Alkuperäisen Zinaxin kehittäjiltä entistä tehokkaampi nivelvalmiste

Kärsitkö lihas- ja nivelkivuista tai nivelten jäykkyydestä? Naksuvatko nivelet tai pitävät ne epämääräistä rutinaa? Oletko testannut erilaisia ravintolisiä, mutta et ole löytänyt juuri sitä oikeaa valmistetta?

50 suomalaista henkilöä testasi viime kesänä uutta ravintolisää kahden kuukauden ajan. He arvioivat tuotteen tehoa niveltensä liikkuvuuteen ja nivelkipuihinsa. Jopa 80 % vastaajista totesi kipujen vähentyneen kahden kuukauden testijakson aikana. Kivun määrä väheni arviolta noin 45 % ja nivelten liikkuvuus parani 37 %. Moni kertoi nivelten arkuuden ja jäykkyyden helpottuneen, polvivaivojen vähentyneen ja selän vetreytyneen. 80 % halusi jatkaa tuotteen käyttöä myös jatkossa.

Imeytyvyys huippuluokkaa

Huikean suosion testiryhmän keskuudessa saanut tuote on nyt saapunut Suomeen. Tuote on ravintolisä nimeltään ZinCuFlex, ja se tuo luonnollista apua nivelille. Tuote sisältää tuttuja aineosia, inkivääriä ja kurkumiinia, tiivistettyinä ja käsiteltyinä niin, että ne imeytyvät elimistön käyttöön tavallista paremmin. Kun esimerkiksi kurkumakasvista imeytyy normaalisti vain yksi prosentti, NPT kurkumiinista imeytyy jopa 50 % ja inkiväärillä tehostettuna yli 65 %!

Patentoitu NPT-koostumus

Jotkut ehkä muistavat vielä menneiltä vuosilta valmisteen nimeltä Zinaxin. Tuote oli suosittu käyttäjiensä keskuudessa ja tuotteen maahantuonnin loputtua joukko käyttäjiä jäikin sitä kaipaamaan. Uusi ZinCuFlex on edeltäjäänsä vielä tehokkaampi valmiste, joka sisältää standardoitua ja erittäin konsentroitua inkivääritiivisteen ja kurkumiinin patentoitua yhdistelmää. Inkivääriuute auttaa säilyttämään nivelten liikkuvuuden ja välttymään aamukankeudelta, kun taas kurkuma auttaa suojaamaan soluja ja ylläpitämään nivelten liikkuvuutta ja terveyttä. Tuote sisältää myös imeytymistä tehostavaa C-vitamiinia.

ZinCuFlex 60 kapselia – nyt Luontaistuntijaltasi. Sopii myös kala- ja äyriäisallergisille. Ei suositella raskaana oleville eikä lapsille. Marevan-lääkitystä käyttävien keskusteltava lääkärin kanssa.

Lehden muita artikkeleita

Suolisto kuntoon
Suolisto on terveytemme kehto. Nyt on aika laittaa suolisto kuntoon, näillä ohjeilla se onnistuu. Suoliston...
Lue
Suomalainen piigeeli on hellinyt vatsoja jo vuosia
Monet kärsivät happamista röyhtäisyistä ja närästyksestä, jotka voivat johtua vatsahapoista. Vatsalaukussa muodostuvat...
Lue
Voisiko ulkoinen glukosamiini auttaa? Nivelkipu – lihassärky – jomotus
Nivelet tekevät mahdolliseksi luidenväliset liikkeet ja sen, että voimme liikutella, kiertää ja taivuttaa kehoamme....
Lue