Aito ja alkuperäinen Skingain  – hyvä maku paljastaa laadun

Skingainin hyvä maku selittyy sen sisältämien tunnettujen eurooppalaisten raaka-ainetoimittajien (Peptan® ja Abyss®) laadukkaista 1. ja 2. tyypin hydrolysoiduista kollageeneista. Tarkista aina kollageenituotteesi raaka-aineen alkuperä, näin varmistat tuotteen laadun. Kun maistat Skingainia, tiedät valinneesi laadukkaan ja vastuullisesti tuotetun valmisteen.

 

Skingainin vaikutus elimistössä

Elimistöön tullut hydrolysoitu kollageeni antaa elimistölle viestin, että kehon omaa kollageenin tuotantoa on lisättävä. Elimistö myös käyttää hydrolysoidun kollageenin aminohappoja molempien kollageenityyppien rakennusosina. Tämä nuorentaa ihoa ja uudistaa niveliä.

Hydrolysoidun kollageenin saanti lisää kollageeni- ja elastiinisäikeiden muodostusta sekä voimistaa sidekudoksen solujen, kollageenin ja hyaluronihapon synteesiä elimistössä. 

Tutkimukset osoittavat kollageenipeptidien parantavan ihon kimmoisuutta ja kiinteyttä [1 ja 2]. Lisätutkimuksien mukaan ne voivat myös lisätä sidekudoksen tiheyttä ja verinahan säikeiden paksuutta sekä parantaa ihon mekaanista vahvuutta lisäämällä sen proteiinia [3 ja 4].
 

Skingain sisältää molempia kollageenityyppejä

Skingain-valmiste sisältää tyypin 1 kollageenin lisäksi myös tyypin 2 kollageenia. Tämä auttaa sekä ihoa että niveliä ylläpitämään terveyttä, ulkonäköä ja toimivuutta. Tämä patentoitu yhdistelmätuote sisältää myös hyaluronihappoa, joka parantaa ihon kosteutta ja C-vitamiinia, joka edistää ihon ja nivelten normaalia kollageenin muodostumista.
 

[1] Matsumoto, et al. 2006. Clinical effects of fish type I collagen hydrolysate on skin properties. New Technologies and Medicine 7 (4): 386-390 [2] Matsuda, N., et al. 2006. Effects of Ingestion of Collagen Peptide on Collagen Fibrils and Glycosaminoglycans in the Dermis. Journal of Nutritional Science and Vitaminology, 52(3), 211-215. [3]Liang, J., et al. 2010. The Protective Effects of Long-Term Oral Administration of Marine Collagen Hydrolysate from Chum Salmon on Collagen Matrix Homeostasis in the Chronological Aged Skin of Sprague-Dawley Male Rats. Journal of Food Science, 75.[4] Watanabe-Kamiyama, M., et al. 2010. Absorption and Effectiveness of Orally Administered Low Molecular Weight Collagen Hydrolysate in Rats.J. Agric. Food Chem. Journal of Agricultural and Food Chemistry, 58(2), 835-841.
 

Tiesitkö?

  • tyypin 1. kollageeni on ihokollageeni
  • tyypin 2. kollageeni on nivelkollageeni
     

Tuotetta on saatavilla Luontaistuntija-myymälöissä ja -verkkokaupassa.

Lehden muita artikkeleita

Luontaistuntija-tarjoukset
Tarjoukset ovat voimassa myymälöissä ja verkkokaupassa 2.-31.7.2018 tai niin kauan kuin...
Lue
Jos suolistosi saisi valita – paljon bakteereja ja eri kantoja
  Valitse paljon bakteereja ja eri kantoja Kun valitset maitohappobakteerivalmistetta, kannattaa ottaa...
Lue
Sydämesi paras ystävä – omega-3
Eri tutkimusten (18 kpl) tulosten perusteella arvioitiin mahdollista sydän­sairauksien riskin vähentymistä sekä...
Lue