Bio-Pycnogenol® hyödyt siitepölykauden aikana!

Monet käyttävät ranskalaisen rannikkomännyn kuoresta valmistettavaa uutetta jokakeväisen ja -kesäisen siitepölykauden aikana.

Siitepölykausi on hankalaa aikaa siitepölyallergiasta kärsiville. Siitepölyallergia oireilee usein vaikeimmin suun ja nenän limakalvoilla, minkä vuoksi oireet ovat erityisen ikäviä ja niitä on mahdoton ohittaa. Bio-Pycnogenol® vilkastuttaa verenkiertoa* kaikkialla elimistössä, myös suun ja nenän limakalvoilla, minkä vuoksi tuotteen käytöstä voivat hyötyä he, joita siitepöly kiusaa.
 

Mitä Pycnogenol® on?

Pycnogenol® on ranskalaisen rannikkomännyn (Pinus pinaster) kuoresta valmistettava uute. Pycnogenol® sisältää useita eri bioflavonoideja sekä hedelmähappoja, joita on myös hedelmissä ja kasviksissa, joskin pienempiä määriä, eikä yhtä monipuolisesti. Pycnogenol®-uute on erittäin tehokas antioksidantti**, josta on hyötyä terveydelle ja joka suojaa soluja hapettumisvaurioilta. 

Bio-Pycnogenolin® verenkiertoa vilkastuttavan vaikutuksen vuoksi moni käyttää sitä myös ehkäisemään jalkojen turpoamista pitkien lentomatkojen aikana.
 

Korkealaatuinen patentoitu uute

Bio-Pycnogenolin® suositeltu päiväannos on 2 tablettia. Tuote valmistetaan Tanskassa Pharma Nordin tehtaalla korkeita farmaseuttisia standardeja noudattaen. Tuotteen pitoisuus on standardoitu ja se sisältää vähintään 60 prosenttia proantosyanideja.

Euroopan elintarviketurvallisuusvirasto EFSA on hyväksynyt Pycnogenolille seuraavat terveysväittämät: 29*Männynkuoriuute (Pycnogenol) tukee normaalia verenkiertoa 29**Ranskalaisen rannikkomännyn (Pinus pinaster) kuoriuute edistää solujen suojaamista hapettumisvaurioilta.
 

Tuotetta on saatavilla AITO hyvän olon kaupoissa ja -verkkokaupassa.

Lehden muita artikkeleita

Tyynnytä menopaussin myrskyt luonnonmukaisesti!
Vaihdevuodet ovat luonnollinen osa naisen elämää, mutta monilla niiden aiheuttamat oireet ovat silti omiaan laskemaan...
Lue
Hyvää naistenpäivää!
Tuotetta on saatavilla AITO hyvän olon kaupoissa ja -verkkokaupassa.
Lue
Hyvän olon tarjoukset
Tarjoukset ovat voimassa AITO hyvän olon kaupoissa ja -verkkokaupassa 28.2.–31.3.2020 niin kauan kuin tuotteita...
Lue