AllicinMax® – toimiva valkosipulivalmiste 

Valkosipulia on käytetty mausteena ja vahvistavana lääkeyrttinä tuhansia vuosia. Nykytietämyksen mukaan sitä alettiin viljellä Lähi-idässä yli 5000 vuotta sitten. Valkosipulia on käytetty pitkään kasvirohtona erilaisissa kansanlääkintäjärjestelmissä ympäri maailmaa. Nyt myös länsimainen lääketiede ja kasvilääkintä ovat alkaneet tutkia sen terapeuttisia ominaisuuksia.

Useissa tutkimuksissa on osoitettu, että valkosipulilla on edullinen vaikutus sydämen terveydelle, se tasapainottaa rasva-aineenvaihduntaa ja verenpainetta. Valkosipulilla on osoitettu olevan antibakteerisia, antiviraalisia ja hiivoja tuhoavia ominaisuuksia. Valkosipulilla on myös immuniteettia tehostavia ominaisuuksia ja siksi sitä on suositeltu käytettäväksi flunssan aikana. 

Valkosipulin tehokkain ainesosa on allisiini. Murskatun valkosipulin antibakteeriset ominaisuudet on tunnettu jo pitkän aikaa. Sen on osoitettu hillitsevän tehokkaasti erilaisten bakteerien kasvua. Valkosipuli sisältää lukuisia terveydelle hyödyllisiä ainesosia, mutta allisiini näyttäisi olevan yksi tärkeimmistä. Raakaa valkosipulia on kuitenkin vaikea syödä suuria määriä, koska se ärsyttää suolistoa.
 

Miten AllicinMax® eroaa muista valkosipulivalmisteista?

On hyvä varmistua, että valkosipulituote sisältää myös valkosipulin tärkeää vaikuttavaa ainesosaa, allisiinia, sillä perinteiset valmistusprosessit tuohoavat allisiinin tai estävät sen muodostumisen mahalaukussa.

AllicinMax® valmisteen ei tarvitse muuttua allisiiniksi, koska se sisältää jo allisiinia. Kun AllicinMax-jauhe tulee mahalaukkuun, se liukenee välittömästi ja imeytyy verenkiertoon muuttuen lopulta lukuisiksi allisiinin johdannaisiksi. AllicinMax®-valmisteen stabiilille allisiinille mahan hapan sisältö on vain hyödyksi, kun taas monissa muissa valmisteissa mahahapot voivat estää yhdisteen vaikutukset. 

AllicinMax® valmistetaan samalla lailla kuin allisiinia muodostuu luonnossa, tuoreesta valkosipulista, mutta vain tarkkaan kehitetty, vettä hyväksi käyttävä patentoitu valmistusmenetelmä pystyy valmistamaan riittävän suuria määriä stabiilia allisiinia.
 

Valkosipulin mahdollisia haittavaikutuksia

Runsas valkosipulin syönti voi estää veren hyytymistä ja siksi henkilöiden, jotka syövät verenohennuslääkkeitä, olisi syytä neuvotella lääkärin tai ravintoterapeutin kanssa ennen kuurin aloittamista. Valkosipulin syöntiä ei ole myöskään syytä aloittaa juuri ennen leikkauksia. Eräät ihmiset saattavat olla myös allergisia valkosipulille.
 

Annostus lapsille

AllicinMax®-valmistetta ei suositella alle 3-vuotiaille lapsille, koska heidän immuunisysteeminsä ei ole vielä täysin kehittynyt. 3–7 vuotiaille lapsille suositellaan puolet aikuisen annoksesta (kapseli on helppo avata ja puolittaa sisältö). 
 

Tutustu AllicinMax®-tuotteeseen verkkokaupassa.