Eroon jalkapohjien kovettumista nopeasti ja helposti! 

Kesän tullen jalkamme pääsevät vapaaksi vaate- ja sukkavuorilta, mutta kukaan meistä ei taida nauttia sandaaleissa vilkkuvien kuivien ja kovettuneiden jalkojen esittelystä? Ei hätää: kauniit kesäjalat voi saada helposti!

Kovettumia muodostuu useimmiten päkiöihin tai kantapäihin, koska suurin osa painostasi on päkiällä käveltäessä tai seistessä. Kovettuman tunnistaa paksuuntuneesta ja erivärisestä ihosta. Jos kovettuma on oikein paha, se halkeilee ja on kipeä.

Kovettumien todennäköisyys kasvaa, jos kävelet paljain jaloin, käytät kenkiä, jotka eivät sovi jalkaasi tai jotka eivät tue kantapäätä. Ja mikä sen ihanampaa kesällä kuin nauttia paljain jaloin kävelystä!

Tehokkain tapa poistaa kovettunutta ihoa jaloista ja kantapäistä on paristokäyttöinen jalkaraspi. Jalkaraspia on erittäin helppo käyttää, ja se poistaa kovettumat nopeasti ja tehokkaasti muutamassa sekunnissa. Ei tarvitse käydä jalkahoidossa, sillä voit tehdä sen itse! Raspia käytetään liikuttamalla sitä kovettuneella iholla 2-3 sekuntia kerrallaan. 

Jalat kannattaa tarkastaa säännöllisesti ja hoitaa kovettumat ajoissa. Jos raspaat jalkoja säännöllisesti, kovettumia ei pääse syntymään ja jalkasi pysyvät silkkisen kauniina kesät talvet.
 

DIY jalkahoito

Kun haluat hemmotella jalkojasi, tee itsellesi rentouttava jalkakylpy, johon on sekoitettu muutama tippa laventelin eteeristä öljyä. Se rentouttaa ja hellii jalkojasi sekä pehmentää kovettunutta ihoa. Kylvyn jälkeen poista kovettumat jalkaraspin avulla helposti. Lopuksi levitä jalkoihin kosteuttavaa jalkavoidetta ja nauti kepeästä tunteesta jaloissa.
 

Hae tarvikkeet DIY jalkahoitoon lähimmästä AITO hyvän olon kaupasta tai klikkaa ostoksille -verkkokauppaan.

Lehden muita artikkeleita

Hyvän olon tarjoukset
Tarjoukset ovat voimassa AITO hyvän olon kaupoissa ja -verkkokaupassa 3.–30.6.2019 tai niin kauan...
Lue
Miksi kaikki haluavat hamppua?
”Hamppu on lähimpänä täydellistä ruoka-ainetta”, vastaa Hamppumaan perustaja hamppukokki Jaakko Myllyniemi. ”...
Lue
Vartalosokeroinnilla poistat ihokarvat ekologisesti ja edullisesti
  Yksi pakkaus, silkinpehmeä iho koko kesäksi Easy Sweet -vartalosokerit sopivat kaikille ihotyypeille, myös...
Lue