Bikinikuntoon kahvin ja konjac´in avulla

Hauskasta ja helposti muistettavasta nimestään huolimatta Coffee&Konjac on vakavasti otettava painonhallintatuote, jonka avulla nopeimmat ovat jo ehtineet karistaa jouluherkkujen kerryttämiä lisäkiloja. Seuraava etappi - bikinikuntoon pääseminen - häämöttää lähempänä kuin arvaatkaan. Coffee & Konjac´in avulla painonhallinta on nyt helppoa.

– Kun yhdistetään neljä itsenäisestikin tehokkaaksi tunnettua ainesosaa, joita kaikkia on vuorokausiannoksessa riittävä määrä, ei lopputulos voi olla kuin toimiva, toteaa tuotetta valmistavan Med-Eq Oy:n Suomen myyntijohtaja Mika Cederberg.

Norjalainen Med-Eq tunnetaan innovatiivisten ravintolisien edelläkävijänä. Myös Coffee&Konjac´in vaikuttavien ainesosien yhdistelmä on ainutlaatuinen.

Coffee&Konjac´in vaikuttavat aineet

Glukomannaani

Glukomannaani on konjac-kasvista saatava kuitu, joka imee itseensä 300 kertaa painonsa verran nestettä. Muodostuva geelimäinen massa täyttää vatsaa, ja kun vatsanseinämä hieman venyy, tämä saa aikaan kylläisyyden tunteen, jolloin on yksinkertaisesti mahdotonta syödä runsaasti. Näläntunne ei vaivaa entiseen tapaan, mikä on tietenkin tärkeää silloin, kun halutaan laihtua.

Euroopassa on saatavilla satoja ravintolisiä laihdutuksen avuksi, mutta konjac-juuri on siitä harvinainen, että se on saanut EU:n Elintarviketurvallisuusvirasto EFSAn hyväksymän terveysväitteen laihdutustarkoitukseen.

Vihreä kahvipapu -uute

Coffee&Konjac sisältää myös vihreiden paahtamattomien kahvipapujen uutetta, joka toimii usealla tavalla taistelussa kiloja vastaan mm. tasoittamalla verensokeritasoa, vähentämällä nälän tunnetta ja kiihdyttämällä aineenvaihduntaa.

Kromi ja jodi

Coffee&Konjac sisältää kaksi tärkeää hivenainetta: kromin ja jodin. Kromi hillitsee makeanhimoa ja jodi kiihdyttää aineenvaihduntaa. Niiden avulla elimistö kuluttaa energiaa rasvakudoksiin varastoimisen sijaan. WHO:n mukaan yli 30 % maailman väestöstä kärsii jodin puutteesta. Painonhallinnan lisäksi näillä kahdella hivenaineella on satoja muitakin tehtäviä elimistössä.

Lehden muita artikkeleita

Suolisto kuntoon
Suolisto on terveytemme kehto. Nyt on aika laittaa suolisto kuntoon, näillä ohjeilla se onnistuu. Suoliston...
Lue
Suomalainen piigeeli on hellinyt vatsoja jo vuosia
Monet kärsivät happamista röyhtäisyistä ja närästyksestä, jotka voivat johtua vatsahapoista. Vatsalaukussa muodostuvat...
Lue
Voisiko ulkoinen glukosamiini auttaa? Nivelkipu – lihassärky – jomotus
Nivelet tekevät mahdolliseksi luidenväliset liikkeet ja sen, että voimme liikutella, kiertää ja taivuttaa kehoamme....
Lue