4 tärkeää syytä, miksi me tarvitsemme tyrniöljyä

Tyrniöljy on yksi maailman rikkaimmista ravintoaineista, se sisältää noin 180 elimistölle tärkeää ravinnetta. Se onkin todellinen ihmeaine ihollesi.

 

1. Ylivoimainen tärkeiden omega-7 -rasvahappojen lähde

Vaikka omega-7 -rasvahapoista ei puhuta yhtä paljon kuin omega-3, -6 ja -9 -rasvahapoista, on niillä erittäin suuri merkitys terveellisessä ruokavaliossa. Tyrniöjy sisältää tiettyä omega-7 -rasvahappoa nimeltään palmitoleiinihappo, jolla on ainutlaatuisia terveysvaikutuksia. 
 

2. Ravitsee ja kosteuttaa limakalvoja, ihoa ja päänahkaa

Tyrniöljy on yksi maailman rikkaimmista ravintoaineista ja se sisältää noin 180 elimistölle tärkeää ravinnetta. Tyrniöljy sisältää ylivoimaisen määrän kaikkia neljää eri rasvahappoa, omega-3, -6, -7 ja -9 ja lisäksi aminohappoja, vitamiineja ja mineraaleja. Tyrniöljy on todellinen ihmeöljy ihosi hoitoon. Tyrniöljy on luonnon tehokkain ihon ja limakalvojen kosteuttaja ja se helpottaa näin kaikkien kuivaihoisten ongelmia. Monille päänahan kuivuudesta kärsiville se on tuonut nopean avun helpottaen päänahan kutinaa ja kuivuutta.
 

3. Vähentää vaihdevuosien harmillisia oireita

Koska omega-7 -tyrniöljy sisältää ainutlaatuista ravinto­arvoltaan tärkeää palmitoleenihappoa, se helpottaa monien naisten hankalia vaihdevuosioireita. Tyrniöljy vahvistaa ihosolujen luonnollista rakennetta, vähentää ihon kuivuutta ja helpottaa säilyttämään ihon luonnollisen kosteuden. Tyrniöljyn sisältämä omega-7 auttaa myös ehkäisemään naisten intiimialueen tilapäistä tai pitkäaikaista kuivuutta ja säilyttämään sen normaalia luonnollista kosteutta. 
 

4. Kosteuttaa tehokkaasti kuivia silmiä

Tämä ei välttämättä tunnu tärkeältä terveyshyödyltä kaikille, mutta niille useille ihmisille, jotka ovat kärsineet tai kärsivät kuivista ja kutiavista silmistä, se on todella tärkeä asia. Tyrniöljyllä on todettu tutkimuksissa nopeita positiivisia vaikutuksia kuiviin, kutiseviin ja punottaviin silmiin.

Puhdas+ Premium Omega-7 asettaa uudet standardit markkinoilla oleville omega-7 -tuotteille. Puhdas+ tyrniöljykapseli on vahva. Se sisältää vähintään 200 mg puhdasta omega-7-rasvahappoa jokaisessa kapselissa ja öljy on valmistettu sekä marjan siemenistä että sen hedelmälihasta. Valmistusmenetelmänä on käytetty hellävaraista hiilidioksidiuuttoa, joka takaa puhtaan ja parhaimman laatuisen tyrniöljyn täysin luonnollisessa muodossa. Mukana kapselissa on myös biotiini, joka tehostaa tyrniöljyn suotuisia vaikutuksia iholla ja limakalvoilla. Puhdas+ tyrniöljykapseleissa ei ole mitään ylimääräistä, kuten karrageenia tai väriaineita. 
 

Viimeistele ihosi tehokkaalla, mutta hellävaraisella New Skin seerumilla

Puhdas+ New Skin seerumi korjaa ja uudistaa ihoa tehokkaasti. Se on kehitetty erityisesti herkän ja allergisen ihon hoitoon. Sen sisältämä hyaluronihappo kosteuttaa ihon ja pitää sen kimmoisana ja pehmeänä. Kauran beetaglukaani kosteuttaa ja rauhoittaa ihoa sekä korjaa ihoa vaurioilta. Arnikkiuute korjaa ihovaurioita, ehkäisee tulehduksia ja auttaa ihoa uusiutumaan.

 

Puhdas+ Omega-7 tyrniöljykapselit ja New Skin seerumi ihanassa lahja­pakkauksessa AITO hyvän olon kaupoista ja -verkkokaupasta!

Lehden muita artikkeleita

Huikeita Testing Labin tuloksia Nivel Magnesium ihosuihkeesta!
Apua olkapäävaivoihin Testaajat huomasivat suihkeen positiiviset vaikutukset erityisesti lihasperäisissä...
Lue
Sikuri – se kofeiiniton vaihtoehto!
Sikurijuoma on hyvä kuidun lähde: jauheesta 32 % on prebioottista ravintokuitua, ja koska jauhe liukenee kokonaan...
Lue
Hyvän olon lahjaideat ja jouluherkut AITO-kaupasta!
  Joulusivujen lahjaideat ja herkut löydät AITO hyvän olon kaupoista ja -verkkokaupasta!
Lue