Aitoa terveyttä ja raikkautta!

Aito on nimensä veroinen tuotesarja, joka sisältää laadukkaita ja hyvin imeytyviä ravintolisiä. Ne on valmistettu mahdollisimman aidoista ja puhtaista raaka-aineista ilman ylimääräisiä apuaineita. Ravintolisien rinnalle on saatu myös kotimaiset ja luonnonmukaiset Aito Raikas -tuotteet, joka sisältävät luonnonmukaisia pesuaineita henkilökohtaiseen hygieniaan ja kodin puhdistustuotteita.

 

Aito – puhdasta ja laadukasta

Aito-ravintolisien kehittelyssä on huomioitu vaikuttavien aineiden imeytyminen. Olemme valinneet niihin mahdollisimman luonnollisia, aktiivisia ja hyvin imeytyviä ainesosia. Tuotteissa on myös yhdistelty toinen toistaan tukevia ainesosia.

Tästä esimerkkinä Aito Monivitamiini + K2, joka sisältää mm. tarkoin valitun sekoituksen erilaisia superfood-kasviksia ja -hedelmiä, kasviperäisiä mineraaleja ja fytoravinteita. Valmisteessa K2-vitamiini on sen luonnollisessa menakinoni-7 -muodossa, B6-vitamiini aktiivisessa P-5-P -muodossa, B12 metyylikobalamiinina ja foolihappo folaattina. Lisäksi jodi on kelp-merilevästä, beetakaroteeni dunaliella salina -levästä, magnesium on sitraattimuodossa, 50 % C-vitamiinista on acerola-jauheesta ja D3-vitamiini jäkälästä.

Aito-ravintolisät eivät sisällä gluteenia, vehnää, soijaa, maitotuotteita, laktoosia, suolaa, sokeria eikä hiivaa. Näin ne sopivat mahdollisimman monille herkimmillekin käyttäjille sekä vegaaneille.
 

Aitoa raikkautta ympäristöä vaalien

Aito Raikas -puhdistustuotteissa käytetään ainoastaan kasviperäisiä ja täysin biohajoavia raaka-aineita. Voit siis nauttia puhtaudesta ja raikkaudesta turvallisesti. Sarjaan kuuluu seitsemän erilaista tuotetta: shampoo, hoitoaine, suihkugeeli ja käsienpesuneste sekä pyykinpesuaine, astianpesuaine ja yleissiivoussuihke.

Miedosti eteerisillä öljyillä hajustetut tuotteet ovat usein sopivia myös hajusteyliherkille käyttäjille. Tuoksumaailmasta löytyy mm. appelsiinia, kanelia, hillaa, mandariinia ja sitruunaa. Nämä tuotteet ovat hellävaraisia ja sopivat käytettäväksi vauvasta vaariin.

Aito Raikas -tuotteet on suunniteltu ja valmistettu Suomessa ympäristö huomioiden - käyttömukavuudesta tai toimivuudesta tinkimättä. Tuotteet eivät kuormita vesistöjä mikromuoveilla, petrokemian raaka-aineilla, zeoliiteilla tai biosideilla eivätkä eläinperäisillä entsyymeillä. Tuotannossa käytetään sertifioitua ekosähköä.
 

Aito-ravintolisät

Aito Biotiini plus – hiusten, ihon ja limakalvojen hyvinvointiin
Aito B12-vitamiini – hermostolle, väsymykseen ja uupumukseen
Aito Hyvää yötä – levottomien öiden pelastus
Aito luomu kookosöljy – samettisen pehmeä ja pähkinäinen maku
Aito Monivitamiini + K2 – luonnollinen mutta vahva
Aito Magnesium – ennenkokematonta tehoa vatsaa ärsyttämättä
Aito D3-vitamiini 50 µg – D-vitamiini extraneitsytoliiviöljyssä
Aito Nivel – nopeavaikutteisia ainesosia, eettinen valinta

 

Aito- ja Aito Raikas -tuotteita on saatavilla ainoastaan AITO hyvän olon kaupoissa ja -verkkokaupassa.

Lehden muita artikkeleita

Hyvän olon tarjoukset
Tarjoukset ovat voimassa AITO hyvän olon kaupoissa ja -verkkokaupassa 30.8.–30.9.2018 tai niin kauan kuin...
Lue
Hyvän mielen Viridian-vinkit syksyyn!
  Viridian Sahramiuute + kehäkukka Viridian Nutrition on valinnut sahramiuutteen vuoden 2018...
Lue
Naisellisen hyvinvoinnin tukipilarit; Karpalo ja maitohappobakteerit
Karpalo on virtsateiden ystävä Karpalo on tunnettu ja tieteellisestikin perusteltu apu naiselliseen hyvinvointiin. Se...
Lue