Coffee Slender maistuu näyttelijä-legenda Ritva Oksaselle

Nyt kohistaan vihreän kahvipavun laihduttavasta vaikutuksesta. Luontaistuotekauppojen valikoimiin on kapseleiden rinnalle tullut nyt myös oikeaa kahvia.

– Ei, kyllä sen pitää olla ihan oikeaa kahvia, toteaa rakastettu laulaja-näyttelijä legenda Ritva Oksanen, joka on muutenkin kahvin ystävä. Täytyy yhtyä ajatukseen, jonka norjalainen Miss Universum Mona Grudt on kiteyttänyt hyvin: ”Juon joka tapauksessa enemmän kuin kolme kuppia kahvia päivässä, joten miksi en yhtä hyvin joisi kahvia, joka pitää linjani kurissa.”

Ritva on vannoutunut luontaistuotteiden käyttäjä, joka on varmasti osaltaan vaikuttanut siihen, että 74-vuotias karismaattinen tähti on uskomattoman hyvässä kunnossa ja esiintyy jatkuvasti vuoden ympäri.

– Minulle on tarjottu sopimusten allekirjoittamista jopa yli kahdenkin vuoden päähän, mutta olen kyllä vähän toppuutellut kyselijöitä, että kuka tietää, olenko hengissäkään silloin, Ritva naurahtaa.

Menestystuote yli 10 vuoden ajan

CoffeeSLENDER on jo vuodesta 2002 lähtien ollut yksi suurimmista menestystarinoista painonhallinnan alalla ympäri maailman. Sitä valmistavalla yrityksellä on esittää vakuuttavia tutkimustuloksia siitä, että CoffeeSLENDER todella toimii. Vuonna 2007 The Journal of International Medical Research´issä julkaistu kaksoissokkotutkimus osoitti, että CoffeeSLENDER´iä 3 kuppia päivässä nauttineet koehenkilöt laihtuivat 12 viikon käytön jälkeen keskimäärin 5,4 kg. Kun sokeria tulee liikaa elimistöön, keho ei pysty varastoimaan sitä, vaan muuttaa sokerin ylimääräiseksi rasvakudokseksi. Lihomisen ehkäisemiseksi sokerin muuntuminen rasvaksi pitää joko estää, tai aktivoida elimistö polttamaan rasvaa tehokkaasti. Vihreän kahvipavun sisältämä klorogeenihappo pystyy auttamaan elimistöä tekemään nämä molemmat.

Klorogeenihappo kiihdyttää aineenvaihduntaa ja tasoittaa verensokeria. Verensokeritason aleneminen tarkoittaa pienempää insuliinin eritystä ja vähäisempää rasvan varastoitumista kehoon. Koska se myös heikentää sokerin imeytymistä ja vaikuttaa mahalaukun hormonieritykseen, nälän tunne vähenee samoin kuin jatkuva napostelun tarve. Klorogeenihappo on myös vahva antioksidantti.

Vaikeasti saatavilla

CoffeeSLENDER on sekoitus Arabica ja Robusta pavuista, jotka on paahdettu suomalaiseen makuun – Ritvankin mielestä CoffeeSLENDER maistuu oikein hyvältä. Ongelmana on vain sen saatavuus, koska kahvi paahdetaan kohdemaan asukkaiden makuhermoja kutkuttavaksi. Koko syksyn ajan odoteltiin Suomen paahtovuoroa ja vihdoin joulun alla saatiin pieni erä, joka vietiin käsistä. CoffeeSLENDER´iä kannattaa käydä aktiivisesti kyselemässä Luontaistuntijoiden myymälöistä, ja tehdä vaikkapa ennakkovaraus useammastakin paketista, kun sitä saadaan.

CoffeeSLENDER´ia käytetään tavallisen pikakahvin tavoin: jauhe kupin pohjalle ja kuumaa vettä päälle – jos tykkää Espresso-tyyppisestä kahvista, sekin onnistuu lisäämällä vain vähän vettä. Suositusannos laihtumisen onnistumiseksi on 3 kupillista päivässä, yhdestä pakkauksesta riittää kahvia viikoksi. Toki tätä kahvia voi – ja kannattaakin juoda runsaamminkin kuin tuon 3 kupillista!

”Näyttelijätär” ja ”Tankki Täyteen” jatkavat suosiotaan

– Ritva Oksanen myhäilee Coffee Slender –kahvikupposen äärellä, että Hämeenlinnan Kaupunginteatterin vetonaula ”Näyttelijätär” on ollut koko syksyn loppuunmyyty ja sen suosio on niin valtava, että näytökset jatkuvat vielä ensi syksynäkin.

– Minusta liikuttavinta oli, kun tapani mukaan myin levyjäni näytöksen jälkeen, niin viereeni tuli nainen kukkapuskan kanssa sanoen: ”Me tultiin katsomaan sua porukalla tänne Hämeenlinnaan Siilinjärveltä asti”.

Näytökset jatkuvat taas 22.1.2014 ja viime vuonna Rauman kesäteatterissa suuren suosion saanut Reinikais –farssi ”Tankki Täyteen” haluttiin ehdottomasti saada Oulun kesäteatteriin, jossa ensi-ilta on 10.7. Ja kaiken ohella Outi Popp työstää Ritvan uutta elämänkertaa, jonka pitäisi valmistua ensi syksyksi.

– Kun valitsimme, mitä Näyttelijätär –esitykseen voidaan ottaa mukaan, kävi ilmi, että materiaalia on ihan valtavan paljon. Varsinkin valokuvista mieleen tuli niin paljon tapahtumia elämästäni , että Outi innostui uuden elämänkertani kirjoittamiseen.

Ritvan vannoutuneet fanit ovat kiinnostuneita, miten näyttelijä-laulaja legenda vietti tämän joulunsa.

– Olimme Rukalla tyttäreni perheen kanssa viettämässä vanhanaikaista joulua hiihdellen paljon ja nauttien rauhassa kiireeltä joulun todellisesta sanomasta. Coffee Slenderit kulkivat kätevissä annospusseissa kätevästi mukana, niin sain herkutellakin kaikessa rauhassa, Ritva nauraa.

https://kauppa.luontaistuntijat.fi/coffee-slender-200g-immitec