Aito – puhdasta laatua AITO hyvän olon kaupasta

Joko olet tutustunut Aito-tuotteisiin? Aito-sarjan ensimmäiset ravintolisät, B12-vitamiini ja Biotiini Plus, sisältävät vaikuttavien aineiden lisäksi ainoastaan välttämättömimmät ainesosat. Uutena on saatavilla myös luomulaatuinen kookosöljy.

Tuotteet sopivat monille, koska niistä on karsittu pois yleisimmät allergisoivat raaka-aineet, kuten gluteeni, vehnä, soija, maitotuotteet ja laktoosi. Tuotteet eivät sisällä myöskään suolaa, sokeria tai hiivaa. Aito-tuotteet ovat vegaanisia ja hyvin imeytyviä. 

 

Aito B12-vitamiini

B12-vitamiini on erittäin tärkeä muun muassa hermoston toiminnalle ja vähentämään väsymystä ja uupumusta. Aito B12-vitamiini on pieni imeskelytabletti, joka sisältää makeutusaineena hammasystävällistä ksylitolia. Suun limakalvon kautta B12-vitamiini pääsee imeytymään tehokkaasti. B12-vitamiini on tuotteessa aktiivisessa metyylikobalamiini-muodossa. Yksi imeskelytabletti sisältää 1000 µg B12-vitamiinia. 

 

Aito Biotiini Plus

Hiusten, ihon, kynsien ja limakalvojen hyvinvointiin on kehitetty Aito Biotiini Plus. Se sisältää tehokkaan annoksen biotiinia 5000 µg, sinkkiä 15 mg, metioniinia 40 mg ja piimaata 120 mg. Tässä tuotteessa sinkki on hyvin imeytyvässä pikolinaatti-muodossa. Yksi kapseli päivässä on riittää. 

 

Aito luomukookosöljy

Aito-sarjan uusin tulokas on luomulaatuinen kylmäpuristettu kookosöljy! Tämä laadukas öljy valmistetaan hellävaraisin menetelmin tuoreista kookospähkinöistä, jotka poimitaan käsin. Näin öljyyn saadaan talletettua kaikki arvokkaat ravintoaineet, maku on raikas ja koostumus samettisen pehmeä. 

Kookosöljy on monipuolinen. Sitä voi käyttää niin sisäisesti kuin ulkoisestikin vauvasta vaariin! Kokeile kookosöljyä esimerkiksi ihon- ja hiustenhoitoon, hampaiden öljypurskutteluun (oil pulling), leivontaan ja ruoanlaittoon. Neitsytkookosöljyssä on runsaasti keskipitkäketjuisia rasvahappoja, joita keho pystyy hyödyntämään energianlähteenä helposti. 

 

Aito-tuotteita on saatavilla ainoastaan AITO hyvän olon kaupoista ja -verkko­kaupasta!

Lehden muita artikkeleita

Luontaistuntija-tarjoukset
Tarjoukset ovat voimassa myymälöissä ja verkkokaupassa 13.10.–31.10.2017 tai niin kauan kuin tuotteita riittää....
Lue
Terve suolisto tukee myös painonpudotusta
Terveeseen suolistoon kuuluvat hyvät bakteerikannat, jotka ylläpitävät suoliston pinnan terveyttä ja vaikuttavat näin...
Lue
Luontoäidin elinvoimaa ja tasapainoa
Virtumin+ on yhdistelmä neljää luonnon tehoainetta: mumijo-jauhetta, ruusujuuriuutetta, rannikkomännyn kuoriuutetta ja...
Lue