7 käyttövinkkiä Carmoliksen ystäville

Carmolis Yrttitipat on yrttivalmisteiden ehdoton klassikko. Yrttitippojen haihtuvat öljyt auttavat avaamaan tukkoisia hengitysteitä, mutta helpottavat myös liian herkuttelun jälkeistä ähkyä sekä rentouttavat puutarhatöissä rasittuneita lihaksia.

Carmolis Yrttitipat on kuin luotu pohjoisiin olosuhteisiin, mutta tosiasiassa sen vaikutuksista nautitaan myös laajoilla kansainvälisillä markkinoilla. Yrttitippoihin luotetaan tänä päivänä jo 15 Euroopan maassa. Käyttäjiä on miljoonia ja hyväksi todettuja käyttötapojakin satamäärin. Keräsimme tähän parhaita supisuomalaisia käyttövinkkejä Carmoliksen ystäville.

 

1. Kevätflunssan ja siitepölyjen aiheuttamaan tukkoiseen oloon

Kevätflunssa on sinnikäs kiusa. Monella nenän tukkoisuus johtuu siitepölyistä. Carmolis Yrttitippojen eteeriset öljyt avaavat tehokkaasti hengitysteitä. Imeytä 10 tippaa Carmolista sokeripalaan ja imeskele hitaasti suussa. Lisää tipat vaihtoehtoisesti kuumaan yrttiteehen tai hunajalla maustettuun veteen.

 

2. Kurlaten käheälle kurkulle tai hengityksen raikastamiseen

Yrttien eteeriset öljyt rauhoittavat karheaa kurkkua ja raikastavat hengityksen. Carmoliksella pidät lauluäänen heleänä niin karaoke-estradeilla kuin lavatansseissakin. Nauti käheän kurkun ensioireisiin 15 tippaa Carmolista viileään vesitilkkaan sekoitettuna. Muista myös laulajille sopiva Ready to Use -pakkaus; UUSI Carmolis Yrttisuihke!

 

3. Tehokas shotti tilapäisiin ruuansulatushäiriöihin

Kevätjuhlien herkut, hiilihapolliset juomat ja rehevät kasvikset saavat usein mahan turvoksiin. Carmolis Yrttitipat helpottavat nopeasti ”ähkyn” oireita. Lisää kylmään vesitilkkaan reilu 20 tippaa Carmolista ja nauti kertakulauksella.

 

4. Väsyneille ja rasittuneille lihaksille

Carmolis Yrttitipat toimivat oivana ensiapuna pyörälenkistä tai pihatöistä rasittuneille lihaksille. Sivele yrttitippoja suoraan lihaksille. Muista myös erityisesti lihasten tarpeisiin laadittu Carmolis Yrttigeeli!

 

5. Virkistävä kylpy kaupunki­­lomalaisen väsyneille jaloille

Yrttiöljyt virkistävät mukavasti väsyneitä jalkoja. Valmista jalkakylpy lisäämällä reilu loraus Carmolis Yrttitippoja vadilliseen höyryävää vettä. Sujauta jalat vatiin ja nauti kiireettömästä olosta. Kokeile tätä erityisesti saunan jälkeen.

 

6. Helpotus kutiaviin hyttysenpuremiin

Carmolis ei valitettavasti pidä hyttysiä loitolla. Sen yrttiöljyt ovat silti tehokas apu kutinan rauhoittamiseen. Sivele kutiseviin kohtiin Carmolis-tippoja, toimii myös ampiaisen pistoihin. Älä levitä Carmolista rikkoutuneelle iholle.

 

7. Rentouttava drinkki nukahtamista helpottamaan

Kesäinen aurinko voi valvottaa, vaikka unelle olisi jo tarvetta. Carmoliksen yrttien miedosti rauhoittava vaikutus on koettu lempeäksi vaihtoehdoksi järeämmille tropeille. Sekoita noin 20 tippaa Carmolista viileään vesitilkkaan ja nauti. Sivele myös tippoja ohimoille, rintakehälle ja hartioihin.

Tuotteita on saatavilla AITO hyvän olon kaupoissa ja -verkkokaupassa.

 

Lehden muita artikkeleita

Hyvän olon tarjoukset
Tarjoukset ovat voimassa AITO hyvän olon kaupoissa ja -verkkokaupassa 2.–31.5.2019 niin kauan kuin...
Lue
Lahjaksi hyvää oloa
Kuulas iho kasvohieronnalla! GUA SHA HIERONTAKIVI Gua Sha on jadekivestä hiottu hierontakivi kasvojen ihon hoitoon....
Lue
Antioksidantti­klinikat: Hyvään hoitoon kuuluu lääkärin toteuttama ravitsemus­hoito
Ravitsemushoito ehkäisee sairauksia, edistää sairauksista toipumista sekä vähentää lisäsairauksien vaaraa. Se on...
Lue