Siirry sisältöön
Postisen ajankohtaisia tuotetarjouksia

Postisen ajankohtaisia tuotetarjouksia

Postisesta löydät nyt ajankohtaiset tarjoukset ja hyvän olon tuotevinkit mm. jaksamiselle, vastustuskyvyn tueksi, nivelille sekä vatsan iloksi. Kaikki syyskuun tarjoukset ovat voimassa 28.9. asti AITO hyvän olon kaupoissa ja verkkokaupassa. Tässä nostoja Postisen tarjouksista:

Puhtia syksyyn

Tarvitsetko lisää energiaa tai haluat pitää yllä jaksamistasi kesän jälkeen? Puhtia väsyneille ja uupuneille antaa mm. Viridian High Twelve B-complex, jossa on vahva ja monipuolinen seos B-vitamiineja sekä reilu määrä aktiivista ja hyvin imeytyvää B12-vitamiinia.

Kannattaa ottaa käyttöön myös ubikinonivalmiste. Bio-Qinon Q10 Gold 100 mg on ravintolisä, joka sisältää ubikinonia - elimistön omaa energiaa. Nyt huipputarjouksessa!

Vastustuskyky vahvaksi

Sään vaihtuessa ja pöpöjen jyllätessä on hyvä pitää immuniteetistaan huolta riittävän unen, rentoutumisen, hyvän ravinnon ja itselleen sopivan liikunnan avulla. Ota tueksi myös ravintolisät, kuten D- ja C-vitamiini, sinkki, hyvät rasvahapot ja maitohappobakteerit.

Nyt syyskuun tarjouksessa mm. Nordicvitan D-vitamiini 50 μg tai 100 μg vahvuisena sekä PURO Turskanmaksaöljy, joka sisältää paitsi laajan kirjon rasvahappoja, myös vastustuskyvylle tärkeää luonnollista A-vitamiinia. Huipputarjouksessa nyt myös vahva, puhdas ja vatsaystävällinen C-vitamiinijauhe 1000 mg.

Syyskuun AITO-tarjouksia

Kaikki Postisen tarjoukset ovat voimassa 28.9. asti AITO hyvän olon kaupoissa ja verkkokaupassa.⁣

Seuraava artikkeli Uutuus! Aito Lady Strong – sinulle ihanainen