Etanaseerumi – ihonhoidon ihmeaine 

Ennen vanhaan tarkkailtiin naisten kasvojen ihoa. Hienojen naisten kuului olla vaaleahipiäisiä, jota seikkaa ylläpidettiin hatuilla, jotka näyttivät päässä ainakin kymmenisen numeroa liian suurilta.

Tavalliset naiset olivat avopäin, eihän heillä sen ajan mittapuun mukaan ollut mitään varjelemistakaan. Kädetkin olivat mielenkiinnon kohteena. Olivatko ne pehmoiset, uurteettomat ja sileät. Näkyviä vammoja, arpia ja semmoista ei saanut olla, jos halusi näyttää vähänkin paremmalta väeltä. Vaikka ulkonäön perusteella ihmisiä jaotteleva ajatusmalli toivon mukaan kuuluneekin historiaan, niin ihon terveydellä on tärkeä osansa kokonaishyvinvointimme kannalta, ja sen terveyteen voidaan vaikuttaa.
 

Miten etanat tähän liittyvät?

Kaikki sai alkunsa vuonna 1980 Chilessä. Bascunan perhe kasvatti tilallaan etanoita, eli tarhakotiloita. Ne ovat esimerkiksi ranskalaisten mielestä niin suurta herkkua, että he ovat valmiita maksamaan niistä 40-60 euroa kilolta. Ranskalaiset syövätkin niitä eniten maailmassa – niitä tuodaan maahan vuosittain yli 41 miljoonan euron arvosta. No, Ranskan herkkusuiden syötäväksi Bascunatkin kotiloitaan kasvattivat.

Maataloustöissä kädet joutuvat koetukselle ja pikku haavoja tulee helposti. Voisi ajatella, että Bascunan farmityöntekijöidenkin kädet olisivat näyttäneet melko kauhtuneilta ja kovettuneilta. Mutta eivätpäs näyttäneetkään. Päinvastoin kotiloiden käsittelijät panivat merkille, että heidän kätensä iho muuttui päivä päivältä vain pehmeämmäksi ja sileämmäksi. Päivän aikana tulleet pienet ihon vammat ja haavat paranivat miltei saman tein ilman infektioita ja arpia.

Onneksi Bascunat olivat sen verran tiedonhaluista väkeä, että alkoivat kyselemään muilta farmeilta, onko ilmiö niissäkin tuttu. Näin oli, ja siitä syntyi monen vuoden kestävä tutkimusprosessi. Näytteitä otettiin ja niitä toimitettiin Chilen ja Kolumbian yliopistojen tutkijoille, jotka pitkien tutkimusten jälkeen vahvistivat, että Helix aspersa tarhakotiloiden seerumi sisälsi ainutlaatuisen yhdistelmän luonnollisia aineita, jotka nopeuttivat ihon paranemisprosessia ja edistivät sen hyvinvointia. Loppu on historiaa!
 

Etanoiden hyvinvointi on ykkössijalla

Tarhakotiloista saatava seerumi on osoittautunut varsinaiseksi ihon ihmeaineeksi, ja on helppo ymmärtää, että se on tavattoman arvokasta. Siksi kotilot, joista sitä saadaan saavat elää pitkän, jopa parivuotisen elämänsä hellässä hoidossa. Seerumia saadaan käsin lypsämällä, jonka jälkeen ne päästetään takaisin omiin touhuihinsa odottamaan seuraavaa lypsyä.

Etana eläimenä on melko symppis – eikö olekin? Ainakin se elää nykyään muodikasta ”hidasta elämää”, se on eläinkunnan hippi.
 

Palkittu Baba de Caracol -etanavoide

Etanaseerumin tunnetuksi tekijänä ja tuotteiden valmistajana Suomen ykkönen on Natura Media. Sen valmistaman Baba de Caracol etanaseerumi-sarjan Regenerating Cream valittiin Suomen Terveystuotekauppiaiden Liiton vuoden hoitotuotteeksi vuosina 2010 ja 2011.

Erittäin suositun Baba de Caracol-sarjan Regenerating Cream uudistaa ihoa ja estää sen ennenaikaista vanhenemista. Se häivyttää punoittavia arpia, ryppyjä ja maksaläiskiä sekä ehkäisee niiden muodostumista. Baba de Caracol korjaa aknen aiheuttamia arpia, parantaa ihotulehduksia ja häivyttää ihon venymisarpia ja tummia raskausarpia. Iän myötä monille ilmestyvät ruskeat läiskät vaalenevat ja pysyvät poissa. Regenerating Cream voi ratkaista auringon vanhentaman ihon ongelman, häivyttää häiritsevät pisamat, juovat ja rypyt sekä auttaa tukihoitona ruusufinnin ja couperosa-ihon hoidossa.

Regenerating Cream sisältää etanaseerumin lisäksi muita luonnollisia aineita, kuten Aloe veraa, koentsyymi Q10:tä, elastiinia, allantoiinia, glykolihappoa ja retinolia. Kaikki terveen, kauniin ihon rakennusaineita! Tuote ei sisällä voimakkaita hajusteita, parabeeneja eikä mineraaliöljyjä, ja se sopii myös herkkäihoisille. Voide on erittäin riittoisaa, ja hyvä vinkki iho-terapeutilta on, että kannattaa ensin hieman kostuttaa kasvonsa, niin purkista riittää vielä kauemmin.
 

Tuotteita on saatavilla AITO hyvän olon kaupoissa ja -verkkokaupassa.

Lehden muita artikkeleita

Tervetuloa aito hyvän olon joulu!
Tästä lehdestä löydät jouluisen herkulliset ja terveelliset tarjoiluvinkit sekä hyvän olon lahjaideat. Joulun tuoksua,...
Lue
Hyvän olon tarjoukset
Tarjoukset ovat voimassa AITO hyvän olon kaupoissa ja -verkkokaupassa 30.11.–31.12.2018 tai niin...
Lue
Vietä erilainen joulu! Ei turvotusta, närästystä tai liikoja lisäkiloja
Erityisesti herkkävatsaiselle jouluruoat ovat yleensä liian ”kovaa kamaa”. Laatikot, kinkut, kastikkeet ja leivonnaiset...
Lue