Freestream-tomaattiuute edistää sydänterveyttä

Yleisimpiin sydän- ja verisuonisairauksiin kuuluvat sepelvaltimotauti, sydämen vajaatoiminta ja aivoverenkiertohäiriöt. Näiden riskitekijöitä ovat muun muassa perintötekijät, ravinnon rasvapitoisuus ja rasvan laatu. Ikääntyessä riski sairastua kasvaa. Vaikka kuolleisuus sydän- ja verisuonitauteihin on vähentynyt huomattavasti 70-luvulta lähtien, ne aiheuttavat edelleen vajaa puolet työikäisten kuolemista Suomessa.

Monilla verenkiertoelimistön ongelmat näkyvät arjessa ennen vakavampien sairauksien diagnostisointia ja puhkeamista. Iän lisääntyessä ääreisverenkierto heikkenee, sormet ja varpaat tuntuvat kylmiltä, vitaalisuus ja energisyys vähenevät ja yleiskunto heikkenee.

Liikunnan lisääminen, tupakoinnin lopettaminen ja alkoholin käytön vähentäminen ovat verenkiertoelimistön terveyden kannalta oleellisia asioita. Sydämen ja verenkiertoelimistön kuntoon merkittävästi vaikuttava tekijä on se mitä syömme. Pyrkimyksenä on ollut löytää ruokavaliosta ne tekijät, jotka parantavat veren rasva-arvoja, estävät LDL-kolesterolin hapettumista, edistävät sydämen toimintakykyä tai huolehtivat verenpaineesta.

- Edellä mainitut tekijät ovat erittäin tärkeitä sydämen ja verenkiertoelimistön terveyden edistämisessä. Tiedemiehet ovat pitkään pyrkineet etsimään luontaista ja turvallista keinoa tukea verenkiertoa ja verisuoniston toimintaa, toteaa tohtori Dan Edwall.

Dan Edwall on väitellyt lääketieteen tohtoriksi solu- ja molekyylibiologiasta Karolinska Instituutissa Tukholmassa.

- Niin sanotun Välimeren ruokavalion, joka sisältää runsaasti hedelmiä ja vihanneksia, on todettu suojaavan sydän- ja verisuonitaudeilta. Välimeren ruokavaliosta on tehty monia tutkimuksia, joissa on pyritty tunnistamaan terveyttä edistäviä ainesosia. Näiden ainesosien markkinointia ovat vaikeuttaneet tiukat eurooppalaiset tieteelliset vaatimukset tehosta. Nyt on löydetty uusi tuote, joka onnistuneesti täyttää kaikki nämä vaatimukset ja todistetusti edistää verenkiertoelimistön terveyttä, Edwall jatkaa.

Uusi keksintö täydentää puuttuvan sydänterveyslinkin

Uutta innovaatiota kutsutaan WSTC:ksi (Water-Soluble Tomato Consentrate), joka on vesiliukoinen tomaattiuute. Se ei sisällä rasvoja eikä lykopeenia. Fruitflow WSTC on erittäin monimutkainen, tomaatista patentoidulla menetelmällä valmistettu yhdiste, joka sisältää yli 30 vaikuttavaa ainetta, kuten esimerkiksi polyfenoleja. Uute on erittäin hyvin tutkittu ja dokumentoitu. Euroopan elintarviketurvallisuusviranomainen EFSA on todennut, että WSTC:llä tehdyt kahdeksan tutkimusta osoittavat johdonmukaisesti uutteen ylläpitävän verihiutaleiden normaalia käyttäytymistä. Uusi innovaatio Fruitflow WSTC on uuden sukupolven ratkaisu sydän- ja verenkiertojärjestelmän hyvinvointiin.

- Fruitflow WSTC:n on todettu ylläpitävän verihiutaleiden normaalia käyttäytymistä ja edistävän näin tervettä verenkiertoa, tohtori Edwall kertoo.- Useat tutkimukset vahvistavat Fruitflow:n vähentävän verihiutaleiden kokkaroitumisesta eli kiinnittymistä toisiinsa ja verisuonten seinämiin. Valmiste siis ylläpitää tervettä verenkiertoa elimistössä. Se on ensimmäinen täysin luonnollinen tuote, jonka tehon ja toimivuuden tutkimukset ovat vahvistaneet. Tämän totesi myös Euroopan elintarviketurvallisuusvirasto EFSA, joka on myöntänyt sille ensimmäisenä valmisteena terveysväitteen. Tutkimustulokset ovat olleet erinomaisia. Fruitflow vaikuttaa peräti 97 %:lla tutkituista ihmisistä. Sillä ei ole todettu sivuvaikutuksia edes suuremmilla annoksilla. Vaikutus alkaa jo puolentoista tunnin sisällä nauttimisesta ja kestää 12-18 tuntia. Säännöllisesti käytettynä vaikutus on pysyvä.

Kuinka se toimii?

Verihiutaleet voivat muuttua alttiimmiksi kiinnittymään toisiinsa ja verisuonten seinämiin. Tämä voi johtua esimerkiksi stressistä, ylipainosta tai korkeasta kolesterolista. Fruitflow WSTC pitää verihiutaleet sileinä ja ehkäisee niiden kiinnittymistä toisiinsa. Valmistetta käyttämällä voidaan edesauttaa omaa energisyyttä ja vitaalisuutta ja edistää ääreisverenkiertoa. Paljon matkustavien kannattaa myös kokeilla valmistetta. Tuote vaikuttaa jo puolessatoista tunnissa, joten yksi kapseli ennen pitkää lentoa auttaa pitämään verenkierron vilkkaana.

Valmiste on tullut Suomen markkinoille Freestream-nimisenä. Freestream sisältää juuri oikean määrän eli 150 mg Fruitflow WSTC:ta päiväannoksessa (yksi kapseli päivässä).

Tuote on saatavilla Luontaistuntija-myymälöistä ja verkkokaupasta.

Lehden muita artikkeleita

Ikipirteä Pirkko Mannola, 75
Näyttelijä painaa äärirajoilla Pirkko Mannola näyttää suorastaan uskomattoman pirteältä, vaikka valitteleekin...
Lue
Life Extension -tuotteita Luontaistuntijalta
Life Extensionin tuotteet ovat jo pitkään olleet erityisesti ravitsemusalan ammattilaisten ja muutoin terveystietoisten...
Lue
Superlaatua hyvinvointimme tueksi
Rasvaliukoiset, hyvin imeytyvät A- ja D-vitamiinit A- ja D-vitamiinit ovat rasvaliukoisia vitamiineja ja imeytymisen...
Lue