Siirry sisältöön
Stressaako? Muista C-vitamiini!

Stressaako? Muista C-vitamiini!

Elämme tällä hetkellä erikoisia aikoja, jotka aiheuttavat monille stressiä. Tiesitkö, että C-vitamiinilla on iso merkitys stressin hallinnassa? Aito C-vitamiini on luonnollinen, puhdas ja vegaaninen uutuustuote.

Uutuus Aito vahva tupla C-vitamiini

Aito vahva tupla C-vitamiini sisältää runsaasti C-vitamiinia, 1000 mg yhdessä kapselissa. Puolet siitä on askorbiinihappoa ja puolet natriumaskorbaattia. Askorbiinihappoa on kehossamme luonnollisestikin. Askorbiinihapon mineraalisuola natriumaskorbaatti on puskuroitu ja siten hellä vatsalle.

Tuote ei sisällä gluteenia, vehnää, soijaa, maitotuotteita, laktoosia, lisättyä sokeria, suolaa eikä hiivaa. Pakkaus on lasia, joten se on helppo kierrättää. Aito C-vitamiini on suunniteltu juuri suomalaisten tarpeisiin ja on luonnollinen, puhdas ja vegaaninen valinta.

C-vitamiinin vaikutus stressinhallintaan

C-vitamiini auttaa mm.
• vähentämään väsymystä ja uupumusta
• edistämään normaaleja psykologisia toimintoja
• pitämään yllä vastustuskykyä
• tukemaan hermoston normaalia toimintaa.

C-vitamiinia suositellaankin yllä mainittujen syiden vuoksi stressaantuneille ja uupuneille. Lisämunuaisemme säätelevät kehomme stressireaktioita ja huolehtivat tasapainosta. Ne tarvitsevat C-vitamiinia pysyäkseen terveinä ja pystyäkseen tuottamaan stressihormoneja kuten kortisolia. Mitä enemmän kortisolia keho tuottaa, sitä enemmän C-vitamiinia se tarvitsee.

Muistathan laadukkaan C-vitamiinin lisäksi myös levon, rentoutumisen ja hyvän ravinnon merkityksen stressin hallinnalle!

Kirjoittanut: Anu Bouquet, ravintoterapeutti

Tuotetta on saatavilla AITO hyvän olon kaupoissa ja -verkkokaupassa.

Edellinen artikkeli Miksi Helena käy terveyskaupassa?