Energiaa arkeen ubikinonista

Pitkään jatkuva pimeys väsyttää, rasittaa ja vie energiat vähiin. Lisää virtaa pimeään vuodenaikaan voi muiden selviytymiskeinojen ohella tuoda ubikinoni, jota myös elimistön energialaturiksi kutsutaan.

Ubikinoni eli koentsyymi Q10 on välttämätön aine elimistön energiantuotannossa, jota ilman solut eivät voi tuottaa energiaa kehon käyttöön. Ihmisen jokaisessa solussa on ubikinonia. Mitä enemmän solu tarvitsee energiaa, sitä enemmän ubikinonin merkitys kasvaa. 

Keho tuottaa ubikinonia itse, mutta maksassa tapahtuva tuotanto alkaa hidastumaan ikääntymisen myötä. Kehon omia ubikinonivarastoja voivat tyhjentää myös mm. stressi ja migreeni. Ubikinonin puute havaitaan usein ensimmäiseksi väsymyksenä. Maksassa tapahtuvaa ubikinonituotantoa vähentää lisäksi eräiden lääkeaineiden, kuten esim. statiinien, käyttö. Tällöin oman tuotannon vähenemisestä voi seurata heikkoutta tai lihaskipuja.
 

Palauta ubikinonitasosi ravintolisällä 

Alentuneita ubikinonitasoja voidaan palauttaa laadukkaalla ubikinonilisällä. Aito ja alkuperäinen Bio-Qinon® Q10 on parhaiten dokumentoitu ubikinonivalmiste. Patentoidun valmistusmenetelmän ansiosta se on heti valmis imeytymään elimistön käyttöön. Bio-Qinon® Q10 sisältää ubikinonia ja B2-vitamiinia, joka edistää normaalia energia-aineenvaihduntaa sekä auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta. 

Ubikinonikapselin nauttimisen jälkeen elimistössä käynnistyy synteesi, joka muuttaa ubikinonin imeytyvään muotoon ubikinoliksi. Synteesiin tarvitaan seleeniä. Vain osalla ihmisistä synteesi saattaa riittävästä seleenin saannistakin huolimatta olla heikentynyt. Tällaisissa erityistapauksissa käytetään ubikinolikapseleita.
 

Tuotetta on saatavilla AITO hyvän olon kaupoissa ja -verkkokaupassa.

Lehden muita artikkeleita

Lunasta uuden vuoden lupauksesi!
Klikkaa ostoksille verkkokauppaan tai kipaise lähimpään AITO hyvän olon kauppaan!
Lue
Hyvän olon tarjoukset
Tarjoukset ovat voimassa AITO hyvän olon kaupoissa ja -verkkokaupassa 2.1.–31.1.2019 niin kauan kuin tuotteita riittää...
Lue
Vauhtia ruoansulatukseen ja hyvinvointia vatsalle
Vatsa- ja suolistovaivat ovat varsin yleisiä meillä suomalaisilla. Vatsan epätasapaino voi johtua huonosta...
Lue