Aivotoimintaa!

Eye q:n ainutlaatuinen rasvahappokoostumus – 9 osaa EPAa, 3 osaa DHA:ta, 1 osa GLA:ta – on parasta lapsille ja koko perheelle.

Eye q on kliinisesti tutkittu ja luonnollinen kala- ja jättihelokkiöljyseos, joka sisältää elimistölle tärkeitä EPA-, DHA- ja GLA -rasvahappoja ainutlaatuisessa 9:3:1 -suhteessa. Valmisteen EPA-pitoi­suus on suurin, mitä luontaisessa kalaöljyssä voi olla. Rasvahapot ovat tri­glyseridimuodossa, jolloin ne ovat nopeasti ja helposti elimistön käytettävissä. Eye q sisältää kalaöljyn lisäksi luonnon jättihelokinsiemenöljyä, jonka gammalinoleenihapolla (GLA) on suotuisa yhteisvaikutus EPAn ja DHA:n kanssa.

Eye q:n sisältämä kalaöljy valmistetaan eteläisen Tyynenmeren puhtaiden vesien pienikokoisista kaloista. Kalastus tapahtuu kestävän kehityksen periaattein, luonto ja kalakannat huomioiden. 
 

Tärkeä lapsiperheille

Eye q ei sisällä mitään turhaa: ei keino­tekoisia väri-, makeutus- tai säilöntäaineita eikä sokeria. Valmisteissa ei myöskään ole lisättyjä vitamiineja, joten ne sopivat käytettäväksi myös moni­vitamiinivalmisteiden kanssa. Eye q sopii koko perheelle, myös raskaana oleville ja imettäville sekä erityisesti lapsille 3-vuotiaasta ylöspäin. 

Elimistölle välttämättömät EPA ja DHA toimivat elimistön solukalvojen rakennusosasina, joten hyvinvoinnin kannalta on tärkeää turvata EPAn ja aivotoiminnan normaalina pysymistä edistävän DHA:n säännöllinen saanti ravinnon tai ravintolisän avulla. DHA:n edullinen vaikutus saadaan nauttimalla DHA:ta vähintään 250 mg vuorokaudessa. Kaikenikäisille soveltuvaa tuotetta saa pureskeltavina ja tavallisina kapseleina sekä nesteenä. Erityisesti pikkuväelle tarkoitetut mansikanmakuiset pureskeltavat kapselit on makeutettu hammasystävällisellä ksylitolilla.
 

Piritta Hagman: ”Meidänkin perheessä on todettu Eye q:n käytön edut!”
 

Tuotteita on saatavilla Luontaistuntija-myymälöissä ja -verkkokaupassa.

Lehden muita artikkeleita

Kollageenia kauneudelle ja kehon hyvinvoinnille
Kollageeni on tärkeä myös nivelten ja luuston terveydelle. Kollageenia on saatavissa ravintolisänä sekä...
Lue
Suoliston bakteerikanta vaikuttaa terveyteen
Mikrobiston merkitys terveyden ylläpidossa on selkeästi merkittävämpi kuin on aiemmin ymmärretty. Suolistossa on...
Lue
Luontaistuntija-tarjoukset
Tarjoukset ovat voimassa myymälöissä ja verkkokaupassa 4.8.–31.8.2017 tai niin kauan kuin tuotteita riittää....
Lue