Female ja male multiple – monivitamiinit naiselle ja miehelle

Monet ravitsemustieteilijät suosittelevat monivitamiinivalmisteita, jotta kaikkien vitamiinien ja hivenaineiden saanti olisi turvattu. Harvardin yliopiston tutkijat ovat laittaneet terveellisen ruokapyramidin viereen monivitamiinipurkin eräänlaisena terveysvakuutuksena.

Sillä, minkä merkkisen monivitamiinipurkin valitset kaupassa, on todella suuri merkitys. Lisäksi vitamiinien ja hivenaineiden pitää myös imeytyä ja toimia elimistössä optimaalisesti. Tämä asia on Solgarilla otettu vakavasti jo alusta alkaen, jossa ei ole tyydytty helppoihin tai halpoihin ratkaisuihin.
 

Solgarin kultainen standardi on alansa huippua

Solgar on kehittänyt monivitamiinien kultaisen standardin eri ihmisille erilaisiin tarpeisiin. Solgarin käyttämät vitamiinit ovat luontaisperäisiä ja hyvin imeytyviä. Ne on tehty pääasiassa mikrobiviljelmissä ja muokattu sen jälkeen tableteissa tai kapseleissa säilyvään muotoon. Female- ja Male Multiple -monivitamiinivalmisteet eivät sisällä synteettisiä värejä tai aromeja, ne eivät myöskään pääsääntöisesti sisällä sokeria, suolaa, hiivaa, tärkkelystä tai vehnää. Ne ovat myös gluteenittomia ja maidottomia. 
 

Aikuisten monivitamiinit – lisäenergiaa elämään

Perusvitamiinien tarpeeseen aikuisilla sopii hyvin naisille ja miehille profiloidut Female- ja Male Multiple -valmisteet. Monivitamiineja tarvitaan erityisesti, kun ravinto on yksipuolista ja kun stressi ja uupumus kuluttavat nopeasti elimistön C- ja B-vitamiinivarastoja tai kun muisti alkaa reistailemaan. C-vitamiini auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta ja se on myös välttämätöntä normaalin vastustuskyvyn ylläpitämiseksi. C-vitamiinia tarvitaan myös kehon kollageenin eli tukikudoksen muodostukselle, jota on rustoissa, luustossa, ihossa, kynsissä ja hampaissa. Riittävä foolihapon ja B12-vitamiinin saanti on välttämätöntä hermostolle ja muistille. Female- ja Male Multiple -monivitamiinit sopivat myös kasvissyöjille ja vegaaneille.
 

Vitamiinien ja hivenaineiden tarve on yksilöllinen

B-ryhmän vitamiinit avustavat satoja biokemiallisia reaktioita elimistössämme, kuten ruoan muuttumista energiaksi, hermoston toimintaa ja ruoansulatusta. Ne ovat myös välttämättömiä hiilihydraattien, rasvojen ja proteiinien aineenvaihdunnalle, perintöaineksemme ja uusien solujen muodostumiselle. 
 

Tarvitsemme vitamiineja ja hivenaineita päivittäin 

On hyvä muistaa, että tarvitsemme vesiliukoisia vitamiineja päivittäin koko elämän ajan, ei pelkästään satunnaisesti nautittuna. Rasvaliukoisetkin vitamiinit, kuten D- ja K-vitamiinit varastoituvat vain lyhyeksi aikaa. Myös hivenaineita on tärkeä saada päivittäin riittävästi, sillä ne eivät varastoidu suuressa määrin elimistöön. Magnesium, sinkki, seleeni ja kromi kuuluvat ehdottomasti perushivenaineisiin, joita emme aina saa riittävästi suomalaisesta ravinnosta. Solgarin laajasta monivitamiinisarjasta voit valita sopivan vaihtoehdon varmistamaan riittävän vitamiinien ja hivenaineiden saannin. Tämä päätös saattaa olla yksi elämäsi tärkeimpiä.
 

Tuotteita on saatavilla Luontaistuntija-myymälöissä ja -verkkokaupassa.

Lehden muita artikkeleita

Luontaistuntijasta tulee AITO!
Paikalliset kauppiaamme palvelevat sinua jatkossa kuten ennenkin: vain nimi muuttuu ja kauppojen ulkonäkö hieman...
Lue
Luontaistuntija-tarjoukset
Tarjoukset ovat voimassa myymälöissä ja verkkokaupassa 15.-30.8.2018 tai niin kauan kuin...
Lue
Kohti parempaa ruoansulatusta!
Nämä entsyymit ovat: Amylaasi – hajottaa hiilihydraatit Proteaasi – hajottaa proteiinit Lipaasi – hajottaa...
Lue