Back on Track – infrapunan lämpösäteilystä apua kipuihin

1960-luvun puolivälissä NASA keksi, että joukko mineraalioksideja voi myös tuottaa infrapuna- aaltoja. Tänään on jo yli 150 patenttia myönnetty tuotteille, kuten synnytysosastojen keskoskaapeissa käytetyt infrapunalämmittimet sekä infrapuna-aaltoja tuottavat keramiikat ja kankaat.

Useissa vuosikymmenien aikana tehdyissä tutkimuksissa on todettu infrapunasäteilyn parantavan ihon verenkiertoa ja aineenvaihduntaa sekä lievittävän lihasjännitystä ja kipua.

Welltex-tuotteiden uusin tulokas on terapeuttinen infrapunateknologiaa hyödyntävä teippi, joka auttaa lisäämään verenkiertoa heijastaen kehon lämpöä. Takaisin heijastuva lämpö voi vähentää lihasjännityksiä, turvotusta, kipua sekä nopeuttaa parantumista. Toisin kuin perinteistä kinesioteippiä, tätä ei tarvitse käyttää erityisten ohjeiden mukaan, vaan teipin voi laittaa suoraan kipukohdan päälle. Teippiä on helppo käyttää vaatteiden alla huomaamattomasti tai yöllä vaivattomasti. Se ei ole tiellä tai häiritse normaalia elämää.

Kolmenkymmenen vuoden kokemuksen omaava ja huippu-urheilijoiden parissa työskennellyt fysioterapeutti Atte Kärnä luottaa Back on Track Welltex-tuotteiden hoitavaan vaikutukseen ja käyttää tuotteita työssään ihmisten sekä eläinten parissa. Atte hoitaa maamme huippu-urheilijoita ja hän on toiminut mm. MM-kilpailuissa nuorten Leijonien fysioterapeuttina. Atte kertoo teipin nopeuttavan palautumista ja laskevan tehokkaasti turvotusta kipualueelta.
 

Tuotetta on saatavilla AITO hyvän olon kaupoissa ja -verkkokaupassa.

Lehden muita artikkeleita

Hyvän olon tarjoukset
Tarjoukset ovat voimassa AITO hyvän olon kaupoissa ja -verkkokaupassa 14.11.–29.11.2018 tai niin...
Lue
Kirsi Salo saa elinvoimaa hyvästä arjesta 
”Kun olen saanut pojat kouluun, aloitan aamuni jääkylmällä suihkulla tai kylvyllä. Kylmäaltistuksella on valtavat...
Lue
Viridian ruuansulatus­entsyymeistä apua pikkujouluähkyyn ja turvotukseen
Ruuansulatusvaivat voivat oireilla esimerkiksi turvotuksena, kaasun muodostuksena (ilmavaivoja), närästyksenä,...
Lue