Anna limakalvoillesi kunnon ”energiaruiske”

Tyrnin hyvät vaikutukset kuiville limakalvoille on todistettu monissa tutkimuksissa. Nyt Elexir Pharma toi markkinoille uuden tuotteen - Membra Femin Forten, joka sisältää ainoana markkinoilla olevana tuotteena erityisen korkean määrän luonnonmukaista, kokonaisista villinä kasvaneista tyrnimarjoista kylmäpuristettua OTPI-7®-öljyä. Lisäksi siinä on luonnollista rutiinia ja kversetiiniä tattarista.

Membra Femin Forte sisältää soluille elintärkeitä omega-7-rasvahappoja, jopa 33 % enemmän verrattuna muihin vastaaviin tuotteisiin. Se tukee silmien, suun ja sukuelinten limakalvojen normaalia toimintaa aktivoimalla solujen toimintaa. Tuotteeseen on lisätty luonnollista A-vitamiinia karoteenin muodossa.
 

Ikä, stressi ja lääkkeet vaikuttavat limakalvojen kuntoon

Limakalvojen kuivuus johtuu hormonitoiminnan muutoksista. Yleisintä limakalvojen kuivuus on vaihdevuosi-ikäisillä naisilla, mutta sitä esiintyy myös nuoremmilla esimerkiksi raskauden ja imetyksen, stressin tai tietyn lääkityksen aikana.

Limakalvojen kuivuminen on tyypillistä intiimialueen lisäksi silmissä sekä suussa. Suun kuivuus on tavallista tiettyjen lääkkeiden käytön yhteydessä ja Lääketietokeskuksen mukaan 200 tavallisimmista lääkkeistämme aiheuttavat sivuvaikutuksenaan suun kuivuutta. Nämä asiat alentavat elämänlaatua, mutta apua on kuitenkin olemassa. Tyrnimarjauutetta sisältävä ravintolisä voi auttaa merkittävästi.
 

Suojaa ja vahvistaa limakalvojen soluja

Omega-7-rasvahapot ovat tunnetusti tärkeässä roolissa ihon ja limakalvojen solujen ylläpidossa ja tasapainottamisessa. Tyrnimarja on yksi maailman terveellisimmistä marjoista runsaan vitamiini- ja antioksidanttipitoisuutensa takia. Membra Femin Forteen tyrnimarjoista käytetään koko marja: siemenet, kuori ja hedelmäliha.

Membra Femin Forten koostumus on ainutlaatuinen, sillä omega-7-rasvahappojen lisäksi siinä on myös luonnollista rutiinia ja kversetiiniä tattarista. Nämä aineet yhdessä antavat erittäin tehokkaan ja parantavan suojan kehon kaikille limakalvoille.
 

Tuotetta on saatavilla AITO hyvän olon kaupoissa ja -verkkokaupassa.

 

Lehden muita artikkeleita

Hyvän olon tarjoukset
Tarjoukset ovat voimassa AITO hyvän olon kaupoissa ja -verkkokaupassa 1.–31.3.2019 tai niin...
Lue
Yksilöllistä terveyttä!
25.–31.3. saa jatkoa Suomen suurin terveystapahtuma TerveysSummit, ja olemme yksi sen pääyhteistyökumppaneista....
Lue
5 ravintolisää, joita Olli Posti suosittelee hyvinvoinnin tueksi
Ollin mukaan maailman voi ajatella koostuvan asioista, jotka tekevät meille hyvää, ja asioista jotka tekevät meille...
Lue