Siirry sisältöön
Erektiohäiriöihin löytyy tutkittu ja tehokas apu ilman reseptiä

Erektiohäiriöihin löytyy tutkittu ja tehokas apu ilman reseptiä

Erektiohäiriöt ovat valitettavasti yleistyvä ongelma -häiriöitä esiintyy jo yli puolella 40-70-vuotiaista miehistä. Ongelmat yleistyvät 50–60 ikävuoden jälkeen selvästi. Mahdollisia syitä on useita, onneksi moniin asioihin voi vaikuttaa myös omilla elintavoilla sekä uudella vahvalla kotimaisella ravintolisällä. 

Suomessa valmistettu Erexion-ravintolisä sisältää vaikuttavana aineena patentoitua EnoSTIM uutetta. Tuotteen vaikuttavina aineina ovat omena- ja rypälepolyfenolit sekä sahrami.

Sahrami parantaa useiden kliinisten tutkimusten mukaan erektiota. EFSA:n hyväksymän terveysväittämän mukaan tuote tukee lisäksi miehen suorituskykyä. Tuotteen erektiota parantava vaikutus perustuu verenkierron parantamiseen ja lihasten rentoutumiseen. Tuote on nopeavaikutteinen ja turvallinen myös säännöllisessä käytössä. 

TUTKIMUKSET VAHVISTAVAT TEHON

Neljän viikon mittaisessa tutkimuksessa (testiryhmä yli 45-vuotiaita miehiä) 74 % vastanneista koki tuotteen vahvistaneen erektiota. Erexionin käyttö on helppoa, nauti kaksi (2) helposti nieltävää kapselia päivittäin tai tarvittaessa. 

Erexionin käytön lisäksi kannattaa muistaa muut verisuoniterveyttä tukevat asiat:

  • liiku säännöllisesti,
  • nuku riittävästi,
  • pyri välttämään jatkuvaa kovaa stressiä,
  • vältä ylipainoa,
  • älä tupakoi,
  • vältä ruokavaliossa sokeria ja prosessoituja elintarvikkeita ja
  • syö paljon antioksidanttien lähteitä- kuten mustikoita, matcha-teetä ja granaattiomenan siemeniä. 

Kaikki asiat, jotka tukevat sydämen ja verisuonten terveyttä, ovat suorassa yhteydessä myös miehen seksuaaliterveyteen ja erektioon.


EREXION 

Tehokas ja nopeavaikutteinen Erexion XXL valmiste tukemaan miehen seksuaalista suorituskykyä. Vaikuttavina aineina ovat omena- ja rypälepolyfenolit sekä sahrami. Valmistettu Suomessa.

Kirjoittanut: Sami Sundvik, ravintovalmentaja

Edellinen artikkeli Monipuolinen tuote silmien hyvinvoinnille
Seuraava artikkeli E-vitamiini ja vaihdevuodet