Bee Venom, luonnon oma botox

Aiemmin Bee Venom oli vain Hollywood-tähtien saatavilla

Bee Venom eli mehiläisen myrkky on täysin uudenlainen keino häivyttää ihon ikääntymisen merkkejä ja kohottaa kasvoja luonnollisesti ilman kipua. Bee Venomin vaikutus perustuu sen ylivoimaiseen kykyyn tehostaa elimistön omaa kollageenin ja elastiinin tuotantoa. Mehiläistuotteesta ovat maailmalla innostuneet muun muassa Victoria Beckham, Cambridgen herttuatar Catherine ja Kylie Minogue.

Bee Venom -voide on tällä hetkellä maailmalla selkeästi kohutuin ihon, kauneuden ja kosmetiikan ainesosa. Ennusteiden mukaan Bee Venom -voiteesta odotetaan trendi- ja hittituotetta maailman kosmetiikkamarkkinoille vuonna 2014. Kiinnostuksen keskiössä on tieto siitä, että Bee Venom -voide on ylivoimaisen tehokas luonnon oma botox ihollesi, ja mikä parasta ilman kipua ja pistoksia.

Mitä on Bee Venom ja miten se toimii?

Bee Venomin eli mehiläisen myrkyn teho perustuu kollageenin ja elastiinin tuotantoon. Bee Venom sisältää proteiineja, jotka mehiläisen pistäessä aiheuttavat paikallisen tulehduksen ja toimivat verenohentajana. Mehiläisen myrkyllä on kaiken kaikkiaan 29 vaikutusta ihmisen elimistöön, joista vain yksi on negatiivinen: mehiläisen myrkky voi aiheuttaa joillakin ihmisillä allergisen reaktion. Muut 28 vaikutusta ovat kaikki positiivisia ja auttavat meitä kauneus- ja terveysongelmissa.

Viime aikoina on huomattu mehiläisen myrkyn positiiviset vaikutukset iholle. Mehiläisen myrkky saa iholla aikaan ketjureaktion. Aivot luulevat että ihoa on pistetty ja se välittää viestin, että ihon on korjattava itsensä. Tämän seurauksena verta ohjautuu alueelle, mikä saa aikaan kollageenin ja elastiinin tuotannon selkeän lisääntymisen. Iho kiristyy ja kiinteytyy välittömästi.

Luonnon oma botox – ilman kipua ja pistoksia

Bee Venomia kutsutaan luonnon omaksi botoxiksi. Sen teho on samankaltainen kuin botoxilla, mutta se on luonnollinen tapa hoitaa ihoa – ei tarvita kalliita pistoksia, se ei aiheuta kipua ja se on täysin ulkoinen hoito. Bee Venom -voide tasoittaa rypyt ilman botoxin usein aiheuttamaa keinotekoista ulkonäköä.

Bee Venom tehovoide ja seerumi – kun haluat nopeita tuloksia

Mehiläisen myrkyn lisäksi voiteen luonnollisina vaikuttavina aineina toimivat mehiläisvaha, propolis, royal jelly, siitepöly ja hunaja.

Lisäksi voide sisältää avokado- ja ruusunsiemenöljyä sekä luomulaatuista shea- eli karitevoita. Voide on tarkoitettu päivä- ja yökäyttöön ja se sopii kaikille ihotyypeille. Tuote ei sisällä parabeeneja eikä mineraaliöljyjä. Voiteen lisäksi saatavilla on myös Bee Venom Seerumi 30 ml kätevässä pumppupullossa. Seerumi on tarkoitettu erityisesti meikin alle ja yökäyttöön.

Bee Venomilla on useita tehovaikutusta ihollesi, näistä tärkeimmät ovat:

tehostaa iholle elintärkeän kollageenin tuotantoa

vähentää tehokkaasti ryppyjä

stimuloi solujen aineenvaihduntaa

ravitsee ja uudistaa kudoksia

sileyttää näkyvästi ihoa.

Lehden muita artikkeleita

Voiko aivojen hyvinvointiin vaikuttaa itse?
Uusi Neuroglandin Forte huolehtii aivojen rasvatasapainosta Fosfolipidit Aivot muodostuvat pääasiassa rasvasta (60...
Lue
Kaamosväsymystä vastaan- VitaVoima
Aina hyvinkään koostettu ruokavalio ei sisällä riittävästi vitamiineja tai hivenaineita. Myös hyvien rasvahappojen...
Lue
Ylitä vaihdevuodet vaivatta
Aasialainen ruokavalio ei sisällä puhtaita soijan isoflavoneja Vaihdevuosioireiden voimakkuudessa esiintyy suuria...
Lue