Aito-ravintolisät

Aito-sarja sisältää laadukkaita ja hyvin imeytyviä tuotteita, jotka on valmistettu mahdollisimman puhtaista raaka-aineista ilman ylimääräisiä apuaineita. Aito-tuotteet ovat pääsääntöisesti vegaanisia. Ne eivät sisällä gluteenia, vehnää, soijaa, maitotuotteita, laktoosia, suolaa, sokeria eikä hiivaa. Aito-tuotesarjaa on saatavilla ainoastaan AITO hyvän olon kaupoista.

Aito-valikoima

Aito Biotiini Plus 

Aito Biotiini Plus 60 kaps. sisältää biotiinia, sinkkiä, metioniinia sekä piimaata. Ne ovat hiusten ja ihon hyvinvoinnille tärkeitä ravintoaineita. Hiusten ja ihon hyvinvoinnin lisäksi biotiinia tarvitaan mm. hermostolle, psykologisille toiminnoille ja energia-aineenvaihdunnalle. Biotiini on tarpeellinen vitamiini myös limakalvoille. Sinkki puolestaan on tärkeä hivenaine ihon, hiusten, kynsien ja luuston hyvinvoinnille. Lisäksi sitä tarvitaan vastustuskyvylle, oppimiseen, näkökyvylle ja hormonitoiminnalle. 

 

Annostus: 1 kapseli vuorokaudessa

 

Aito B12-vitamiini

Aito B12-vitamiini 90 tabl. sisältää 1000 µg metyylikobalamiinia vuorokausiannoksessa. Metyylikobalamiini on B12-vitamiinin aktiivinen muoto. Pienissä ja neutraalinmakuisissa imeskelytableteissa on vaikuttavien aineiden lisäksi ainoastaan välttämättömimmät ainesosat.

 

B12-vitamiini edistää hermoston normaalia toimintaa sekä normaaleja psykologisia toimintoja. Se on tärkeä immuunijärjestelmälle, veren punasolujen muodostumiselle ja energia-aineenvaihdunnalle. B12-vitamiini osallistuu solujen jakautumiseen ja edistää normaalia homokysteiinin aineenvaihduntaa. Se auttaa myös vähentämään väsymystä ja uupumusta.

 

Annostus: 1 tabletti vuorokaudessa.

 

Aito Hyvää yötä

Aito Hyvää yötä -jauhe sisältää tarkkaan valikoituja laadukkaita ainesosia, mm. Montmorency-kirsikkaa, joka on luonnollinen melatoniinin lähde. Lisäksi tuotteessa on glysiini-aminohappoa ja humalauutetta. Hyvin imeytyvä magnesiumsitraatti tukee hermoston toimintaa. 

 

Käyttöohje: 1 tl jauhetta sekoitetaan nesteeseen ja nautitaan mielellään tyhjään vatsaan noin tuntia ennen nukkumaan menoa. Pakkaus 80 g riittää noin 26 vrk.

 

Aito luomu kookosöljy

Aito luomu kookosöljy 400 ml on valmistettu hellävaraisesti kylmäpuristamalla ja käyttämällä vain käsin valikoituja tuoreita kookospähkinöitä. Näin kaikki ravintoaineet ovat tallella, maku on raikas ja koostumus samettisen pehmeä. Neitsytkookosöljy sisältää runsaasti keskipitkäketjuisia rasva- happoja ja lauriinihappoa, jota löytyy myös äidinmaidosta. Öljy on kiinteää alle 25 asteen lämpötilassa.

 

Käyttöohje: Suositeltu päiväannos sisäisesti käytettynä on 3–4 rkl vuorokaudessa. Kookosöljyä voi käyttää minkä tahansa rasvan sijasta ruoanlaitossa ja ulkoisesti kosteusvoiteena, hiusnaamiona, hierontaöljynä tai liukuvoiteena. 

 

Aito Monivitamiini + K2

Aito Monivitamiini + K2 60 kaps. on monipuolinen ja mahdollisimman luonnollisista sekä aktiivisista ja imeytyvistä ainesosista koostettu vitamiini-hivenainevalmiste. K-vitamiini edistää verisuonten ja luuston terveyttä.

Tuote sisältää mm. tarkoin valitun sekoituksen erilaisia superfood-kasviksia ja -hedelmiä; sinimailasta, porkkanaa, spirulinaa, artisokan lehteä, punajuurta, acai-marjaa ja acerola-uutetta. Näistä ainesosista saadaan luonnollisia vitamiineja ja mineraaleja sekä laaja kirjo erilaisia muita tehoaineita mm. antosyaaneja, flavonoideja ja polyfenoleja. Luonnollisia, hyvin imeytyviä, kasviperäisiä mineraaleja ja fytoravinteita on tähän tuotteeseen saatu sareptansinappi-kasvista. Myös muut mineraalit ja vitamiinit ovat tarkoin harkitussa muodossa, joka mahdollistaa ravintoaineiden tehokkaan imeytymisen. 

 

Käyttöohje: 1-2 kapselia päivässä aterian yhteydessä. Tuote sopii myös lapsille 12 ikävuodesta eteenpäin.
 

Aito magnesium

Aito-sarjan uusi magnesiumvalmiste on erilainen kuin muut markkinoilla olevat tuotteet. Liposomaalisen magnesiumin patentoitu valmistusmenetelmä on kehitetty, jotta saavutettaisiin paras mahdollinen magnesiumin imeytyminen ja biologinen hyödynnettävyys. 

Liposomaalinen valmistusmenetelmä mahdollistaa magnesiumin kulkemisen mikrokapseloituna ruoansulatuskanavaa pitkin, mikä tekee ravintolisän käytöstä miellyttävää myös useimmille herkkävatsaisille. Mineraalin päällä on suojana mikroskooppisen pieni suojakalvo, jolla varmistetaan mineraalin kulkeutumista ohutsuoleen saakka. Näin muiden ravinteiden läsnäolo ei vaikuta haitallisesti imeytymiseen. Liposomaalisen menetelmän ansiosta imeytyminen on nopeampaa ja jopa 20 % tehokkaampaa kuin aiemmin parhaana imeytyjänä pidetyllä magnesiummuodolla.

 

Käyttöohje: Normaaliannos 1 kapseli päivässä.

 

Aito D3-vitamiini 50 µg

Aito D3-vitamiini on laadukas D-vitamiini oliiviöljyssä. Se sisältää puhdasta ja laadukasta ekstra-neitsyt­oliiviöljyä, josta rasvaliukoinen D-vita­miini imeytyy hyvin. Tutkimuksen mukaan juuri kertatyydyttymättömät rasvahapot, kuten oliiviöljy, parantavat D-vitamiinin imeytymistä. 

 

Muiden Aito-sarjan tuotteiden tavoin Aito D-vitamiini sisältää vaikuttavien aineiden lisäksi vain välttämättömimmät ainesosat. Se ei sisällä yleisimpiä allergeeneja, kuten gluteenia, vehnää, soijaa, maitotuotteita, laktoosia, suolaa, sokeria eikä hiivaa. HUOM! pakkauksessa on virheellisesti maininta: Valmistettu Suomessa. Tuotteen alkuperämaa on Iso-Britannia, ja se on pakattu Suomessa. 

 

Käyttöohje: 1 kapseli päivässä. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Muista nauttia nestettä riittävästi valmisteen käytön yhteydessä.

 

Aito Nivel 

Ravintoaineita kananmunan kuoresta! Aito-sarjan uutuus ­Aito ­Nivel on eettinen valinta. Tässä tuotteessa nivelille tärkeät ravintoaineet, kondroitiinisulfaatti, hyaluronihappo ja kollageeni, ovat peräisin kananmunankuoren kalvojauheesta. 100 % luonnollinen raaka-aine, OVOMET®, saadaan kananmunasta patentoidulla menetelmällä luontoa kunnioittaen. 

Inkiväärillä on tulehduksia tasapainottava vaikutus. C-vitamiini edistää rustolle tärkeän kollageenin muodostumista. Mangaani edistää sidekudosten, kuten nivelten normaalia muodostumista ja luuston pysymistä normaalina. Kupari ylläpitää sidekudoksen normaalia toimintaa.

 

Korkealaatuinen Aito Nivel on valmistettu Suomessa.

Aito Nivel sopii jatkuvaan käyttöön, myös kala- ja äyriäis­allergikoille. Tuotteen vaikutuksen huomaa säännöllisessä käytössä nopeasti.

 

Käyttöohje: 2 kapselia päivässä.

 

Aito Rauta

HUIPPU-UUTUUS!
- Syö milloin ja minkä kanssa vaan
- Ei aiheuta vatsavaivoja
- Nostaa varastoraudan tasoa

 

Aito Rauta -tuotteessa käytetty liposomaalinen valmistusmenetelmä mahdollistaa raudan (rautapyrofosfaatti) imeytymisen vahingoittumattomana suoliston kautta verenkiertoon. Liposomaalisen suojakuoren ansiosta Aito Rauta ei värjää limakalvoja tai ulostetta, eikä aiheuta vatsavaivoja tai ärsytä herkkiä limakalvoja.

 

Useiden eri kliinisten tutkimusten mukaan liposomaalisessa pyrofosfaatti-muodossa oleva rauta imeytyy rautasulfaaattia paremmin, koska se nostaa varastoraudan tasoa merkittävästi.

 

Miksi Aito Rauta?

- kliinisillä testeillä todistettu teho
- imeytyy poikkeuksellisen hyvin
- ei häiritse muiden ravintoaineiden imeytymistä
- ei kiihdytä elimistön hapettumisreaktiota
- ei ikäviä sivuoireita.

 

Käyttöohje:1 kapseli päivässä. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Muista nauttia nestettä riittävästi valmisteen käytön yhteydessä.

 

Aito Kollageeni

 

Aito kollageeni – Huippu-uutuus iholle, hiuksille ja kynsille!

 

Kuivaihoisen pelastus: tutkitusti vahvistaa ihoa, jolloin kosteus ei pääse karkaamaan. Silottaa ihon pintaa ja lisää elastisuutta.

 

- eettinen kollageenin lähde Ovoderm®
- lisäaineeton
- sopii mm. kala-allergisille ja ovo-vegetaristeille

 

Ovoderm® kananmunan kalvoproteiini sisältää luonnollisesti tyyppien 1, 5 ja 10 kollageenia, hyaluronihappoa, elastiinia ja keratiinia. Lisäksi kasviskapselissa on C-vitamiinia, joka edistää normaalia kollageenin muodostumista.

 

Käyttöohje: 2 kapselia päivässä. Suositeltua annostusta ei saa ylittää.

 

 

Aito Ubikinoli 50 mg

UUTUUS: AKTIIVINEN Q10

 

- Luonnollista lisävirtaa
- Ubikinonia aktiivisessa muodossa
- Tutkittua Kanekan huippulaatua

 

Aito Ubikinoli on ubikinonia (koentsyymi Q10) aktiivisessa muodossa. Yksi kapseli sisältää 50 mg aitoa Kaneka® ubikinolia. Voit ottaa päivässä yhden tai kaksi kapselia.

 

Keho tuottaa ubikinonia itse, mutta sen tuotanto alkaa vähetä 21 ikävuoden jälkeen. Ravinnosta saatavan ubikinonin määrät ovat vähäiset. Ubikinonin puute voi tuntua väsymyksenä, sillä solut käyttävät sitä energian tuottamiseen.

 

Kaikkien keho ei osaa muuntaa ubikinonia aktiivimuotoon ubikinoliksi (ubiquinol). Esimerkiksi iäkkäillä tai imeytymisongelmista kärsivillä valmiiksi aktiivisessa muodossa oleva ubikinoli on varteenotettava vaihtoehto.

 

Käyttöohje: 1–2 kapselia päivässä. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää.

 

Aito-tuotteita voi ostaa ainoastaan AITO hyvän olon kaupoista ja -verkkokaupasta!