Öljykakku puhdistaa, hoitaa ja tasapainottaa ihoasi!

Kotimaisen Luonkosin ekologiset laatuöljyistä loihditut kakut ovat pikavauhtia saavuttaneet suuren suosion – eikä ihme. Miksi kaikki rakastavat näitä uusia öljypuhdistuskakkuja?

1. Helppo, nopea sekä tehokas putsari

Öljypuhdistuskakku poistaa arkisen lian ja meikit tehokkaasti. Kisameikit, teatterimeikit, näytösmeikit – kaikki lähtevät. Iho jää öljyjen jäljiltä silkkisen pehmeäksi.

 

2. Ihosi on hoidettu, hellitty ja pehmoinen

Luonkosin kakku ei ylipuhdista pois ihon omaa hoitavaa talia. Iho jää pehmeäksi sekä ravituksi. Laatuöljyt, vitamiinit, superfoodit ja tehoaineet hoitavat ihoa. Moni asiakas kokee ettei tarvitse ylimääräistä kosteutusta puhdistuksen jälkeen enää ollenkaan.

 

3. Iho tasapainottuu parissa viikossa

Hoitavat aineet tasapainottavat ihoa kohti sen luontaista tasapainoa. Epäpuhtaudet ja monet muut ihopulmat rauhoittuvat ja tasaantuvat. Moni atoopikko on saanut kakuista apua iholleen.

 

4. Iltarutiinista tulee nautinto

Kakku on arjen luksustuote. Pian jo odotat tätä iltahetkeäsi. Kuin joku silittäisi rakkaudella poskeasi!

 

5. Säästää luontoa sekä kukkaroa

Kakku kestää noin 3–4 kuukautta päivittäisessä käytössä. Etpä juuri muita tuotteita tarvitse, joten säästät euroja. Säästät myös luontoa: viemäriin peseytyvä aine ei vahingoita vesistöjä, et käytä montaa tuotetta ja pakkaus on zero waste.

 

6. Sallittu nautinto – biohajoava pakkaus

Ekologisuus on Luonkosin arvojen sekä kaiken toiminnan ytimessä. Jätevaikutus on minimoitu. Designpalkinnon voittanut pakkaus on muoviton ja liimaton – kierrätä se pahvinkeräykseen.

 

7. Rakkaudella käsintehtyä sinulle

Luonkosin puhdistuskakut valmistetaan käsityönä rakkaudella Naantalissa.

 

8. Vain parhaita vegaanisia raaka-aineita

Raaka-aineet ovat luomua, cosmo-sertifioituja, eettisiä ja vegaanisia.

 

Valitse tuote oman ihotyyppisi mukaan

Rebirth – Kaakao – kuivalle ja normaalille iholle
Rebirth hoitaa erityisesti kuivaa ihoa ja poistaa meikit lempeän tehokkaasti ilman hankausta. Raakakaakao poistaa epäpuhtauksia ja kirkastaa ihoa. Manteliöljy pehmentää sekä hoitaa ihoa tehden siitä kimmoisan ja pehmeän. Kookosöljy ja kaakaovoi auttavat meikin sekä lian poistamista iholta. Käyttämällä tuotetta päivittäin ihon kosteustasapaino palautuu ja tasapainottuu. Iho saattaa aluksi reagoida mutta se rauhoittuu saavuttaessaan luonnollisen tasapainonsa. Rebirth on yhtä nautintoa alusta loppuun! Sen tuoksu on huumaavan makea ja herkullinen.

 

Radiant – Tyrni – erityisherkille, kaikille ihotyypeille (ei lisättyjä tuoksuja)

Kaikille ihotyypeille suunniteltu Radiant puhdistaa sekä hoitaa ihoa ja poistaa meikit lempeän tehokkaasti. Tyrni sisältää mm. B-, E-, ja C-vitamiineja jotka vahvistavat ihoa ja nopeuttavat sen elpymistä. Sheavoi hoitaa ja pehmentää ihoa tehden siitä joustavan jolloin se on vahvempi ulkoisia rasituksia vastaan. Aprikoosinkiviöljy taas on ihoa ravitseva ja kosteuttava öljy. Kookosöljy ja kaakaovoi auttavat meikin sekä lian poistamista iholtasi. Käyttämällä tuotetta päivittäin ihon kosteustasapaino palautuu ja tasapainottuu. Epäpuhtaudet voivat aluksi aktivoitua, mutta ihosi rauhoittuu, kun se saavuttaa luonnollisen tasapainonsa. Tuote ei sisällä lisättyjä tuoksuja eli tuoksuallergikot sekä hajusteyliherkät voivat käyttää tuotetta. Radiant on tuoksuton, mutta sen sisältämät raaka-aineet sisältävät miedon ominaistuoksun.

”Ihana Radiant ”puhdistuskakku”!! Mulle on marraskuun lämpötilamuutokset tehneet hallaa muutenkin atopiasta kärsivälle iholle ja helliä, mutta tehokkaita tuotteita on vaikea löytää. Tästä tuli lemppari!! Iho on puhdistuksen jälkeen raikas ja niin pehmeä. Olen fani!”

Healing – Moringa – rasvainen ja epäpuhdas iho

Rasvaiselle ja epäpuhtaalle iholle suunniteltu Healing puhdistaa sekä hoitaa ihoa ja poistaa meikit lempeän tehokkaasti. Moringa on tehokas “ihon superfood” eli antioksidanttirikas raaka-aine joka hoitaa ja uudistaa ihoa. Kaoliinisavi puhdistaa epäpuhtauksia ja rauhoittaa. Hamppuöljy hoitaa ja kosteuttaa. Kookosöljy ja kaakaovoi auttavat meikin sekä lian poistamista iholta. Käyttämällä tuotetta päivittäin ihon kosteustasapaino palautuu ja iho tasapainottuu. Epäpuhtaudet voivat aluksi aktivoitua, mutta ihosi rauhoittuu, kun se saavuttaa luonnollisen tasapainonsa ja voi jatkossa paremmin. Tuote on unisex eli sopii myös miehille. Healing on tuoksultaan pehmeän yrttinen.

”Kiitos lupausten täyttämästä ihanasta Healing öljypuhdistuskakusta! Nykyään meikinpoistohetket tuo iltaan luksusta ja ei enää ole se välttämätön paha! Kiitos myös superista ja ammattitaitoisesta asiakaspalvelusta   Suosittelen kokeilemaan!”

 

 

Kakkuja testanneet kertovat:

”Paras kokeilemani puhdistustuote! Ja olen kokeillut satoja :D Puhdistus jättää ihon pehmeäksi ja puhdistaa loistavasti mekin. Iho ei kirvele enää eikä kiristä. Tämä jää hyllyyni!”

”Superpehmeä iho puhdistuksen jälkeen, ja hyvää tekevän vaikutuksen tuntee iholla.”

”Öljypuhdistuskakku <3. Ihanan puhdas ja hoidettu iho. Toimii!”

”Sain ystävältä lahjaksi puhdistuskakun ja olen myyty❤ Ihoni hehkuu ja on pehmeä. Minusta saitte asiakkaan. En ole törmännyt vastaavaan tuotteeseen.”

”Öljykakun käytöstä jää ihanan pehmeä iho, ei kiristä ja kuivaa. Poistaa myös vahvan meikin.”

”Olen ollut erittäin tyytyväinen öljynpuhdistuskakun käyttöön; iho on puhtaampi ja pehmeämpi jo 2 viikon käytön jälkeen, eikä yhtään kuiva kuten yleensä. Oma ihoni on pintakuiva ja herkästi näppyyntyvä ja käytössä on Rebirth-kakku. ”

 

Tuotteita on saatavilla AITO hyvän olon kaupoissa ja -verkkokaupassa.

Lehden muita artikkeleita

Hyvän olon tarjoukset
Tarjoukset ovat voimassa AITO hyvän olon kaupoissa ja -verkkokaupassa 2.–31.5.2019 niin kauan kuin...
Lue
Lahjaksi hyvää oloa
Kuulas iho kasvohieronnalla! GUA SHA HIERONTAKIVI Gua Sha on jadekivestä hiottu hierontakivi kasvojen ihon hoitoon....
Lue
Antioksidantti­klinikat: Hyvään hoitoon kuuluu lääkärin toteuttama ravitsemus­hoito
Ravitsemushoito ehkäisee sairauksia, edistää sairauksista toipumista sekä vähentää lisäsairauksien vaaraa. Se on...
Lue