Enemmän kuin kasvojenkohotus

Et tarvitse kauneusleikkausta nuorentuaksesi : uusi pohjoismainen keksintö stimuloi ihosoluja ilman veistä ja pistoksia. Tätä menetelmää kutsutaan ihosolujen aktivoinniksi. Se sopii jokaiselle, ja sitä voidaan käyttää joka päivä. Yksi pieni tabletti päivässä riittää.

Skin Care™ Collagen Filler -tuotteen ravintoaineet kulkeutuvat verenkierron kautta ihon syvimpiin kerroksiin ja ravitsevat niitä. Perinteiset ryppyvalmisteet vaikuttavat vain ihon pintakerroksiin ja kosteuttavat ja pehmentävät niitä, mutta eivät edistä uuden kollageenin tuotantoa ihon syvemmissä kerroksissa.
 

Skin Care™ Collagen Fillerin ominaisuudet

Skin Care™ Collagen Filler on osa päivittäistä ihonhoitoa. Se sopii kaikille, jotka haluavat säilyttää ihon kimmoisuuden. Tablettien sisältämät ravintoaineet kulkeutuvat verenkierron kautta ihosoluihin ja ravitsevat niitä. Ne eivät ravitse vain kasvoja, vaan koko kehon ihosoluja.
 

Miten Skin Care™ Collagen Filler toimii?

Kollageeni on säiemäinen proteiini, joka tekee ihosta kiinteän ja kimmoisan. Se kestää muihin proteiineihin verrattuna erityisen hyvin venytystä. 75–80 prosenttia ihon rakenteesta on kollageenia, ja siksi sen määrä kehossa näkyy suoraan ihon kunnossa. Jos kollageenin tuotanto heikkenee ja vähenee, iho rypistyy. Skin Care™ Collagen Filler sisältää luonnollista kollageenia. 

Tuotteen sisältämä C-vitamiini auttaa ylläpitämään ihon normaaleja toimintoja sekä muodostamaan kollageenia. C-vitamiini tukee ihosolujen toimintaa.

Granaattiomenauute on antioksidanttina oleellinen osa Skin Care™ Collagen Filleriä. UV-säteily edesauttaa vapaiden radikaalien muodostumista. Ne puolestaan heikentävät kollageenin vaikutusta sekä aiheuttavat ihon pigmentoitumista.
 

Kauneutta sisältäpäin

Carmen Electran nuorekkaan ja säteilevän ihon salaisuus ovat terveellinen ruokavalio ja Skin Care™ Collagen Filler -tabletit. Tämä uusi, skandinaavinen teknologia voi vähentää ryppyjä huomattavasti jo 14 päivän käytön jälkeen.
 

Millaista oli tehdä kampanjan kuvauksia? Miltä tuntuu olla osana New Nordicin tiimiä?

– Olen todella innoissani siitä, että saan olla tässä mukana. Tanskalainen ystäväni Claus Hjelmbak lähetti minulle jokin aika sitten pakkauksen Skin Care™ Collagen Filleriä ja rakastuin siihen. Se toimii niin hyvin, että kirjoitin siitä jopa nettiin. Tuote muutti ihoani. Sen vaikutus kiehtoi minua, joten olen innoissani siitä, että saan olla mukana kampanjassa, ja pidän sitä kunnia-asiana. Tämä on minulle uutta ja erilaista, joten on hauskaa ja tuntuu erityisen hienolta saada olla mukana. 
 

Mitä mieltä olet tuotteesta?

– Se yllätti minut, sillä se muutti ihoani hyvin lyhyessä ajassa. Pidän kovasti luonnonmukaisista tuotteista, ja on ihmeellistä, että niin pienellä tabletilla voi olla niin suuri vaikutus. Rakastan sitä! 
 

Mitä ajattelet terveellisistä elämäntavoista?

– Terveelliset elämäntavat ovat erittäin tärkeitä, varsinkin jos asuu Los Angelesissa. On paljon stressiä ja painetta, ja työni tuo niitä vielä lisää. Yritän juoda paljon vettä, syödä vihanneksia ja kävellä, kun minulla on aikaa. En aina syö täydellisen terveellisesti ja toisinaan minun tekee mieli limsaa, kakkuja ja suklaata. Mutta kun aloin taas tanssia, minun on täytynyt pitää itseni kunnossa ja huolehtia riittävästä nestetasapainosta.
 

Tuotetta on saatavilla Luontaistuntija-myymälöissä ja -verkkokaupassa.

Lehden muita artikkeleita

Luontaistuntija-tarjoukset
Tarjoukset ovat voimassa myymälöissä ja verkkokaupassa 1.3.–30.3.2017 tai niin kauan kuin tuotteita riittää. Valikoima...
Lue
Frantsilan suomalaiset yrttiuutteet - puhdasta yrttivoimaa
Yrttiuutteiden vaikutusta lisää se, että ne imeytyvät hyvin ja imeytyminen alkaa jo suun limakalvoilta, toisin...
Lue
Ärtyvän suolen oireyhtymä, IBS
Jotkut suomalaiset gastroenterologit ovat arvioineet, että noin 20 % suomalaisista kärsii ärtyvästä suolesta....
Lue