Frantsilan suomalaiset yrttiuutteet - puhdasta yrttivoimaa

Yrttiuutteet ovat tehokas tapa nauttia yrttien voimaa. Vaikutus perustuu siihen, että alkoholi uuttaa kasvista niin rasva- kuin vesiliukoiset tehoaineet. 

Yrttiuutteiden vaikutusta lisää se, että ne imeytyvät hyvin ja imeytyminen alkaa jo suun limakalvoilta, toisin kuin tableteilla, jotka voivat mennä koko ruuansulatuksen läpi imeytymättä. Uutteita on helppo annostella, ja ne soveltuvat myös henkilöille, joille kapseleiden nieleminen on epämiellyttävää. Tärkeää on myös se, että yrttiuutteet eivät sisällä mitään ylimääräisiä valmistuksen apu- tai lisäaineita.

Frantsilan yrttiuutteet ovat suomalaista superfoodia parhaimmillaan. Esimerkiksi Nokkostipat ovat erinomainen tuki väsyneille erityisesti talvi- ja kevätaikaan, sillä se nostaa veren rauta-arvoja ja antaa puhtia ja kestävyyttä. Vastustuskyvyn kohottamiseen Siankärsämö-yrttiuute on monipuolisuudessaan ylivertainen. Lisäksi se helpottaa ruuansulatusta ja vahvistaa koko ihmistä. Yhdistelmäuutteista esim. Pohjan Akka tuo luonnollisen avun vaihdevuosivaivoihin mm. kuumiin aaltoihin sekä tasaamalla mielialaa.

Yrttiuutteista kannattaa tehdä oma kotiapteekki, jolloin ne ovat aina käden ulottuvilla. Ne kestävät tehokkaina pitkään ja tuovat kasvien hoitavat vaikutukset talvenkin keskelle.
 

Tuotteita on saatavilla Luontaistuntija-myymälöissä ja -verkkokaupassa.

Lehden muita artikkeleita

Luontaistuntija-tarjoukset
Tarjoukset ovat voimassa myymälöissä ja verkkokaupassa 1.3.–30.3.2017 tai niin kauan kuin tuotteita riittää. Valikoima...
Lue
Enemmän kuin kasvojenkohotus
Skin Care™ Collagen Filler -tuotteen ravintoaineet kulkeutuvat verenkierron kautta ihon syvimpiin kerroksiin ja...
Lue
Ärtyvän suolen oireyhtymä, IBS
Jotkut suomalaiset gastroenterologit ovat arvioineet, että noin 20 % suomalaisista kärsii ärtyvästä suolesta....
Lue