Siirry sisältöön
Joulukausi on avattu AITO-kaupoissa!

Joulukausi on avattu AITO-kaupoissa!

AITO-kaupoista löydät nyt terveellisiä ja jouluisia luomuherkkuja sekä joululahjoja kehon ja mielen hyvinvointiin. Olisiko esimerkiksi aromadiffuuseri tai tuoksukoru tämän joulun ilon tuoja?

Tuoksuilla tunnelmaa ja hyvää oloa

Ihastu tunnelmaa luovaan ja ilmaa kosteuttavaan keraamiseen aromadiffuuseriin! Diffuuseri on erityisen hyödyllinen suomalaisille, jotka kärsivät kuivasta huoneilmasta talven aikana. Eteerisiä öljyjä vaihtamalla loihdit joko rauhoittavan tai virkistävän tunnelman kotiisi. Myös valon väriä vaihtamalla voit muunnella tunnelmaa.

Voit nauttia eteeristen öljyjen tuoksuista ja hyödyistä myös paikasta riippumatta. Diffuusori kaulakoru on tyylikäs puu-kuvioinen koru, joka on valmistettu ruostumattomasta teräksestä. Tämä koru hurmaa tuoksullaan! Medaljonki on avattava, ja sisällä olevaan huopalevyyn voi tiputtaa muutaman tipan haluamaansa eteeristä öljyä. Korusettiin sisältyy 5 huopalevyä. Hyvää oloa keholle ja mielelle – lahjaksi tai itselle!

Ihana joululahjavinkki on myös Gorgée de Soleil -luomutuoksut. Nämä auringon paahtamat, pirskahtelevan raikkaat ja silti lämpimät tuoksut ovat sertifioitua luomukosmetiikkaa.

Herkkuja pikkujoulu- ja joulupöytään

Joulun ajan herkutteluun sopii vaikkapa tummalla suklaalla kuorrutetut terveelliset naposteltavat. Vegaaninen ja luomu Sekaisin suklaasta -sekoitus sisältää lajitelman suklaa-kuorrutettua inkivääriä, pähkinöitä ja karpaloita. Entä oletko jo maistunut vegaanisia ja luomulaatuisia Ohoi! -suklaita? Ohoi on Reilun kaupan ehdoin tuotettua suklaata, josta on saatavilla useita eri makuja. Jokaisesta myydystä suklaalevystä lahjoitetaan 5 senttiä lyhentämättömänä metsiensuojeluun.

Kardemummalla ja kanelilla maustettu luomu joulukahvi tuo joulutunnelmaa ja on jo perinne monille kahvin ystäville. Joulupöydän suosikkeja ovat myös kotimaiset luomuglögit.

Katso lisää vinkkejä hyvän olon joululahjoihin ja -herkkuihin.

Tutustu myös kaikkiin ajankohtaisiin tuotetarjouksiimme, jotka ovat voimassa 31.12.2021 asti.

P.S. Älä anna stressin yllättää, vaan säilytä joulumieli ja -rauha Viridian L-teaniini + sitruunamelissa -valmisteella. L-teaniini on aminohappo, jota esiintyy muun muassa vihreässä teessä. Viridianin luonnolliseen L-teaniini -valmisteeseen on yhdistetty myös sitruunamelissa, jolla on rentouttava vaikutus.

Tervetuloa tutustumaan valikoimaan lähimpään AITO hyvän olon myymälään tai verkkokauppaan! 

Seuraava artikkeli Korjaus AITO-lehden White Swan -hintoihin