Anne Kukkohovi luottaa kollageenin ja D-vitamiinin voimaan

Kun Anne Kukkohovi kertoo oman ikänsä, sitä ei tahdo kovin moni uskoa. 45-vuotias entinen malli voisi ihan hyvin olla kolmikymppinen. Vaikka Anne näyttää luonnostaan nuorelta, on hän myös tehnyt itse paljon sekä sisäisen että ulkoisen hyvinvointinsa eteen.

– Tietyillä valinnoilla voi vaikuttaa todella paljon siihen, miltä näyttää ulkoisesti ja miten hyvin voi sisäisesti. Ravinnolla, liikunnalla ja onnellisuudella on todella suuri merkitys, ja jos niiden lisäksi ottaa käyttöön muutaman tärkeän ravintolisän, on tulos taattu, Anne kertoo.

Kollageeni on monelle kauneudesta kiinnostuneelle jo tuttu. Sen käyttö on tällä hetkellä Suomessa ja maailmalla rakettimaisessa nousussa, koska viimeaikaiset tutkimustulokset todistavat kollageenin positiiviset vaikutukset iholle.

Kollageeni vaikuttaa ulkonäköön monella tavalla. Se lisää ihon kosteutta ja kimmoisuutta, pitää nivelet kunnossa ja vaikuttaa mm. hiusten ja hampaiden hyvinvointiin.

– Itse käytän glutationin sekä C- ja D-vitamiinin lisäksi säännöllisesti kollageenia. Keho tuottaa kollageenia itse tarvittavan määrän 25-vuotiaaksi asti, mutta sen jälkeen kollageenivarastot alkavat pikkuhiljaa ehtyä. Ravinnosta kollageenia on vaikea saada, ja siksi kollageenilisä on todella oleellinen osa omaa kauneudenhoitoani, Anne Kukkohovi kertoo.

– Puhdas+ Kollageeni & Tyrnimarja -juomajauhetta on helppo käyttää neutraalin ja raikkaan makumaailmansa vuoksi. Lisään sitä joko veteen, smoothieen tai aamupuuroon. Plussaa tulee myös siitä, että se on täysin lisäaineeton.

Puhdas+ Kollageeni & Tyrnimarja sisältää hydrolysoitua kalakollageenia, joka on puhdas, tutkittu ja tehokas kollageenin muoto.

Uutta: D-vitamiinia jäkälästä

Anne Kukkohovin päivät ovat todella hektisiä ja hänellä on yleensä monta rautaa tulessa, koska hän toimii nykyään sekä tv-kasvona että yrittäjänä. Omasta terveydestä huolehtiminen on ensisijaisen tärkeää, jotta jaksaa arjen pyöritystä. D-vitamiini on tärkeimpiä arjen apureita.

– Jos miettii jokatalvista flunssakautta, kaamosta ja sen vaikutusta mielialaan, en vähättelisi D-vitamiinin tärkeyttä kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista puhuttaessa, Anne sanoo.

– Kunnon D-vitamiiniannos korjaa sen, mitä pitkä auringoton talvi saa aikaan. Se vaikuttaa immuniteettiin, mutta myös mielialaan ja jaksamiseen. Käytän Puhdas+ Kasvi­peräistä D3-vitamiinia ympäri vuoden.

Harva tietää, että aikaisemmin melkein kaikki markkinoilla olevat D3-vitamiinit olivat eläinperäisiä.

– Minullekin oli yllätys, että D3-vitamiini on aikaisemmin ollut peräisin lampaan villasta. Mahtavaa, että sitä saa nyt myös täysin kasviperäisenä vegekapselissa. Mieluummin haluan syödä D-vitamiinia, joka on peräisin kasvista.

4 faktaa kollageenista

• Kollageeni muodostaa 30 % ihmisen elimistön proteiinista ja sitä löytyy ihosta, nivelistä, hampaista, luista, rustoista ja verisuonista.

• Kollageeni muodostaa 70 % ihon proteiinista.

• Noin 25 vuoden jälkeen elimistö alkaa menettää kykynsä tuottaa uutta kollageenia.

• Kollageeni auttaa pitämään ihon sileänä, kimmoisana ja kauniina.

Annen Beauty Smoothie

2 rkl Puhdas+ Kollageeni & Tyrnimarja -jauhetta

Kourallinen tyrnimarjoja

1 appelsiini

1 banaani

Kourallinen pinaattia

1 dl maustamatonta jugurttia

Sekoita ainekset blenderissä ja nauti!

Tuotteita on saatavilla Luontaistuntija-myymälöissä ja -verkkokaupassa.

Lehden muita artikkeleita

Pidetään huolta itsestämme
Kohonnut verenpaine on suomalaisilla hyvin yleistä. Tiesitkö, että se ei luotettavasti näy eikä tunnu? Kohonneen...
Lue
Kauppiaan vinkkejä jaksamiseen
Laboratoriohoitaja ja fytonomi Maija Huhtikorpi on neuvonut asiakkaita Luontaistuntija -myymälässään Helsingin Malmilla...
Lue
Kotimaiset hoitosalvat ihonhoidon onneksi
Frantsila on jo yli 30 vuoden ajan valmistanut erilaisia hoitosalvoja ihonhoitoon. Lähtökohtina ovat olleet suomalainen...
Lue