Enemmän energiaa alfalipoiinin avulla

Jos joku jaksaa ahkeroida hyvinvointimme eteen, niin se on alfalipoiini­happo! Alfalipoiini on ihmiskeholle elintärkeä B-vitamiinin kaltainen aine. Elimistö muodostaa sitä jonkin verran itse, mutta sitä kuluu saman tien aineenvaihduntaprosesseihin.

Se on ainutlaatuinen aine, koska se on sekä vesi- että rasvaliukoinen ja pystyy siksi toimimaan koko kehossa. Ja sen se tekeekin, niin aivoissa, silmissä ja sydämessä kuin myös maksassa ja solujen energiakeskuksissa, mitokondrioissa.
 

Apuna ikääntyvän kehon energiantuotannossa

Iän myötä ihmiskehon energiaa tuottavien soluelinten määrä alenee ja niiden aktiivisuus pienenee. Tämän seurauksena solutoiminta hidastuu ja energian tuotanto vähenee. Alfalipoiinihappo on välttämätön reaktioketjussa, jossa energiaa muodostuu. Keho tuottaa pieniä määriä alfalipoiinia, mutta iän myötä tuotanto hiipuu, ja juuri vanhemmalla iällä alfalipoiinia tarvittaisiin energia-aineenvaihdunnan tueksi.
 

Tasapainoa sokereihin

Alfalipoiinihappo on erityisen hyödyllinen urheilijoille ja diabeetikoille: Se lisää glukoosin eli ns. verensokerin imeytymistä lihaksissa, parantaa insuliinivastetta ja säätelee glukoosin vapautumista maksasta. Samalla vähenevät korkean verensokerin aiheuttamat haitat, kuten glykaatio, joka vaurioittaa elintärkeitä hermosoluja, nopeuttaa ihon ja koko elimistön vanhenemista ja altistaa ongelmille verisuonistossa.
 

Arvostettu alfalipoiini

Alfalipoiinihappoa on tutkittu paljon ja mitä enemmän uusia tutkimuksia julkaistaan, sitä monipuolisemmaksi ja vahvemmaksi sen rooli hyvinvoinnin tukena osoittautuu. Ota alfalipoiini jokapäiväiseksi kumppaniksesi.
 

Kysy lisää tuotteista lähimmästä AITO hyvän olon kaupasta!

Lehden muita artikkeleita

Hyvän olon tarjoukset
Tarjoukset ovat voimassa AITO hyvän olon kaupoissa ja -verkkokaupassa 2.–31.1.2019 tai niin...
Lue
Aito Rauta – 5 ainutlaatuista ominaisuutta!
  Miksi Aito Rauta?   1. Kliinisillä testeillä todistettu teho Kliinisissä tutkimuksissa on...
Lue
Uusi AITO minä – 3 vinkkiä parempaan palautumiseen ja jaksamiseen
Kehoamme säätelee hermosto, joka jakautuu sympaattiseen ja parasympaattiseen osaan. Ne toimivat kehossa vähän kuin...
Lue