Collagain, Trioflex ja Revmatol – hyvä perusta nivelterveyden ylläpitämiseksi

Norjalainen pitkän kokemuksen omaava ravintolisien luottotoimittaja Immitec on koonnut kokonaisvaltaisen nivelpaketin, jossa niveliä hoidetaan sekä ulkoisesti että sisäisesti erittäin tehokkaiden vaikuttavien aineiden ansiosta.

Kollageeni vaikuttaa niveleen kahdella tavalla: Se lisää kollageeni- ja elastiinisäikeiden muodostusta sekä voimistaa sidekudoksen solujen, kollageenin ja hyaluronihapon synteesiä elimistössä. Lisääntynyt hyaluronihappo tehostaa kehon vedensitomiskykyä, jolloin ruston kosteus paranee. Elimistöön tullut hydrolysoitu kollageeni antaa elimistölle viestin, että kehon omaa kollageenin tuotantoa on lisättävä.

Kollageeni myös lisää ruston ainesosien, kuten rustolle joustavuutta ja kosteutta antavan aggrekaanin ja 2-tyypin kollageenin omaa tuotantoa elimistössä. Näistä muodostuu lisää niveltä tukevaa nivelkudosta. Lisäkollageenin saanti myös hillitsee ruston rappeutumista ja lisää nivelkalvon paksuutta.

Trioflexin vaikuttavien aineiden käytöllä pyritään normalisoimaan kehon tilaa, tavoitteena vähentää tulehdusta ja turvotusta nivelalueilla ja lihaksissa. Trioflex sisältää boswelliaa, mangaania, molybdeenia, inkivääriä, C-vitamiinia, D3-vitamiinia ja UC-II -täsmäkollageenia. Boswellia laskee nivelnesteiden kroonista tulehdusta. Jotta nivelalueen kudosnestekierto toimisi normaalisti, on syytä käyttää tämän tulehduksen tasoja normalisoivia vaikuttavia aineita. Mangaani tehostaa hapetusstressiä laskevan pseudokatalaasin toimintaa. Tällä on tärkeä merkitys haitallisten orgaanisten happojen poistamisessa. Molybdeeni puolestaan muuntaa orgaanisia happoja ureaksi, jonka munuaiset pystyvät poistamaan. Orgaaniset hapot voivat aiheuttaa tiettyjä autoimmuunisairauksia, kuten esimerkiksi nivelrikkoa. Inkivääriä on perinteisesti käytetty normalisoimaan hiusverenkiertoa.
 

Revmatol – Ulkoinen hoito tukee sisäistä hoitoa

Revmatol on niveliä viilentävä voide, joka laskee tulehdusta. Se auttaa vähentämään turvotusta ja kipua sekä parantaa verenkiertoa. Se sisältää tehokkaan yhdistelmän glukosamiinia, kondroitiinia, MSM:ää ja yrttejä, kuten kultapiiskua, sitruunan kuorta, pikkurautamyrttiä ja Havaijin inkivääriä.

Revmatol lievittää kipua nopeasti ja tehokkaasti, viilentää kuumottavaa niveltä ja auttaa nivelruston elpymistä.
 

Kokonaisvaltainen nivelpaketti ravitsemusohjelman tueksi

Nivelvaivoja ja -sairauksia on hyvin monentyyppisiä ja jokaisella niistä kärsivällä on erilainen tausta ja erilaisia oireita. Siksi jokaiselle voidaankin laatia henkilökohtainen ja tarkoituksenmukainen ravitsemusohjelma. AITO-kaupan asiantuntijoiden avustuksella voidaan rakentaa kullekin sopiva ohjelma, jossa Collagain, Revmatol ja Trioflex -nivelpaketti toimii tehokkaana perustana.

Lehden muita artikkeleita

Hyvän olon tarjoukset
Tarjoukset ovat voimassa AITO hyvän olon kaupoissa ja -verkkokaupassa 1.–31.3.2019 tai niin...
Lue
Yksilöllistä terveyttä!
25.–31.3. saa jatkoa Suomen suurin terveystapahtuma TerveysSummit, ja olemme yksi sen pääyhteistyökumppaneista....
Lue
5 ravintolisää, joita Olli Posti suosittelee hyvinvoinnin tueksi
Ollin mukaan maailman voi ajatella koostuvan asioista, jotka tekevät meille hyvää, ja asioista jotka tekevät meille...
Lue