Aitajuoksija Annimari Korte luottaa Bioteekin ravintolisiin

”Olen 100 metrin aitajuoksun Suomen ennätyksen haltija Annimari Korte. Vuosien sairastelujen jälkeen olen noussut tasolle, josta en voinut edes uneksia. Heinäkuussa juoksin 100 metrin aitojen Suomen ennätyksen 12,72. Aika on tällä kaudella toiseksi nopein Euroopassa ja alittaa ensi vuoden Tokion olympialaisten tulosrajan. Minut on valittu edustamaan Eurooppaa syyskuussa Eurooppa vastaan Yhdysvallat -otteluun ja Suomea lokakuussa yleisurheilun MM-kisoihin. En voinut kilpailla ollenkaan viiteen vuoteen ja nyt haluankin tehdä kaikkeni nähdäkseni rajani aitajuoksijana.   

Huippu-urheilijalle suurimmat kehityksen avaimet ovat isojen loukkaantumisten välttäminen, yleinen jaksaminen ja terveenä pysyminen. Ravintolisät ovat osa jokapäiväistä harjoittelua ja mielestäni yhtä tärkeää kuin lepo. Näin yli 30-vuotiaana urheilijana ne ovat vielä suuremmassa roolissa terveenä pysymisen kannalta kuin nuoremmilla.” 

 

Maitohappobakteerit vatsalle/ stressiin  

Probiootti compissa on neljän terveysvaikutteisen bakteerin yhdistelmä. Nämä maitohappo- ja bifidobakteerit tukevat toistensa vaikutusta. Probioottibakteereiden lisäksi tuotteessa on glutamiinia ja biotiinia, jotka tukevat suoliston limakalvoa. Stressitilanteessa glutamiinista voi tulla puutetta, ja silloin lisäsaanti voi olla hyväksi. Myös biotiinista voi tulla puutetta stressitilassa ja suolen mikrobiston häiriötiloissa. Huippu-urheilija elää stressin kanssa joka päivä, joten pidän Probiootti compin mukanani niin arjessa kuin matkoillakin.    

 

Aivoille alfalipoiinia (Super Alfalipoiini)   

Alfalipoiinihappo on harvinaislaatuisesti sekä rasva- että vesiliukoinen aine ja lisäksi hyvin pieni molekyylikooltaan. Tämän ansiosta se toimii kaikkialla elimistössä ja pystyy myös läpäisemään sekä solukalvon, että veri-aivoesteen. Kyky läpäistä veri-aivoeste on erityisen tärkeä ominaisuus alfalipoiinille, koska aivot käyttävät paljon energiaa ja aivoissa on paljon rasvayhdisteitä. Mitä enemmän alfalipoiinia on tutkittu, sitä tärkeämmäksi se on osoittautunut. Alfalipoiini on erityisen hyödyllinen urheilijoille ja myös varttuneemmalle väelle.    

 

Hermostolle (Super B12)  

B12-vitamiini on tärkeä hermoston toiminnassa sekä puna- ja valkosolujen muodostuksessa. Sitä tarvitaan myös normaalin vastustuskyvyn ylläpitämisessä sekä energia-aineenvaihdunnassa ja solujen uusiutumisessa. B12-vitamiinin käyttöä ravintolisänä suositellaan erityisesti vanhuksille ja vain kasvisruokaa nauttiville. Urheilijalle keskittymiskyky on kaikki kaikessa ja siinäkin B12-vitamiini on tukena. Aitajuoksu on yleisurheilun lajeista aggressiivisin ja rasittaa hermostoa huomattavasti, joten hermoston toiminnan turvaaminen on todella tärkeää.   

Uskon Bioteekin tuotteiden olevan yksi suurimmista syistä, miksi olen ollut terveenä koko vuoden. Ennen olin flunssassa useita kertoja vuodessa, mutta nyt vaikka huippu-urheilijan keho on äärirajoilla koko ajan ja vastustuskyky pienenee aina kunnon ollessa parhaimmillaan, olen ollut täysin terve. Tulokseni kertovat, miten kehoni on toiminut kaikin puolin loistavasti. Olen välttynyt kaikilta rasitusvammoilta ja niveleni ovat paremmassa kunnossa kuin nuorena. Bioteekin tuotteet kulkevat mukanani joka päivä kotonani Suomessa tai Espanjassa, sekä kaikilla kilpailu- ja harjoitusmatkoillani. 

Tutustu mm. Probiootti comp -tuotteeseen AITO hyvän olon kaupoissa tai -verkkokaupassa!

Lehden muita artikkeleita

Hyvän olon tarjoukset
Tarjoukset ovat voimassa AITO hyvän olon kaupoissa ja -verkkokaupassa 1.–31.10.2019 niin kauan kuin...
Lue
Kansa tahtoo ketoosiin!
Varmista näiden ravintoaineiden saanti   Koska ketogeeninen ruokavalio on ns. diureettinen ruokavalio, on...
Lue
Ashwagandha – yrttien prinssi avuksi stressiin 
Stressinhallinnan A ja O on säännöllinen, terveellinen ruokailu, raittiin ilman hengittäminen, liikunta, ilon...
Lue