Anna alfalipoiinin auttaa!

Alfalipoiinihaposta kohistaan päivä päivältä enemmän. Sen tunnettuus hyvin­voinnin moniottelijana alkaa olla monelle tuttu juttu. 

Alfalipoiinihappo on harvinaislaatuisesti sekä rasva- että vesiliukoinen aine ja lisäksi hyvin pieni molekyylikooltaan. Tämän ansiosta se toimii kaikkialla elimistössä ja pystyy myös läpäisemään sekä solukalvon että veriaivoesteen.  Kyky läpäistä veri­aivoeste on erityisen tärkeä ominaisuus alfalipoiinille, koska aivot käyttävät paljon energiaa ja aivoissa on paljon rasvayhdisteitä, jotka eivät saa härskiintyä. Mitä enemmän alfalipoiinihappoa on tutkittu, sitä tärkeämmäksi se on havaittu nykyajan stressaantuneille ihmisille, joiden täytyy muistaa paljon.

 

Enemmän energiaa ja tutkitusti turvallinen

Iän myötä ihmiskehon energiaa tuottavien soluelinten määrä alenee ja niiden aktiivisuus pienenee. Tämän seurauksena solutoiminta hidastuu ja energian tuotanto vähenee. Alfalipoiinihappo on välttämätön reaktioketjussa, jossa energiaa muodostuu.

Säännölliseen käyttöön sopiva annostus alfalipoiinihappoa on yli 30-vuotiaille 250 mg kerran tai kahdesti päivässä. Annostusta voi lisätä tilanteissa, joissa vaaditaan tavallista voimakkaampi vaikutus, sillä alfalipoiinihappo on tutkimusten perusteella turvallista suurinakin annoksina

 

Bioteekin Super Alfalipoiini

Bioteekin tuotevalikoimassa alfalipoiinihappoa on ollut jo pitkään. Nykyinen Super Alfalipoiini on vahva, 250 milligrammaa alfalipoiinihappoa sisältävä, helposti nieltävä tabletti.  Alfalipoiinihappoa on olemassa kaksi avaruudellista muotoa: R- ja S-alfalipoiinihappo. Tutkimukset on tehty enimmäkseen ns. raseemisella seoksella, jossa on puolet R- ja puolet S-muotoa. Bioteekin Super Alfalipoiini -tableteissa on useimmissa tutkimuksissa käytettyä raseemista alfalipoiinihappoa.
 

Tuotetta on saatavilla Luontaistuntija-myymälöissä ja -verkkokaupassa.

Lehden muita artikkeleita

Luontaistuntija-tarjouksia 1.–30.8.2018
Tarjoukset ovat voimassa myymälöissä ja verkkokaupassa 1.-30.8.2018 niin kauan kuin tuotteita riittää....
Lue
Vaivaako turvotus tai muut vatsaongelmat?
Vahva ja lisäaineeton maitohappobakteeri Puhdas+ on tuonut markkinoille uuden extravahvan...
Lue
Ravintokuitua ärtyvän suolen oireyhtymän (IBS) hoitoon 
Ärtyvän suolen oireyhtymän syyt ovat vielä osin tuntemattomia. Potilastutkimuksissa on silti havaittu, että IBS-...
Lue