Frantsilan kotimaiset yrttiuutteet

Frantsilan yrttiuutteet ovat tehokas ja luonnollinen tapa saada yrttien hyödyt käyttöön. Yrttiuutteita on käytetty kautta historian ja niillä on vankka asema luonnonlääkinnässä.

Yrttiuutteiden vahvuuksia verrattuna tabletteihin ja kapseleihin on, että ne imeytyvät hyvin ja nopeasti, joten elimistö saa aineet tehokkaasti käyttöönsä. Ne eivät myöskään sisällä apu-, lisä- tai väriaineita. Frantsilan uutteet ovat kotimaisia ja luomulaatuisia. Valikoimasta löytyy apu moneen eri ongelmaan.
 

Pohjan Akka yrttiuute

Pohjan Akka yrttiuute on kypsän iän naisille vaihdevuosiin. Sitä käytetään mm. helpottamaan kuumia aaltoja, yöhikoilua sekä turvotusta. Se on yhdistelmäuute, jossa pääraaka-aineet ovat salvia ja sitruunamelissan lehti.
 

Siankärsämö yrttiuute

Siankärsämö yrttiuute on erittäin monipuolinen rohdos ja sitä on käytetty lukuisten erilaisten ongelmien hoitoon. Monet asiantuntijat pitävät siankärsämöä Suomen luonnon monipuolisempana rohtokasvina. Sitä on käytetty mm. edistämään ruoansulatusta, ilmavaivoihin, elvyttämään sapen ja maksan toimintaa sekä verenkiertoa ja kohottamaan vastustuskykyä.
 

Ruotsin tipat

Ruotsin tippoja on käytetty mitä erilaisempien vaivojen hoitoon ja tipat tunnetaankin hyvin. Se on 150-vuotias karvasyrttiuute ruuansulatukselle ja vaivojen tuhattaituri. Kun vatsa voi hyvin, niin ihminenkin voi hyvin. Pääraaka-aineet ovat voikukan- ja väinönputken juuret.
 

Tuotteita on saatavilla Luontaistuntija-myymälöissä ja -verkkokaupassa.

Lehden muita artikkeleita

Luontaistuntija-tarjoukset
Tarjoukset ovat voimassa myymälöissä ja verkkokaupassa 28.2.–3.4.2018 tai niin kauan kuin tuotteita...
Lue
Voimaannuttavat B-vitamiinit naisen terveydelle
  Yleistä B-vitamiineista Tarvitsemme B-vitamiineja jokaisen elimistön solun aineenvaihduntaan, energian...
Lue
Virkeänä kohti kevättä
Kansainvälisen naistenpäivän (8.3.) lähestyessä olemme koonneet tähän lehteen hyviä terveysvinkkejä eri-ikäisille...
Lue