Granaatti­omenasta elämänlaatua aikuiselle miehelle

Oletko yksi niistä miehistä, joilla tiheä virtsaamisen tarve ja rakon hidas tyhjeneminen on alkanut rajoittaa elämänlaatua? Etenkin yöaikaan kiusaava vessassa juoksu katkoo ikävästi unta. Huonosti nukuttu yö johtaa helposti väsymykseen ja kärttyisyyden puuskiin myös päiväaikaan. Lopputulos koettelee helposti koko perheen hermoja.

Pissiessä kastuvat kengänkärjet ja em. kiusat johtuvat usein eturauhasen hyvänlaatuisesta liikakasvusta. Se on luonnollinen ilmiö, joka johtuu usein iän myötä tapahtuvasta testosteronin määrän hiipumisesta. Muutokset eturauhasessa ilmenevät vähitellen 50–60 vuoden iässä ja yleistyvät vuosien myötä. Vastaavia oireita voi toki olla nuoremmillakin miehillä. Eturauhasen laajeneminen ei ole aina iästä kiinni.
 

Maailmalla tutkittu granaattiomena

Granaattiomena (Punica granatum) on jo tuttu näky suomalaisilla hedelmätiskeillä. Hyvästä syystä, sillä se on maukas, mutta myös yksi maailman vanhimmista ja suosituimmista ns. superhedelmistä. Monista muista luonnon superantimista poiketen granaattiomenalla on vuosi­satoja pitkän käyttöhistorian lisäksi poikkeuksellisen vahva tieteellinen näyttö terveysvaikutuksista.
 

Monipuoliset vaikutukset miehiseen hyvinvointiin

Suuri osa granaattiomenatutkimuksista on kohdistunut eturauhasen hyvinvointiin. Lisäksi sen on todettu vaikuttavan mm. kolesteroliarvoihin, verenpaineeseen ja solujen hapettumisen estoon. Myös miesten seksuaalisen aktiivisuuden on havaittu parantuneen useankin eri vaikutusmekanismin kautta.

Granaattiomenan hyödyt liittyvät tiiviisti 50+ miehen kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin. Levollinen yöuni, hyvä rakkauselämä ja sydämen hyvinvointi heijastuvat aina myös puolison elämänlaatuun. Granaattiomena on myös naisille sopiva terveyspommi; sydänystävällinen anti-aging -tuote.
 

Parhaat tehoaineet hedelmän kuorissa ja mehussa

Nykytiedon mukaan granaattiomenan terveysvaikutukset johtuvat sen ns. poly­fenolisten yhdisteiden huimasta määrästä ja laajasta kirjosta. Niistä tärkeimpiä ovat juuri granaattiomenalle tyypilliset punikalagiinit ja ellagiinihappo. Granaattiomenoiden ystävien harmiksi valtaosa hedelmän tehoaineista sijaitsee nahkeissa ja kitkerän makuisissa kuorissa – ei mehukkaan malton ympäröimissä syötävissä siemenissä. Toki myös hedelmästä puristetussa täysmehussa on paljon hyvää. Nauti sitä jatkossakin!Koko granaattiomena helposti tabletissa

Prostasin on Oy Valioravinto Ab:n Pietarsaaressa valmistama ravintolisä aikuisille miehille. Sen tehoaineena on monipuolinen granaattiomena.

Valtaosa tieteellisistä granaattiomenatutkimuksista on tehty koko hedelmästä valmistetuilla täysmehuilla. Siksi Prostasin-tabletit valmistetaan vakioitujen granaattiomenauutteiden seoksesta, joka vastaa parhaalla tavalla koko hedelmän monipuolista sisältöä. Prostasinin granaattiomenat on viljelty Espanjassa. Prostasin sisältää lisäksi testosteroni­tasoja ylläpitävää sinkkiä sekä lykopeenia.
 

Tuhannet tyytyväiset käyttäjät kehuvat levollisia yöunia

Prostasinin toimivuus ja hinta-laatu -suhde ovat saaneet runsaasti kiitosta. 2 tabletin päiväannoksella muutoksia on havaittu jo parissa viikossa. Ongelmien lisääntyessä ja jatkuessa pitää aina ottaa yhteys lääkäriin.
 

Tuotetta on saatavilla Luontaistuntija-myymälöissä ja -verkkokaupassa.

Lehden muita artikkeleita

Luontaistuntija-tarjoukset
Tarjoukset ovat voimassa myymälöissä ja verkkokaupassa 1.–30.11.2017 tai niin kauan kuin tuotteita riittää. Valikoima...
Lue
Vuoden 2018 parhaat terveystuotteet
  Vuoden 2018 Terveystuote NivelActive NivelActive tarjoaa markkinoiden nopeimman ja eettisesti vahvan...
Lue
Mistä energiaa arkeen?
Totesin ubikinonin voimaannuttavan vaikutuksen taannoin itse, kun takanani oli kaksi melkein peräjälkeen sairastettua...
Lue