kiireisenä päivänä, olen saanut kovan päänsäryn ja voinut pahoin. Nyt kun käytän Coffee Slenderiä, verensokerini pysyy tasaisempana ja pahoinvoinnit ovat hävinneet.

– Myös pitkien työpäivien ja epäsäännöllisen ruokailun tuloksena minulla on iltaisin ollut turvonnut maha varmaan siitä syystä, että aineenvaihdunta tyssää. Nyt turvotukset ovat selvästi jääneet historiaan Coffee Slenderin käytön jälkeen.

Punavuoren Varpunen sykähdyttää

Pitkään Helsingin Punavuoressa asuneena Tia on ansainnut arvonimen Punavuoren Varpunen. Sillä viitataan Tian suurieleiseen ja sydämelliseen tapaan muuttaa punavuorelaisbaarien tunnelma vastaamaan pariisilaiskapakoiden tiivistä ja elämänmakuista sykettä. Tian keikoilla pääsee kokemaan niitä sykähdyttäviä tunteita, joita Edith Piaf aikoinaan aiheutti mullistaessaan chanson-laulukulttuuria 50-luvun Pariisissa.

Tia Cohen esiintyy Edith Piaf 100-vuotisjuhlakonserteissa, joita tullaan katsomaan kaukaakin.

– Viking Line tekee kevään 2016 kulttuurimatkoja Helsinkiin, ja tunnen itseni etuoikeutetuksi, koska saan esittää tämän upean konsertin myös ruotsalaisille Piaf-faneille.

– Tämän vuoden aikana laajennan chanson-repertuaariani Charles Aznavourin lumoaviin kappaleisiin sekä valmistelen juuri uutta esitystä nimellä ranskalainen Picnic. Siinä kuullaan ikivihreitä chanson-sävelmiä aikakautemme suurimmilta artisteilta, kuten Aznavourilta, Brelliltä, Piafilta, Joe Dessiniltä ja monelta muulta.

Hoikistuminen on nyt vaivatonta

Painon kuriin palauttaminen ei voi enää olla helpompaa kuin juomalla kahvia. Ei toki ihan mitä tahansa kahvia, vaan erikoisvalmisteista vihreä kahvipapu -uutetta aktiivisessa muodossa sisältävää Coffee Slenderiä, jonka vaikutus on todettu lukuisin tutkimuksin.

Toki painonpudotustrendit vaihtelevat ja uusia tuotteita tulee koko ajan markkinoille, mutta klorogeenihapon tehokkuus on todistettu jo vuonna 2002. Tuolloin Mainen Yliopistossa suoritettiin kliininen pilottitutkimus, joka osoitti, että 60 prosentilla koehenkilöistä verensokeritaso aleni 50 prosenttiyksikköä. Käytännössä se tarkoittaa pienempää insuliinin eritystä ja vähäisempää rasvan varastoitumista kehoon, eli sillä on suora yhteys painon hallintaan.

Miksei tavallinen kahvi laihduta?

Alun perin tavallinen kahvipapu sisältää klorogeenihappoa, joka on se laihduttavasti vaikuttava tehoaine. Paahtovaiheessa käy niin ikävästi, että se tuhoutuu. Coffee Slenderin valmistaminen on erikoisosaamista vaativaa työtä ja siksi menetelmä onkin patentoitu: Laadukkaista arabica- ja robusta-pavuista imetään klorogeenihappo pois, ja kahvi paahdetaan suomalaiseen makuun maistuvaksi. Lopuksi kahviin viedään uutteeksi jalostettu klorogeenihappo, joka toimii nyt täydellä teholla: kiihdyttää aineenvaihduntaa, tasoittaa verensokeria, heikentää sokerien imeytymistä ja vaikuttaa mahalaukun hormonieritykseen, jolloin nälän tunne sekä epäterve napostelun tarve vähenevät.

Tuote on saatavana Luontaistuntija-myymälöistä ja verkkokaupasta.

Lehden muita artikkeleita

Tammikuun uutuuksia
Lue lisää tuotteista Luontaistuntijan verkkokaupasta: Sunwic IBS Terapeuttiset A-vitamiinitipat Terapeuttiset...
Lue
Tammikuun tarjoukset
Tarjoukset voimassa myymälöissä ja verkkokaupassa 2.–28.1.2016 tai niin kauan kuin tuotteita riittää. Valikoima saattaa...
Lue
Suomalaisen työn puolesta
Jos jokainen suomalainen ostaisi 10 eurolla lisää suomalaisia tuotteita ja palveluita joka kuukausi, syntyisi Suomeen...
Lue