Aktiivisesta monivitamiinista tukea terveydellesi

Tutkimusten mukaan syömme nykyään liian vähän kasviksia, marjoja ja hedelmiä ja niiden lisääminen ennaltaehkäisisi terveysongelmia. Arjen haasteet vievät mennessään, emmekä syö niin terveellisesti kuin haluaisimme. Lääkitykset ja stressi tuovat omat haasteensa. Silloin ravintoaineiden saanti kannattaa varmistaa hyvälaatuisella ja luonnollisella monivitamiinivalmisteella, kuten Aito monivitamiinilla. 

Syötkö kymmenen annosta vihanneksia, juureksia, marjoja ja hedelmiä päivässä? Hienoa, saat runsaasti vitamiineja, fytokemikaaleja ja kuitua! FinRavinto 2017 -tutkimuksen mukaan suomalaisista naisista vain 22 % ja miehistä 14 % syö suositusten mukaiset 500 g kasvikunnan tuotteita päivässä. Se on jo hyvä määrä, mutta lieneekö sekään tarpeeksi?

Imperial college of London:n tekemän tutkimuksen mukaan saattaisimme elää pidempään terveinä, jos söisimme 10 annosta päivässä. Tutkimustiimin mukaan syöpä- ja sydänsairausriski pieneni lisäämällä tiettyjen kasvisten ja hedelmien määrää, kuten kaalikasvien, vihreälehtisten vihannesten, omenoiden, päärynöiden ja sitrushedelmien määrää.

Toisinaan arki ja kiire vaikuttavat siihen, että emme pysty syömään niin terveellisesti kuin haluaisimme. Stressi kuluttaa elimistöstä enemmän vitamiineja ja jotkut lääkitykset myös. On luonnollista, että ikääntyessämme ravintoaineiden tarve kasvaa. Siksi hyvä monivitamiini on kuin vakuutusturva, joka takaa kehomme vitamiinien ja mineraalien saannin silloin, kun emme saa kaikkea tarvittavaa ruoasta.
 

Aidosti aktiivinen monivitamiini

Aito monivitamiini + K2 on laadukas, paljon kasviperäisiä raaka-aineita sisältävä monivitamiini. Se on vegaaninen, eikä se sisällä yleisimpiä allergeenejä, geenimuunneltuja tai säteilytettyjä ainesosia. Erityistä valmisteessa on mm. se, että se sisältää:

  • Japanilaisesta hapatetusta soijapavusta eli nattosta valmistettua K2-vitamiinia eli menakinonia.
  • Hyvät määrät B-vitamiineja ja tärkeimmät B-vitamiinit (B12, B6 ja foolihappo) ovat aktiivisissa muodoissa eli metyylikobalamiinina, pyridoksaali-5-fosfaattina ja metyylifolaattina. Näin ne imeytyvät niilläkin, joilla on metylaatio-ongelmia.
  • PABAa eli para-amino-bentsoehappoa, joka toimii mm. koentsyyminä punasolujen muodostuksessa.
  • Molybdeeniä, jota tarvitaan mm. haitallisten typpiyhdisteiden eliminointiin ja kehon happamuuden säätelyyn.
  • Teollisten täyteaineiden sijaan täyttä ravintoa, kuten spiruliinaa, sinimailasta, porkkanaa, punajuurta, acaita, acerolaa ja artisokkaa.
  • Sareptansinappia, joka sisältää luontaisesti kasviperäisiä fytoravinteita ja mineraaleja, kuten sinkkiä, rautaa, mangaania, kromia, kuparia, seleeniä ja molybdeeniä. 

Kehosi ansaitsee parasta mahdollista tukea, muistathan huolehtia siitä. Sinä olet ainutlaatuinen ja niin tulisi monivitamiinisikin olla – valitse siis AITO monivitamiini! Entäpä mietitkö lahjaa henkilölle, jolla on jo kaikkea? Lahjoita hänelle hyvälaatuinen AITO monivitamiini.
 

Aito-tuotteita on saatavilla ainoastaan AITO hyvän olon kaupoissa ja -verkkokaupassa.

Lehden muita artikkeleita

Huikeita Testing Labin tuloksia Nivel Magnesium ihosuihkeesta!
Apua olkapäävaivoihin Testaajat huomasivat suihkeen positiiviset vaikutukset erityisesti lihasperäisissä...
Lue
Sikuri – se kofeiiniton vaihtoehto!
Sikurijuoma on hyvä kuidun lähde: jauheesta 32 % on prebioottista ravintokuitua, ja koska jauhe liukenee kokonaan...
Lue
Hyvän olon lahjaideat ja jouluherkut AITO-kaupasta!
  Joulusivujen lahjaideat ja herkut löydät AITO hyvän olon kaupoista ja -verkkokaupasta!
Lue