Arginiini – voimalataus talveen!

Aminohapoilla on tärkeä tehtävä elimistössä vitamiinien, hivenaineiden, rasvahappojen ja hormonien kuljettajana. Monet elimistön imeytymishäiriöistä ja puutostiloista saattavat johtua siitä, ettei esim. arginiinia ole riittävästi kuljettamassa tarvittavia aineita edelleen maksasta. 

L-arginiini on aminohappo, joka edistää typpioksidin tuotantoa elimistössä. Typpioksidilla on merkittävä tehtävä verenkierrossa, sillä se toimii elintoimintoja säätelevänä välittäjäaineena. Se mm. laajentaa verisuonia, mikä on välttämätöntä kudosten hapensaannin turvaamiseksi rasituksen yhteydessä.

Arginiini on tärkeää energiantuotannolle sekä sydämen ja verisuoniston hyvinvoinnille. Arginiini myös auttaa ylläpitämään hyvää vastustuskykyä.

Elimistön oma tuotanto ei aina riitä kattamaan arginiinin tarvetta, vaan sitä voidaan tarvittaessa nauttia ravintolisänä etenkin henkisen ja fyysisen rasituksen aikana. Erityisesti ikääntyvät, kuntoilijat ja urheilijat sekä fyysiselle ja henkiselle rasitukselle altistuvat hyötyvät arginiinilisästä. 

Suomessa valmistettu vahva Argisan® sisältää 1000 mg L-arginiinihydrokloridia, jossa on L-arginiinia 830 mg/tabletti.
 

Tuotetta on saatavilla Luontaistuntija-myymälöissä ja -verkkokaupassa.

Lehden muita artikkeleita

Luontaistuntija-tarjoukset
Tarjoukset ovat voimassa myymälöissä ja verkkokaupassa 31.1.–27.2.2018 tai niin kauan kuin...
Lue
Kaisa Jaakkola: Hormonit tasapainoon!
Jaakkola kiinnostui ravitsemuksesta ja hormoneista oman urheilutaustan ja terveyshaasteiden myötä. – 2000-luvun...
Lue
Tankkaa itseesi elinvoimaa!
Lautaseltamme jää myös usein puuttumaan riittävä määrä vihreitä kasviksia, marjoja sekä suoliston hyvinvointia tukevaa...
Lue