Esittelyssä terveystuotealan vuoden 2016 parhaat tuotteet

Suomen Terveystuotekauppiaiden Liiton jäsenet valitsevat vuosittain vuoden terveystuotteen, superruoan, hoitotuotteen ja urheiluvalmisteen. Valinnalla halutaan antaa tunnustusta laadukkaille ja terveyttä edistäville tuotteille.

Tuotteet valitaan mm. seuraavin kriteerein:

- takana on tutkimustietoa ja onnistunutta tuotekehitystä

- laaja positiivinen kuluttajapalaute

- tuote on laadukas ja luotettava.

Vuoden superruoka: Actiwhey

Biomedin Actiwhey on uudentyyppinen, akivoitu heraproteiini. Se imeytyy tavallista heraproteiinia nopeammin, puhdistaa elimistöä ja tukee elimistön omaa antioksidanttijärjestelmää. Actiwheyn avulla voidaan ylläpitää lihasmassaa ja ehkäistä esimerkiksi vanhusten ja sairaiden proteiinivajetta.

400 g (ovh. 30,55)

Vuoden urheiluvalmiste:

pH-balance PASCOE -emäsjauhe

Muun muassa kova fyysinen harjoittelu ja proteiinipitoinen ruokavalio saattavat horjuttaa elimistön happo-emästasapainoa. Bringwell Finlandin pH-balance PASCOE -emäsjauhe tukee elimistön happo-emästasapainoa edistämällä happoja neutraloivien puskuriaineiden muodostumista. Täten se tukee urheilusuorituksen jälkeistä palautumista.

260 g (ovh. 27,60)

Vuoden hoitotuote: Kehäkukkavoide

Frantsilan Luomuyrttitilan Kehäkukka­voide on valmistettu suomalaisesta luomu-kehäkukasta. Voide on uudistava ja elvyttävä ja se imeytyy hyvin. Kehäkukkavoide sopii kasvoille ja keholle koko perheen ihon hoitoon.

60 ml (ovh. 20,00)

Vuoden terveystuote: Omega7-Eye

Valioravinnon Omega7-Eye on ainutlaatuinen yhdistelmävalmiste silmille. Se sisältää SBA24-kaksoistyrniöljyä, luteiinia ja zeaksantiinia. Kaksoistyrniöljy sisältää luonnollisia ravintoaineita koko silmän tarpeisiin; silmää suojaaville limakalvoille, verkkokalvolle ja kyynelnesteelle.

90 kaps. (ovh. 44,75)

Lehden muita artikkeleita

Tutkittua: Echinaforcella voidaan ehkäistä flunssaa ja sen jälkitauteja
Viimeaikainen tutkimustieto osoittaa, että Echinaforcella voidaan ennaltaehkäistä paitsi flunssaa myös sen jälkitauteja...
Lue
Puhdistu, hoikistu ja virkisty vehnänoraan avulla
Elävän ravinnon ”äiti” Ann Wigmore löysi uudelleen vehnänoraan 70-luvulla, ja hän olikin sitä mieltä, että nauttimalla...
Lue
Kollageeni nuorentaa ihoasi!
Kollageeni rakentaa ja kosteuttaa ihoa ja saa sen näyttämään kiinteämmältä, sileämmältä ja kimmoisammalta. Kollageeni...
Lue