Aira Samulin: Minä muistan, ja käytän Fosfoser® Memorya!

Ilon ja tanssin lähettiläs, taiteilija-yrittäjä Aira Samulin täyttää helmikuussa jo 91 vuotta. Aira on edelleen hyvin nuorekas, energinen ja toimelias. Hän viihtyy paljon Hyrsylän Mutkassa, rakkaassa paikassa, jossa yhdistyvät lapsuuden muistot, keräilyharrastus, hyväntekeväisyys ja matkailualan yrittäjyys. Hyrsylän Mutkassa käy lukuisia ryhmiä vuodessa ja Aira on paikalla aina kun mahdollista.

Viime vuonna Airalla oli vauhdikas juhlavuosi. Suomi 100 -juhlavuoden aikana Aira oli kysytty puhuja, vierailija ja haastateltava. Tokkopa vauhti tänäkään vuonna hiipuu, sillä niin rautaisessa kunnossa Aira on.

– Koska olen kokenut suuret menetykset sotien seurauksena, viime vuosi oli minulle myös muistojen vuosi. Ja minua haastateltiinkin paljon. Minulla kun on ikää jo sen verran, että minulle on muodostunut muistoja ja minä muistan, kertoo Aira.
 

Vireyttä aivoille Fosfoser® Memory muistikapseleista

Aira on tutustunut viime vuosina Hankintatukun ravintolisiin ja käyttää niitä ahkerasti. Airan suosikkituotteisiin lukeutuvat Fosfoser® Memory -muistikapselit. Kapselit sisältävät vaikuttavina aineina fosfolipidejä, jotka ovat soijasta peräisin. Kapselit on standardoitu fosfatidylseriinin ja fosfatidihapon osalta. Nämä tärkeät yhdisteet esiintyvät aivojen solukalvojen rakenteissa ja myös ohjaavat hermoimpulssin kulkua aivoissa. Koska iän myötä elimistön oma tuotanto vähenee, on erityisesti ikäihmisten tärkeä saada näitä aivojen rakenneaineita ravintolisänä.

Fosfoser® Memory -kapselit virkistävät muistia, lisäävät keskittymiskykyä ja vireyttä sekä kohottavat mielialaa. Kapseleita suositellaan erityisesti ikääntyville, mutta myös opiskelijoille ja henkilöille, jotka tekevät runsaasti keskittymistä vaativaa työtä. Edelleen, jos on taipumusta mielialan laskuun pimeänä vuodenaikana, Fosfoser® Memory kapselit kannattaa ottaa käyttöön.
 

Nivelille Bodyflex®-tuotteet

– Tanssijan nivelet, jänteet ja lihakset ovat kovalla koetuksella päivittäin. Olen käyttänyt useita Hankintatukun Bodyflex® -sarjan ravintolisiä, joista saan nivelille, lihaksille, jänteille ja rustoille tärkeitä ravintoaineita. Bodyflex® Combi on minulla ollut kauimmin käytössä. Sen käyttö on helppoa, sillä siitä saa kätevästi seitsemän tehoainetta samasta tuotteesta, Aira valistaa.

Viime vuonna Aira tutustui nivelterveyteen kohdistetun Bodyflex®-tuoteperheen uusimpiin tuotteisiin: nestemäiseen Bodyflex® Collagen Nivelshot kollageeni-magnesium-B-vitamiinivalmisteeseen sekä Bodyflex® Boswellia Boswellia serrata -kapseleihin. Bodyflex® Collagen Nivelshot on erittäin vahva kollageenivalmiste – yhdessä mittamukillises­sa (30 ml) on peräti 10 g erityisesti rustoille tärkeää kollageenia. Kollageeni on lähes kokonaan proteiinia, joten kollageenivalmistetta käyttämällä saa samalla hyvän proteiinilisän ruokavalioonsa.

Boswellia serrata -puun pihkahartsista saadaan Bodyflex® Boswellia -kapseleiden tehoaine ApresFlèx-uute. Se on ainutlaatuinen, uuden sukupolven patentoitu uute, jonka on todettu alkavan vaikuttaa nopeasti. Vaikutus alkaa jopa jo viidessä päivässä ja tehostuu käytön jatkuessa.
 

Aira suosittelee Vitamar-kapseleita aivoille, silmille ja sydämelle

– Hankintatukun Vitamar Omega-3 + Mustikka -kapselit sisältävät kalaöljyn omega-kolmoset ja mustikkauutteen antosyaanit samassa kapselissa. Käytännöllistä. Tämä tuote on hyväksi etenkin aivoille, verisuonille ja silmille, Aira tietää. Silmälaseista Aira käyttääkin nykyään vain pelkkiä kehyksiä ”näön vuoksi”.

Kapselit sisältävät etyyliesteröityä kalaöljytiivistettä peräti 1000  mg / kapseli, josta 360 mg on E-EPAa ja 240 mg E-DHAa. Näiden Omega-kolmosten lisäksi yksi kapseli sisältää vielä mustikkauutetta 50 mg, jossa on antosyaaneja 10 mg.

Kalaöljyn rasvahapoilla EPAlla ja DHAlla on monia hyviä terveysvaikutuksia sydämelle, aivoille ja silmille. Mustikkauutteen antosyaanit ja kapseleiden luontainen E-vitamiini ovat antioksidantteja, jotka suojaavat soluja haitallisilta hapettumisreaktioilta.
 

Tuotteita on saatavilla AITO hyvän olon kaupoissa ja -verkkokaupassa.

Lehden muita artikkeleita

Puhdistu ja virkisty tammikuussa!
  Painonhallintaan & laihduttamisen tueksi Hyvän Olon Konjac sisältää glukomannaania, karnitiinia ja...
Lue
Luontaistuntija-tarjoukset
Tarjoukset ovat voimassa myymälöissä ja verkkokaupassa 3.–30.1.2018 tai niin kauan kuin tuotteita...
Lue
Suolapiippu – suolahuone pienoiskoossa
Myös toisen maailmansodan aikana, kun Saksassa käytettiin suolakaivosta pommisuojana, monet astmaatikot huomasivat...
Lue