Aito Rauta – 5 ainutlaatuista ominaisuutta!

Aito-tuoteperhe on kasvanut! Kaikille lisärautaa tarvitseville on nyt tarjolla erittäin hyvin imeytyvä ja vatsaystävällinen Aito Rauta. Rauta auttaa veren punasoluja kuljettamaan happea, ja on siten tärkeä monissa kehon toiminnoissa.

 

Miksi Aito Rauta?
 

1. Kliinisillä testeillä todistettu teho

Kliinisissä tutkimuksissa on huomattu, että sukrosomiaalinen rauta imeytyy rautasulfaattia paremmin ja se nostaa erityisesti varastoraudan tasoa merkittävästi. Varastorauta eli ferritiini saattaa usein olla matalalla, vaikka hemoglobiini olisikin jopa korkea. Raudan puutteesta voidaan puhua, jos ferritiiniarvo on alle 30 mikrogrammaa litrassa.
 

2. Rauta, joka imeytyy poikkeuksellisen hyvin

Raudan heikko imeytyminen kehossa verenkiertoon on usein ollut ongelmana perinteisissä valmisteissa. Aito Rauta -tuotteessa käytetty liposomaalinen-valmistusmenetelmä mahdollistaa raudan imeytymisen vahingoittumattomana suoliston kautta verenkiertoon. Suojakuoren uloin kerros muistuttaa solukalvoa ja siksi imeyttää mineraalin ohutsuolessa poikkeuksellisen hyvin.
 

3. Ei häiritse muiden ravintoaineiden imeytymistä

Liposomaalinen-suojakuori estää rautaa häiritsemästä muiden ravintoaineiden imeytymistä. Yleensä on totuttu siihen, että rautalisän kanssa ei voi käyttää esimerkiksi maitotuotteita. Poikkeuksellisen -rakenteen johdosta Aito Rauta voidaan ottaa mihin aikaan tahansa ja minkä ruuan kanssa tahansa ilman haittavaikutuksia.
 

4. Ei kiihdytä elimistön hapettumisreaktiota
 

5. Ei ikäviä sivuoireita

Liposomaalisen-suojakuoren ansiosta Aito Rauta ei värjää limakalvoja tai ulostetta, eikä aiheuta vatsavaivoja tai ärsytä herkkiä limakalvoja. Olet ehkä joskus kokeillut perinteisiä rautavalmisteita ja saanut niistä ikäviä vatsaoireita, kuten ummetusta tai vatsakipuja. Aito Rauta -tuotetta voit käyttää levollisin vatsoin!
 

Miten raudan puute ilmenee?

Raudan puute voi ilmetä hyvin erilaisina oireina mm. ihon arkuutena, väsymyksenä, ihon ja huulien kuivuutena tai suupielien halkeamina. Myös hiustenlähtö, kynsien haurastuminen tai pigmenttihäiriöit voivat olla peräisin raudan puutteesta. Oireet voidaan myös sekoittaa muihin puutosoireisiin helposti. Jopa levottomat jalat tai muistihäiriöt voivat olla peräisin raudan puutteesta. Koska raudan puutoksen oireet ovat monenkirjavia, kannattaa mittauttaa rauta-arvot, jos epäilee raudan puutetta.

Raudan tarvetta lisää mm. niukasti syöminen tai erilaiset rajoitetut dieetit (mm. kasvissyöjä tai vegaani), runsas urheilu, raskaus ja imetys, runsaat kuukautiset sekä kasvuikä.

Rautaa tarvitaan edistämään mm.

  • kognitiivista kyvykkyyttä
  • energia-aineenvaihduntaa
  • punaisten verisolujen ja hemoglobiinin muodostumista
  • hapen kuljetusta kehossa
  • immuunijärjestelmän normaalia toimintaa.
     

Tuotetta on saatavilla ainoastaan AITO hyvän olon kaupoissa ja -verkkokaupassa.

Lehden muita artikkeleita

Hyvän olon tarjoukset
Tarjoukset ovat voimassa AITO hyvän olon kaupoissa ja -verkkokaupassa 2.–31.1.2019 tai niin...
Lue
Uusi AITO minä – 3 vinkkiä parempaan palautumiseen ja jaksamiseen
Kehoamme säätelee hermosto, joka jakautuu sympaattiseen ja parasympaattiseen osaan. Ne toimivat kehossa vähän kuin...
Lue
Enemmän energiaa alfalipoiinin avulla
Se on ainutlaatuinen aine, koska se on sekä vesi- että rasvaliukoinen ja pystyy siksi toimimaan koko kehossa. Ja sen se...
Lue