Bioteekin Super -kruununjalokivi

Bioteekin Super-sarjan tuotteet on valmistettu korkealaatuisista ja tehokkaista raaka-aineista. Niiden biologinen hyväksikäytettävyys on erinomainen ja koostumusratkaisut ovat moderneja. Sarjaan kuuluu tällä hetkellä kahdeksan vitamiini- ja kivennäisvalmistetta sekä yksi nivel- ja kaksi entsyymivalmistetta.

A:sta E:hen

Super-sarjaan kuuluu vitamiineista A-, B-, C-, D- ja E-vitamiinivalmisteet. A-vitamiinia tarvitaan silmien, ihon ja limakalvojen hyvinvointiin. Yhdessä Super-A-kapselissa on 900 mikrogrammaa hyvin imeytyvää A-vitamiinia.

Super-D-kapseleissa on 50 mikrogrammaa D-vitamiinia kalanmaksaöljyssä. D-vitamiini on yksi eniten huomiota saaneista vitamiineista viimeisen kymmenen vuoden aikana. D-vitamiini on aiemmin tunnettu lähinnä sen tärkeydestä lujalle luustolle. Tämä on edelleen totta, mutta D-vitamiinilla on myös monia muita terveysvaikutuksia. D-vitamiini mm. edistää immuunijärjestelmän toimintaa eli vaikuttaa vastustuskykyyn sekä osallistuu lihasten toiminnan tukemiseen. Myös hampaiden hyvinvoinnille D-vitamiini on tärkeä.

Vahva ja monipuolinen Super-B

Super-B sisältää kaikki B-vitamiiniryhmän vitamiinit ja niihin läheisesti kuuluvat yhdisteet kuten biotiinin, inositolin, koliinin ja PABAn. Osa vitamiineista on elimistölle aktiivisessa muodossa, jolloin niiden imeytyminen on varmempaa. B-vitamiineja tarvitaan elimistössä lukuisissa toiminnoissa. Ne ovat mukana energia-aineenvaihdunnassa, edistävät hermoston toimintaa, huolehtivat limakalvojen sekä ihon, hiusten ja kynsien hyvinvoinnista ja auttavat vähentämään väsymystä ja uupumusta. B-vitamiinit myös ylläpitävät vastustuskykyä ja edistävät psykologisia toimintoja. Usein stressi lisää B-vitamiinien tarvetta.

Supertehokas Super-C

Tavallisen C-vitamiinin sijasta Super-C sisältää patentoitua PureWay-C-muotoista erikois-C-vitamiinia. Siinä on mukana sekä bioflavonoideja että rasvahappoja, jolloin C-vitamiini imeytyy nopeammin ja tehokkaammin. Super-C on pitkävaikutteinen. Tämä on hyvä, koska silloin C-vitamiini on paremmin kehossamme vastaamassa niistä sadoista toiminnoista, joissa se on välttämätön. Muista C-vitamiini myös flunssa-aikana!

E-vitamiinia parhaimmillaan

Super-E on erityisen monipuolinen, sillä se sisältää kaikkia kahdeksaa tunnettua E-vitamiinin muotoa; neljää tokoferolia ja neljää tokotrienolia. Ne ovat kaikki aktiivisia, ja erityisesti tokotrienolien terveysvaikutukset ovat viime vuosina kiinnostaneet tutkijoita. E-vitamiini tunnetaan kauneusvitamiinina ja vahvana antioksidanttina.

Hyvin imeytyvä magnesiumvalmiste

Super-Mg sisältää magnesiumia kahdessa aminohappokelaattimuodossa: magnesiumtauraatti ja magnesiumglysinaatti. Aminohappoihin liitettynä magnesium on heti imeytymiskelpoisessa muodossa. Jokainen solu tarvitsee toimiakseen magnesiumia, ja se on mukana yli 300 aineenvaihdunnallisessa toiminnossa kehossamme. Magnesiumia tarvitaan mm. lihasten ja hermoston toiminnassa energia-aineenvaihduntaan ja väsymyksen poistamiseen. Magnesium on jokaisen liikkuvan ja kiireisen ystävä.

Super-entsyymejä ruoansulatukseen

Super-sarjan uudet tulokkaat on tarkoitettu suoliston hyvinvointiin. Super Laktaasi on tarkoitettu laktoosin eli maitosokerin pilkkomiseen henkilöillä, joilla on laktoosin pilkkoutumiseen ja imeytymiseen liittyviä vaikeuksia. Super Laktaasin avulla pääsee nauttimaan maitotuotteista ilman huolta ruoansulatuksesta.

Super Alfagalaktosidaasi sisältää luonnollista entsyymiä, joka pilkkoo vaikeasti hajoavia pitkäketjuisia hiilihydraatteja. Näin se vähentää turvotusta ja kaasunmuodostusta suolistossa, jota mm. pavut, kaalit ja pähkinät herkästi aiheuttavat.

Ylivertainen nivelille: Super Glukosamiini

Super Glukosamiini sopii työn, urheilun ja iän rasittamille nivelille. Super Glukosamiini sisältää glukosamiinin lisäksi C-vitamiinia, joka ylläpitää ruston toiminnalle tärkeän kollageenin muodostumista. Kasviperäisenä valmiste sopii myös vegaaneille ja äyriäisallergisille.

Puhdas glukosamiini on herkkää ilmankosteuden hajottavalle vaikutukselle. Super Glukosamiini sisältää hyvin säilyvää kaliumilla stabiloitua sulfaattimuotoista glukosamiinia, joka ei sisällä natriumsuolaa.Glukosamiini on rustossa juuri sulfaattimuodossa. Se on myös kaikkein tutkituin glukosamiini, jonka sulfaatti- eli rikkiosan arvellaan selittävän ainakin osan tutkimuksissa havaituista hyvistä tuloksista verrattuna glukosamiinihydrokloridiin.

Sarjan uutuus: Super Sinkki

Elimistö tarvitsee sinkkiä yli 200 toimintoon, mm. hormonitoiminnalle ja oppimiskyvylle sekä ihon, hiusten ja kynsien hyvinvointiin. Tasapainoinen sinkkivalmiste sisältää myös kuparia elimistön sinkki/kupari -tasapainon säilyttämiseksi, ja ne molemmat myös toimivat antioksidantteina ja ylläpitävät vastustuskykyä. Super Sinkki imeytyy erinomaisesti. Se sopii sekä jatkuvaan että kuuriluonteiseen käyttöön.

Tuote on saatavilla Luontaistuntija-myymälöistä ja verkkokaupasta.

Lehden muita artikkeleita

Uutta tietoa kalaöljystä
Kalaöljy voidaan puhdistaa ja väkevöidä 90-prosenttiseksi omega-3:ksi käyttämällä etyyliesteröintiä tai superkriittistä...
Lue
Kihokki-yrttimixtuura hengitysteille ja kurkulle
Yskänlääkkeistä usein sivuvaikutuksia Hengitystietulehduksiin käytettävissä yskänlääkkeissä käytetään aineita, jotka...
Lue
Tyrnimarjasta ja samettikukasta apu kuiville ja väsyville silmille
Hiekan tunne, polttelu ja jatkuva vuotaminen ovat tyypillisiä merkkejä silmän limakalvojen kuivuudesta. Silmät kuivuvat...
Lue