Anne Kukkohovi luottaa kollageenin voimaan

Kun Anne Kukkohovi kertoo oman ikänsä, sitä ei tahdo kovin moni uskoa. 45-vuotias entinen malli voisi ihan hyvin olla kolmikymppinen. Vaikka Anne näyttää luonnostaan nuorelta, on hän myös tehnyt itse paljon sekä sisäisen että ulkoisen hyvinvointinsa eteen.

– Tietyillä valinnoilla voi vaikuttaa todella paljon siihen, miltä näyttää ulkoisesti ja miten hyvin voi sisäisesti. Ravinnolla, liikunnalla ja onnellisuudella on todella suuri merkitys, ja jos niiden lisäksi ottaa käyttöön muutaman tärkeän ravintolisän, on tulos taattu, Anne kertoo.

Kollageeni on monelle kauneudesta kiinnostuneelle jo tuttu, mutta syy miksi sen käyttö on tällä hetkellä Suomessa ja maailmalla rakettimaisessa nousussa, ovat viimeaikaiset tutkimustulokset, jotka todistavat sen positiiviset vaikutukset iholle.

Kollageeni vaikuttaa ulkonäköön monella tavalla. Se lisää ihon kosteutta ja kimmoisuutta, pitää nivelet kunnossa ja vaikuttaa mm. hiusten ja hampaiden hyvinvointiin.

– Itse käytän glutationin sekä C- ja D-vitamiinin lisäksi säännöllisesti kollageenia. Keho tuottaa kollageenia itse tarvittavan määrän 25-vuotiaaksi, mutta sen jälkeen kollageenivarastot alkavat pikkuhiljaa ehtyä. Ravinnosta kollageenia on vaikea saada, siksi kollageenilisä on todella oleellinen osa omaa kauneudenhoitoani, Anne Kukkohovi kertoo.

– Puhdas+ Kollageeni & Tyrnimarjajauhetta on helppo käyttää neutraalin ja raikkaan makumaailmansa vuoksi. Lisään sitä joko veteen, smoothieen tai aamupuuroon. Plussaa tulee myös siitä, että se on täysin lisäaineeton.

Puhdas+ Kollageeni & Tyrnimarja sisältää hydrolysoitua kalakollageenia, joka on puhdas, tutkittu ja tehokas kollageeni.

4 faktaa kollageenista

• Kollageeni muodostaa 30 % ihmisen elimistön proteiinista ja sitä löytyy ihosta, nivelistä, hampaista, luista, rustoista ja verisuonista.

• Kollageeni muodostaa 70 % ihon proteiinista.

• Noin 25 vuoden jälkeen elimistö alkaa menettää kykynsä tuottaa uutta kollageenia

• Kollageeni auttaa pitämään ihon sileänä, kimmoisana ja kauniina.

 

Tuotetta on saatavilla Luontaistuntija-myymälöissä ja -verkkokaupassa .

Lehden muita artikkeleita

Lokakuun tarjoukset
Tarjoukset voimassa myymälöissä ja verkkokaupassa 30.9.–27.10.2016 tai niin kauan kuin tuotteita riittää. Valikoima...
Lue
Eteeriset öljyt – luonnon monipuoliset vaikuttajat
Kyseessä ei siis ole vain yksi molekyyli, vaan monimutkainen kemiallinen aineseos. Tämä erottaa myös aidon eteerisen...
Lue
Monipuoliset aminohapot
Arginiini lievittää verenpainetta Arginiini-ornitiini -aminohappopari liittyy ureakiertoon virtsan muodostuksessa....
Lue