5 syytä miksi sinäkin tarvitset sinkkiä!

Elimistösi tarvitsee sinkkiä moneen tehtävään päivittäin koko elämäsi ajan. Ravinnon sisältämästä sinkistä imeytyy normaalisti vain noin 40 %, joten aika-ajoin voi tulla tarvetta täydentää sinkkivarastoja ravintolisän muodossa.

Sinkkiä kannattaa nauttia erityisesti silloin, kun ravitsemus on vajavaista sekä urheilun ja runsaan hikoilun yhteydessä. Myös ikääntyessä sinkin tarve lisääntyy vatsahappojen määrän vähentyessä ja ruuansulatuksen heikentyessä.
 

1. Flunssakaudella

Yksi yleisimpiä sinkin käyttöaiheitä on flunssan torjunta. Sinkki onkin tehokas vastustuskyvyn tehostaja ja flunssasta toipumisen nopeuttaja!
 

2. Kauneudellesi

Myös kauneudenhoidossa suositaan sinkin käyttöä, sillä se tukee hiusten, kynsien ja ihon kuntoa ja sen tehon voi tuntea nopeastikin! Sinkin puutosoireita voivat olla mm, ihon tai kynsien kunnon heikkeneminen tai hiusten lähtö.
 

3. Happo-emästasapainoon

Epäterveellinen elämäntapa ja ruokavalio voivat aiheuttaa kehon ph-tasapainon järkkymistä. Sinkki on yksi happo-emästasapainon ylläpitämisessä tarvittavista tärkeistä mineraaleista, ja voi auttaa vähentämään haitallista happamuutta. Samalla sinkki suojaa myös solujasi hapettumisstressiltä, jota kehon solut kohtaavat jatkuvasti ulkoisten ja sisäisten rasitteiden vaikutuksesta.
 

4. Miehiseen hyvinvointiin

Eivätkä sinkin todetut terveyshyödyt lopu tähän! Erityisesti miehille sinkki on tärkeä mm. riittävien testosteronitasojen ylläpitämiseksi.
 

5. Hedelmällisyyteen

Sinkkiä tarvitaan normaalin hedelmällisyyden takaamiseksi ja sillä on tärkeä tehtävä myös perimäaineksen eli dna:n säätelyssä. Sinkki osallistuu myös solujen jakautumisprosessiin ja sen saanti kannattaakin varmistaa myös perheenlisäystä suunnitellessa.
 

Vatsaystävällinen ja tehokas sinkkipikolinaatti

Markkinoilla on useita erilaisia sinkkivalmisteita, joiden imeytyminen suolistosta verenkiertoon vaihtelee. Solgar valitsee sinkkivalmisteisiinsa vain laadukkaimpia ja tutkituimpia raaka-aineita luottovalmistajilta. Tehokas Solgar sinkkipikolinaatti imeytyy nopeasti rasittamatta vatsan limakalvoa ja sen imeytymiseen ei tarvita vatsahappoja. Näin se sopii myös herkkävatsaisille.
 

Tuotetta on saatavilla AITO hyvän olon kaupoissa ja -verkkokaupassa.

 

Lehden muita artikkeleita

Hyvän olon tarjoukset
Tarjoukset ovat voimassa AITO hyvän olon kaupoissa ja -verkkokaupassa 31.10.–29.11.2018 tai niin...
Lue
Kansainvälisen ubikinonitutkimuksen tuloksia
Miksi niin monet ihmiset ostavat ubikinonivalmisteita varmistumatta, pystyykö ubikinoni todella imeytymään niistä?...
Lue