3 kotimaista joululahjaideaa Frantsilalta!

Mummille, vaarille, tädille, sedälle...Joulun kestosuosikeiksi muodostuneet kotimaiset hyvän olon lahjat sopivat monelle.

1. Paras Ystävä -hoitopakkaus on mukava ja monipuolinen lahja, sillä se ilahduttaa kaiken­ikäisiä! Hoitotyyny sisältää luonnonmukaista kauraa, joka sitoo lämmön itseensä pitkäksi aikaa. Lämmitettynä se rentouttaa kipeät lihakset, hoitaa kolotukset ja lievittää särkyjä. Kylmänä tyyny sopii mm. nivelvenähtymän tai -tulehduksen helpotukseen. Lisäksi se on ihana silloin, kun sinua paleltaa tai kärsit kylmistä jaloista. Tällöin lämmität pakkauksen, laitat sen jalkapohjien alle ja annat lämmön levitä koko kehoon. Elämän pieniä nautintoja!

Pakkausta on helppo käyttää. Kun tarvitset lämpöä, laita pakkaus muutamaksi minuutiksi mikroaaltouuniin lämpiämään. Jos kaipaat viilennystä, anna pakkauksen kylmetä pakastimessa. Pakkaus on myös turvallinen, sillä se lämpenee ja viilenee juuri sopivasti, noin puolen tunnin ajaksi. Voit huoletta nukahtaa sen kanssa tai antaa lapselle unileluksi. Pakkausta voi käyttää satoja kertoja.

2. Ojan isännän linimentti on perinteinen tehokas tuote lihasjännityksiin ja kolotuksiin. Se elvyttää verenkiertoa, laukaisee lihasjännityksiä ja auttaa nivelalueiden kolotuksiin. Linimenttiä sivellään suoraan kipeytyneille alueille, se imeytyy hyvin eikä tahraa. Linimentin tehoa voi parantaa Paras Ystävä -hoitopakkauksen avulla.

3. Jouluvinkki eteerisistä öljyistä: Luonnollinen tapa saada kotiin ihanaa jouluntuoksua – laita Mandariinin tai Kardemumman eteeristä öljyä esimerkiksi tuoksulamppuun tai diffuuseriin ja nauti. Hyvää oloa mielelle ja keholle!
 

Tuotteita on saatavilla AITO hyvän olon kaupoissa ja -verkkokaupassa.

 

Lehden muita artikkeleita

Tervetuloa aito hyvän olon joulu!
Tästä lehdestä löydät jouluisen herkulliset ja terveelliset tarjoiluvinkit sekä hyvän olon lahjaideat. Joulun tuoksua,...
Lue
Hyvän olon tarjoukset
Tarjoukset ovat voimassa AITO hyvän olon kaupoissa ja -verkkokaupassa 30.11.–31.12.2018 tai niin...
Lue
Vietä erilainen joulu! Ei turvotusta, närästystä tai liikoja lisäkiloja
Erityisesti herkkävatsaiselle jouluruoat ovat yleensä liian ”kovaa kamaa”. Laatikot, kinkut, kastikkeet ja leivonnaiset...
Lue