Siirry sisältöön
Ilahduta ystävää 14.2!

Ilahduta ystävää 14.2!

Tunnet ehkä sanonnan ”Ystävät ovat kultaakin kalliimpia.” Tämä on täyttä totta! Ystävänpäivää vietetään 14.2. Kokosimme sinulle tähän hyvän olon lahjaideoita ystävillesi!

Hemmotteleva lahja kasvojen kauneudenhoidosta kiinnostuneelle naiselle!

Suuren suosion saavuttanut Gua Sha -jadekivi

Aito kivi kasvohierontaan ja ihonhoitoon! Gua Sha -kasvohieronnan tavoitteena on lisätä kasvojen lymfa- ja mikroverenkiertoa, joka oikein toteutettuna supistaa ihohuokosia, kiinteyttää ihoa, tasoittaa ihon väriä ja vähentää ryppyjä.

Jokaiselle tärkeä D-vitamiini

Nordicvitan D-vitamiini vastustuskyvyn tueksi

Riittävä D-vitamiinin saanti on tärkeää mm. luustolle, lihaksille ja immuniteetille. Nordicvitan D3-vitamiini sisältää 50 µg D-vitamiinia helposti nieltävissä pienissä öljykapseleissa. Hyvin imeytyvä ja riittoisa valmiste. 

Ystävälle, joka panostaa tunnelmalliseen kotiin!

Puhdas+ Huonetuoksut luovat kotiin tunnelmallisen ilmapiirin

Voit valita puhdistavan, rauhoittavan tai virkistävän huonetuoksun. Tuoksut valmistetaan Suomessa ja niissä on käytetty luonnollisia eteerisiä öljyjä. 

Aroma diffuuseri eteeristen öljyjen tuoksutukseen

Aroma diffuuseri hajottaa veden ja eteerisen öljyn hienojakoiseksi höyryksi, joka saa aikaan raikkaan ja hyväntuoksuisen huoneilman. Tunnelmallinen ratkaisu myös kuivaan huoneilmaan talven aikana. 

Hiusongelmiin!

Aito Hius Plus – luonnollista puhtia hiustenkasvuun!

Jos kärsii hiustenlähdöstä tai lohkeilevista kynsistä, kannattaa kokeilla Aito Hius Plus -tuotetta. Se on luonnollinen ja monipuolinen ravintolisä tukemaan hiusten kasvua ja uudistumista sekä antamaan hiuksille kestävyyttä ja tervettä kiiltoa. 

Kuiville käsille ja jaloille hemmottelua!

Geelisukat tai -käsineet hoitavat ja kosteuttavat kuivia jalkoja ja käsiä

Ihanan pehmeät, rauhoittavat ja hoitavat geelisukat kosteuttavat koko jalkapohjan ja kantapään. Geelisukkien käyttö on helppoa ja vaivatonta. Ei jalkojen jatkuvaa rasvailua! 

Terveellisen herkuttelun ystäville!

Pukka – puhtaimmista luomuyrteistä maukkaita teesekoituksia

Ayurvedisestä Pukka-teevalikoimasta löytyy useita vaihtoehtoja jokaiseen makuun, hetkeen, elämäntilanteeseen ja tarpeeseen.                    

Wilder-eväspatukat – terveelliset ja ravinteikkaat herkut

Näissä herkullisissa superfood-patukoissa on huolella valikoidut gluteenittomat raaka-aineet ja minimoitu kaikkien keinotekoisten aineiden käyttö. Marjat ja yrtit muodostavat näiden eväs- tai herkkupatukoiden perustan. Saatavilla kuusi herkullista, ylellistä Wilder-makua.

AITO-kauppiaat ja henkilökunta haluavat auttaa sinua ilahduttamaan ystävääsi. Mikä olisikaan parempi tapa muistaa tärkeää ihmistä kuin antaa lahja, joka auttaa tuomaan hyvän olon tai paremman terveyden. Useista AITO-kaupoista löydät myös erilaisia hyvinvointipalveluita. Piipahda AITO-kauppaan kyselemään lisää vinkkejä asiantuntevilta kauppailtamme!

Edellinen artikkeli Helpotusta allergioihin – luonnollisesti!
Seuraava artikkeli Tuplaleimat helmikuussa torstaisin!